- 4 Şubat 2019
- 4.207
- 9.013
- 158
Canım adam sertleşiyorsa zaten ereksiyon sorunu yoktur. Sen kastığın için giremiyor sanırım. Vajinismus başlığını oku. Eşinle güzelce konuş. Denemek istediğini söyle. Korktuğunu ama birlikte aşabileceğinizi söyleMerhabalar benimde sorunum aynı
Bende 5 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz canım çok yanıyor ve kendisini itekliyorum bu sefer bozuluyor toplamda 5 ayda 4 5 kere ancak denemisizdir ben doktora gittim vajinusmus muyum diye doktor bana bir sorunun yok dedi ama esine sıkıntı olabilir dedi. Esiem söyledim ilk kez bu işi yapmıyorum bejim ereksiyon sorunum yok ki dedi doktora gitmeyi kabul etmedi bu olayın arkasından Bi kere daha denedik yine olmadı o gün bugündür 2.5 aydır artık hiç denemiyoruz konusu bile geçmiyor ben bir kaç kere bahsettim cinsellikle ilgili ben Sana tecavüz ediyormuşum gibi geliyor dedi konu kapandı ne yapabilirim bilmiyorum,?
Yo hiv değil,Sorunu yoksa birine ihanet etmek istemiyor gibi gibi geldi .
Baska sevdigi mi var .Yoksa hiv filan mı ki .
ilk defa duyuyorm boyle bise genelde kadinlar korkar acaba kendinde bir sikintisu mi varBen artık deliricem kafayı yicem gerçekten.
8 aydır evliyim eşimle 2-3 günde bi yakınlaşıyoruz sevişme vesayre hepsi var ama bi türlü ilişkiye girmiyor dün yine aynısı oldu. Ön Sevişme çok iyidi ve ilişkiye girmek çok istedim ama eşim girmedi. Boşaldıktan snra ben ona canım yanmasın diye mi denemiyorsun dedim evet dedi sonra daha zamanı var seninle alakası Yok dedi. Bi kere kavga ettiğimizde ben bu durumdan rahatsiz olduğumu söyledim ve bana sen bunun için mi evlendin dedi hatta canımı yakmak için seninle ilişkiye girmek istemiyorum dedi ama sonra kendi yine yaklaştı. Herneyse bizim evliliğimiz çok zor süreçlerden geçti eşimin kumar oynadığını öğrendim fln şuan çok şükür Bıraktı ama etrafımda her gün hamile haberiyle uyandıkça ben deliriyorum 8 aydır hala yapamadık üstelik ben canım yanmaz korkma dememe rağmen. Ben nerde hata yapıyorum lütfen akıl verin ? Bi kere denediğinde gerçekten çok acıdı ama kendinde sordu acaba niye girmiyor dedi çünkü gerçekten girecek gibi değildi bende anlamadım var mı aynı sorunu yaşayan cidden artık sinirlerim bozuluyor
Bu ne saçmalık be benim eşim ilk gecemizde 2 defa yaptı sonradan 10 defa filan hiç bir erkek yapmadan durmaz bu ne sacmalikBen artık deliricem kafayı yicem gerçekten.
8 aydır evliyim eşimle 2-3 günde bi yakınlaşıyoruz sevişme vesayre hepsi var ama bi türlü ilişkiye girmiyor dün yine aynısı oldu. Ön Sevişme çok iyidi ve ilişkiye girmek çok istedim ama eşim girmedi. Boşaldıktan snra ben ona canım yanmasın diye mi denemiyorsun dedim evet dedi sonra daha zamanı var seninle alakası Yok dedi. Bi kere kavga ettiğimizde ben bu durumdan rahatsiz olduğumu söyledim ve bana sen bunun için mi evlendin dedi hatta canımı yakmak için seninle ilişkiye girmek istemiyorum dedi ama sonra kendi yine yaklaştı. Herneyse bizim evliliğimiz çok zor süreçlerden geçti eşimin kumar oynadığını öğrendim fln şuan çok şükür Bıraktı ama etrafımda her gün hamile haberiyle uyandıkça ben deliriyorum 8 aydır hala yapamadık üstelik ben canım yanmaz korkma dememe rağmen. Ben nerde hata yapıyorum lütfen akıl verin ? Bi kere denediğinde gerçekten çok acıdı ama kendinde sordu acaba niye girmiyor dedi çünkü gerçekten girecek gibi değildi bende anlamadım var mı aynı sorunu yaşayan cidden artık sinirlerim bozuluyor
Ben üstte olamıyordum ki hep yüz üstü yatıyordum hiç birşeye izin vermiyorduÖn sevişme sırasında daha çok istemesi lazım hayret valla siz üstte olun madem. Yeterince kayganlık olunca yapın
Merhabalar benimde sorunum aynı
Bende 5 aylık evliyim ve ilişkiye giremiyoruz canım çok yanıyor ve kendisini itekliyorum bu sefer bozuluyor toplamda 5 ayda 4 5 kere ancak denemisizdir ben doktora gittim vajinusmus muyum diye doktor bana bir sorunun yok dedi ama esine sıkıntı olabilir dedi. Esiem söyledim ilk kez bu işi yapmıyorum bejim ereksiyon sorunum yok ki dedi doktora gitmeyi kabul etmedi bu olayın arkasından Bi kere daha denedik yine olmadı o gün bugündür 2.5 aydır artık hiç denemiyoruz konusu bile geçmiyor ben bir kaç kere bahsettim cinsellikle ilgili ben Sana tecavüz ediyormuşum gibi geliyor dedi konu kapandı ne yapabilirim bilmiyorum,?
Bu ne saçmalık be benim eşim ilk gecemizde 2 defa yaptı sonradan 10 defa filan hiç bir erkek yapmadan durmaz bu ne sacmalik
Bunlardan hariç zaten kumar oynadığı ve beni kullandığı için boşanıyoruz ama özenip yazdığınız için çok teşekkür ederim.onunda ilk iliskisiyse cekiniyor olabilir. ama dediginiz gibi 8 ay olmus bu uzun bir süre.
profesyonel yardim almak istemeyecegini tahmin edebiliyorum.
sizde öyle düsünmüssünüz ki buradan yardimci olabilinir diye düsünüyorsunuz.
kendinizi hazir hissettiginizde kendinizi iyi hissettirecek seyler giyinin ve öyle bir ortam ayarlayin,
öncesinde mutlaka eger yoksa kayganlastirici jel alin bu herseyi kolaylastiracaktir.
esinize güvendiginizi, birlikte deneyerek ilerleyebileceginizi güzelce söyleyin.
cünkü belkide kendine güven sorunu vardir ve basarisiz olacagini, daha sonra sizin gözünüzde kücük düsecegini düsünüyordur. bu ilk iliskisiyse cok normal aslinda.
baskalarinin abartilarinada bakmayin konuda cevap yazmis olanlara.
size yardim edeceklerine daha cok kötü hissedeceginiz benim esim söyle böyle yorumlar yazmis.
yukarida konu sahibine yazdigim seyi deneyebilirsiniz.
öncelikle bu yorum icinde ne bir problem tespiti nede problemi cözecek verimli bisey göremiyorum.
bir ikincisi yeni üye olmaniza,18 yasinda olmaniza ve özellikle yorum iceriginize istinaden fake bir hesap oldugunuzu düsünüyorum.
yorum asiri abaza veya gercek disi 2.
varsayaim ki dogru bu ancak esinizin ne kadar abaza oldugunu gösterir.
sacmalik ilk gece kadinin okadar üstüne gelmesidir, hurra saldirmakta nedir sacmalik resmen.
hicbir erkek yapmadan durmaz degil,
dogrusu su: esinin iyi hissetmesine, hazir hisetmesine özen gösteren ve esinin duygularina önem veren erkek gerekirse durur ve ilk gece degil haftayi bile bekler.
ergen bir hesap oldugu icin sizi bilgilendirmek istedim.
cinsel iliski öyle düsündügünüz gibi birsey degil.
Merhabalar benimde sorunum aynı
Benimde ilk gece oldu sonra yapamadim zsmanla alisirsin kasma kendini daha yeni evlisiniz baslarda normalMerhabalar benimde sorunum aynı
Bunlardan hariç zaten kumar oynadığı ve beni kullandığı için boşanıyoruz ama özenip yazdığınız için çok teşekkür ederim.
Hayır canım saçmalık bence çünkü kaç ay olmuş insan nie yapmaz ki bu kadarda korkmaz biz kızlar ilk geceden korkarız demi ama mecbur yaparız o da o mesele yanionunda ilk iliskisiyse cekiniyor olabilir. ama dediginiz gibi 8 ay olmus bu uzun bir süre.
profesyonel yardim almak istemeyecegini tahmin edebiliyorum.
sizde öyle düsünmüssünüz ki buradan yardimci olabilinir diye düsünüyorsunuz.
kendinizi hazir hissettiginizde kendinizi iyi hissettirecek seyler giyinin ve öyle bir ortam ayarlayin,
öncesinde mutlaka eger yoksa kayganlastirici jel alin bu herseyi kolaylastiracaktir.
esinize güvendiginizi, birlikte deneyerek ilerleyebileceginizi güzelce söyleyin.
cünkü belkide kendine güven sorunu vardir ve basarisiz olacagini, daha sonra sizin gözünüzde kücük düsecegini düsünüyordur. bu ilk iliskisiyse cok normal aslinda.
baskalarinin abartilarinada bakmayin konuda cevap yazmis olanlara.
size yardim edeceklerine daha cok kötü hissedeceginiz benim esim söyle böyle yorumlar yazmis.
yukarida konu sahibine yazdigim seyi deneyebilirsiniz.
öncelikle bu yorum icinde ne bir problem tespiti nede problemi cözecek verimli bisey göremiyorum.
bir ikincisi yeni üye olmaniza,18 yasinda olmaniza ve özellikle yorum iceriginize istinaden fake bir hesap oldugunuzu düsünüyorum.
yorum asiri abaza veya gercek disi 2.
varsayaim ki dogru bu ancak esinizin ne kadar abaza oldugunu gösterir.
sacmalik ilk gece kadinin okadar üstüne gelmesidir, hurra saldirmakta nedir sacmalik resmen.
hicbir erkek yapmadan durmaz degil,
dogrusu su: esinin iyi hissetmesine, hazir hisetmesine özen gösteren ve esinin duygularina önem veren erkek gerekirse durur ve ilk gece degil haftayi bile bekler.
ergen bir hesap oldugu icin sizi bilgilendirmek istedim.
cinsel iliski öyle düsündügünüz gibi birsey degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?