- 10 Nisan 2014
- 301
- 83
- 298
- Konu Sahibi Angelarelation
Kasım aralık 2 ay boyunca konustuk ben basta hoşlandım baya konusmak istedim baslarda isteksizdi aynı köylüyüz biz babalarımız falan arkadaş sonra biz düğünde birbirimizi gördük falan Konusmaya basladık tanıştık 7/24 Konusmaya basladık evlilik konustuk şöyle yaparız ilerde böyle yaparız falan ailesine söyledi tanışıyoruz diye benim hoşuma gitti sonra bende söyledim sonra bulustuk ertesi gün ben okuldayken tekrar bulusmak istedi bende bulusmadım cünkü makyajsızdım hazırlanıp yanına gitmek istedim falan o da bozuldu özledim diyosun buluşmuyosun benimle diye ertesi gün arkadaşlarım çiftler 3 yıllık sevgili onlarla tanış düşündüğüm bisey var dedi bende bulusmak istedim biz daha 1 kere bulusuyoruz biz biraz vakit gecirelim arkadaşlarınla sonra bulusuruz falan dedim o da arkadaşlarımla tanıştırıp aranızdaki anlaşmanıza bakıp tanışmayı ortadan kaldıracaktım ben falan dedi yine güzel konusuyoduk ben onu seviyodum ama o ben hoşlantıyla sevgi arasındayım diyodu hep Bi gün kafam karışık ikimizden emin değilim dedi ama ortada hic bisey yoktu tartışma falan olmuyordu cünkü ben cok seviyodum tamam diyodum ne diyorsa ağladım yalvardım bitmesin evlilik konustuk biz seninle vs ben hoşlandım sevmek istedim olmuyo beceremiyorum falan dedi Bi daha görüşmeyelim dedi her gün ağladım hic unutamadım bu son 3 aydır mesaj atmıyorum ama o kadar cok özlüyorum ki gecen duydum ki 2 yıllık eski sevgilisine geri dönüş yapmış bu kızlada lisede severek ayrılmak zorunda kalmışlar kızın ailesi onu istemiyormuş bu da üni okumak icin sehir dısına gitmiş uzaktı diye ayrılmışlar simdi büyük ihtimalle kız barışmak istedi tekrar kıza döndü şuan onunla konusuyo hala numarasını silemiyorum unutamıyorum biriyle başlayamıyorum eski mesajları okuyorum ayrılırken eski sevgilisine geri dönüş yaptığını söylemedi ya belki olmaz geri dönerim diye belkide biz tanıdığız aileler yakın diye söylemedi ben geri dönmesini çok istiyorum çok sevmiştim sizce geri döner mi??