8 ay oldu unutamıyorum

Kendinizi üzmeyin.. Her şey gelip geciyor. Ben de ayrıldım. Ama benim uzun yıllar süren bi ilişkiydi. İlk ayrıldığımda ölecek gibiydim. Ama İnan’ın gün geçtikçe acınız hafifliyor.. Ve ne olur benim zamanında yaptığım hataları yapmayın.. Kendinize yazık edersiniz. Geçeceğine inanın. Sabredin , dua edin, ama bir daha ona yazmayın..
Ahımı aldı inşallah mutlu olamaz

İkiside cevrimici saatlerce deli oluyorum Bi ona bakıyorum Bi ona WhatsAppta sevgililer mi bilmiyorum yoksa konusuyolar mı
Boyle bakip bakip iyice kendini hasta ediceksin.Bakma neden bakiyosun adam.sevgilisine donmus artik aglamanin bir faydasi yok aksine dahada kotu olursun yapma kendine bunu seni sevmeyen birisi sana geri donse bile sevmedigini bile bile devam edebilcekmsin

Boyle bakip bakip iyice kendini hasta ediceksin.Bakma neden bakiyosun adam.sevgilisine donmus artik aglamanin bir faydasi yok aksine dahada kotu olursun yapma kendine bunu seni sevmeyen birisi sana geri donse bile sevmedigini bile bile devam edebilcekmsin
Ya sorun onunla olmamak değil sadece böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi onca şey konusup hayal kurduktan sonra

Keşke yalvarmasaydın acı çekmenin anlıyorum ama artık vazgeçmelisin.Dönse bile kabul etme

Ya sorun onunla olmamak değil sadece böyle bir şey yapacağı aklıma gelmezdi onca şey konusup hayal kurduktan sonra
İnsanlara kimler kimler neler yapıyor kaç yıllık kocaları bile neler yapıyor bak bu da tecrübe oldu demek ki yaşaman gerekiyormuş bu yaşananların amacı hep bir şeyler öğrenmen.

Defolsun gitsin. İnternette Adil YİDIRIM ya da İlhan UÇKAN adında sevdiğim kişiler var. Belki bir işine yarar.

Defolsun gitsin. İnternette Adil YİDIRIM ya da İlhan UÇKAN adında sevdiğim kişiler var. Belki bir işine yarar.
Hepsini dinledim yapma dedikleri ne varsa yapmışım ama kendimi durduramıyorum bazen kendi kendimi telkin ediyorum sen ondan daha iyisin o şöyle yaptı böyle yaptı o an mutluysam da 1 saat sonra yine aklımda

Kaç defa buluștunuz? saçma sapan sanal bir ilișki bu bana kalirsa. Ortak ne varsa sil, bir iki hafta daha cok arkadaslarinla gez dolaș. Seninki așk değil, bağimlilik ve aliskanlik.

Ya ben toparlanamıyorum hani diyorum ki biz tanıdığız bide aileler falan yakın ayrılmadan 2 gün önce bana bunları yazmıştı

Ayrılmadan 2 gün önce ben ona sevmiyorsan bitsin dediğimde bunları yazmıştı bide
Ahahaha sehzademiz evlilik konuşmuş çok seviyor ondan iki gün sonra eskiye dönüyor çok sözünün eri bir beyfendiymiş :KK53:Yazdıklarının içi boş

dönmez, dönerse de aşkındam değil. her dediğime evet der seviyo beni, aileme uyum sağlar diye evlenmek ister.
gözünü seveyim nokta virgül koy yazarken

şinasi miydi noktalama işaretlerini ilk kullanan, hah kimse onun gözünü seveyim ya.
böyle yazınca ben hiçbirşey anlamıyorum. noktalı virgül ya da kesme işareti gibi advanced kullanım beklemiyoruz ama en azından bir nokta be, bir virgül be.

şinasi miydi noktalama işaretlerini ilk kullanan, hah kimse onun gözünü seveyim ya.
böyle yazınca ben hiçbirşey anlamıyorum. noktalı virgül ya da kesme işareti gibi advanced kullanım beklemiyoruz ama en azından bir nokta be, bir virgül be.

aynen ben de mükemmel bı Türkçeyle cevap yazmamisim. ama ne demek istediğim anlaşılıyo. kim bulduysa burdan rahmetle anıyorum ;)
bütün cevapları da o şekilde vermis zaten 🤦 ben o yüzden takibi biraktim konuyu

Kaç defa buluștunuz? saçma sapan sanal bir ilișki bu bana kalirsa. Ortak ne varsa sil, bir iki hafta daha cok arkadaslarinla gez dolaș. Seninki așk değil, bağimlilik ve aliskanlik.
Ya aslında biz aynı köylüyüz yazın orda karşılaşıyoduk ama konusmamıstık birbirimizi tanımıyouk düğünlerde falan karşılaştık 2 ay konustuk 1 kez bulustuk ayrıldıktan sonra ben yüzüme söyle falan dedim 1 kez daha bulustuk bitti işte

Bizim aileler tanışıyor aynı köylüyüz falan diye hani ailelerinde haberi var ileriye yönelik hayal kuruyoduk zaten Bi yola cıksaydık da evliliğe giderdi cok istiyodum bunu falan dedi ama işte eski sevgilisi kafasını karıştırmış demek ki yoksa yabancı olsa bende konusamazdım evlilik
Kuzum belli ki yaşın küçük erkeklere fazla güvenmiceksin o an ki durumla söylemiştir evliliği hoşlandığını falan bazı şeyleri kafasından atmak için yapılan bişey o eğer eski sevgilisine döndüyse çok sevmiştir unutmamıştır erkekler uzun ilişkilerini kolay unutamaz sen dünyanın en iyi insanı olsan bile ağzınla kuşta tutsan sevdiremezsin kendini zaten seven biri gitmez o yüzden kendi yoluna bak nasip değilmiş hayırlısı buymuş de unut heryerden sil engelle bakıp durma kuzum :)

Kuzum belli ki yaşın küçük erkeklere fazla güvenmiceksin o an ki durumla söylemiştir evliliği hoşlandığını falan bazı şeyleri kafasından atmak için yapılan bişey o eğer eski sevgilisine döndüyse çok sevmiştir unutmamıştır erkekler uzun ilişkilerini kolay unutamaz sen dünyanın en iyi insanı olsan bile ağzınla kuşta tutsan sevdiremezsin kendini zaten seven biri gitmez o yüzden kendi yoluna bak nasip değilmiş hayırlısı buymuş de unut heryerden sil engelle bakıp durma kuzum :)
Ya eski sevgilisi mi onu da bilmiyorum ama en son sil numaramı bende siliyorum dedim nasıl istersen demiş ben engelledim ama o silmemiş niye silmiyo

Ya eski sevgilisi mi onu da bilmiyorum ama en son sil numaramı bende siliyorum dedim nasıl istersen demiş ben engelledim ama o silmemiş niye silmiyo
He çok aşık sana da ondan silmiyo... 2 ayda kimde kimseye bu kadar yapışmamalı, hayatımın anlamı sensin kafalarına girmemeli.

Seni yedekte tutacağı için silmiyor canım, yarın öbürgün yine ayrılırsa, gel dediğinde gelecek bi kadın olsun etrafında diye. Sana verilen değer bu, hala seviyorum diyorsan da pes! Kendi kendinize ediyorsunuz bunları hep, kıçlarını kaldırıp tepenize pisletiyosunuz.

Back
X