8 ay oldu unutamıyorum

İki ay sevgili olduğun biri için bu duygular çok fazla tatlım. Kendine gereksiz acı çektiriyorsun ustelik boyle bir adam için. sana attığı mesajı tekrar tekrar oku bence cunki o mesajda ben sana değer verdiğini görmedim. "Lan" demiş ya sana ne kadar berbat bir tabir :KK20:

İki ay sevgili olduğun biri için bu duygular çok fazla tatlım. Kendine gereksiz acı çektiriyorsun ustelik boyle bir adam için. sana attığı mesajı tekrar tekrar oku bence cunki o mesajda ben sana değer verdiğini görmedim. "Lan" demiş ya sana ne kadar berbat bir tabir :KK20:
ama şunu söylemek istemiş orda, uzun süreli ilişkisine bile evlilikten bahsetmemiş konu sahibine bahsetmiş, soyadını koymuş adının yanına, bunlar değer verdiğini göstermez mi?

Ama benim hislerim 2 yıla dayanıyodu bide bilmiyorum ben cok olmasını istedim ya ilk konusmamız bana mucize gibi gelmişti hani 2 yıl önce beğeniyosun o sıra sevgilisi oluyo falan hayal kuruyorsun 2 yıl sonra onunla Konusmaya baslıyosun ve senden hoşlanıyor :)

ama şunu söylemek istemiş orda, uzun süreli ilişkisine bile evlilikten bahsetmemiş konu sahibine bahsetmiş, soyadını koymuş adının yanına, bunlar değer verdiğini göstermez mi?
Mesajlarda bunu söylemek kolay. Mesajda evlilik de teklif edebilir pekala. Ben yazısında değer verdiği hissine ulaşamadım.

Ama benim hislerim 2 yıla dayanıyodu bide bilmiyorum ben cok olmasını istedim ya ilk konusmamız bana mucize gibi gelmişti hani 2 yıl önce beğeniyosun o sıra sevgilisi oluyo falan hayal kuruyorsun 2 yıl sonra onunla Konusmaya baslıyosun ve senden hoşlanıyor :)
Bejce biraz yara bandı görevi görmüşsün. Eski sevgilisiyle arayı duzeltince de seni düşünmeden bırakmış. Bu yüzden böyle bir insan için bir dakika bile üzülme.

İkiside cevrimici saatlerce deli oluyorum Bi ona bakıyorum Bi ona WhatsAppta sevgililer mi bilmiyorum yoksa konusuyolar mı

Eski sevgilisi nasil senin whatsappta?

Ve daha 1-2 defa bulustugun adami bu kadar sevmen normal degil. Okula gidiyorsun daha ve hemen evlilik konusuyorsun. Cok sagliksiz bir düsünce. Hemen sana bir iki güzel laf diyen ilk erkege bu kadar kapilma.

Eski sevgilisi nasil senin whatsappta?

Ve daha 1-2 defa bulustugun adami bu kadar sevmen normal degil. Okula gidiyorsun daha ve hemen evlilik konusuyorsun. Cok sagliksiz bir düsünce. Hemen sana bir iki güzel laf diyen ilk erkege bu kadar kapilma.
Bugün instagrama o kızla fotoğraf koymuş görünce gözlerim doldu şaşırdım uyuyamadım gece sonra mesaj attım

Eklentiler

• Screenshot_20190819_201014.webp
    Screenshot_20190819_201014.webp
    55,9 KB · Görüntüleme: 71
Ya ben toparlanamıyorum hani diyorum ki biz tanıdığız bide aileler falan yakın ayrılmadan 2 gün önce bana bunları yazmıştı

Ayrılmadan 2 gün önce ben ona sevmiyorsan bitsin dediğimde bunları yazmıştı bide
Peki canim madem bu kadar emin degildi neyine guvendinde hayallerini anlattin.

Bugün instagrama o kızla fotoğraf koymuş görünce gözlerim doldu şaşırdım uyuyamadım gece sonra mesaj attım
Kendinizi üzmeyin.. Her şey gelip geciyor. Ben de ayrıldım. Ama benim uzun yıllar süren bi ilişkiydi. İlk ayrıldığımda ölecek gibiydim. Ama İnan’ın gün geçtikçe acınız hafifliyor.. Ve ne olur benim zamanında yaptığım hataları yapmayın.. Kendinize yazık edersiniz. Geçeceğine inanın. Sabredin , dua edin, ama bir daha ona yazmayın..

Back
X