8.ayda yatılı misafir

Gelip cümbür cemaat sizde kalmaları ve bunun uzun süreli olması yanlış. Doğumdan hemen sonra annelerin hala ve teyzelerin gelip kalmaları normaldir bebeğe birlikte bakmak için. Ama doğumdan çok önce cümbür cemaat olmamalıydı.. gel gelelim siz de yanlışsınız. Onlar hata yaparken siz masum kalmamışsınız. Resmen alenen kovmuşsunuz. Keşke bu kadar laftan sonra gitseydiler daha isabet olurdu. Bi de birilerini kovarken iki kere düşünmek lazım bence.. pek yakında doğum yapınca birilerini isteyeceksiniz yanınızda lohusa depresyonu geçirebilir insan. Şahsen ben beni kovan birine dünya ahiret gitmezdim ya.. sizinkiler bu yüzsüzlükle nasılsa gelir. Siz de istediğiniz kadar şikayet edersiniz ya da kovarsınız. Esinizden bi şey beklemeyin bence. Bi ihtilaf durumunda ailesini yanında duracak. Çok belli.

Samimi olma onlar birazcık yüz bulurlarsa hep böyle devam edecek bence

Bana da geçen misafirler geldi eşimin amca siğil öyle dıp dibe olmadım odama geçtim tlf lâ vakit geçirdim ben çekiniyorum ne konuşacağım hem ha bire. Rahat oturamıYosun kalkamiyorsun bence bunda sakınca yok kendini suçlu hissetme

Açık konuştum sadece ama bir faydası olmadı.lohusa depresyonu geçirirsin diyenler olmuş da ben daha doğurmadan depresyona girmek üzereyim.ben 37 yaşındayım ve evleneli 16 ay oldu sadece.hep istedim sıcak bir yuva ,çocuğum olsun diye.herkes istediği gibi davranırken benim isteklerim hep içimde kaldı çok zaman.ve eğer tepki vermezsem bu böyle devam edecek.ben vicdansız değilim insanlar neden hep duygu sömürüsü yapıyor.dürüst olmak bu kadar mı kötü

Şuan hala sizin evdeler mi?

Şuan hala sizin evdeler mi?
Evet ve hiç bişey olmamış gibi.istemem apar topar gitmelerini ama herkes planı neyse o kadar kalacak anlaşılan.çünkü sıkıldık dışarı çıkalım deyip duruyorlar.dun az güneş çıktı çıkalım dediler.eşimde vardı.daha çıkmadan kar başladı vazgeçmediler.tipide kaldık stres içinde kendi kendime söylendim durdum.

Son düzenleme:
Açıkçası bence 3 ay kalmasinlar. Yasiniz varmis. Soyleyin esinize kibarca soylesin gitsinler cocuk dogduktan sonra yine gelsinler bi 1 hafta daha.

Oğlumuzun evi gelin ister rahatsız olsun ister olmasın diyolar sanırım,eşinizin söylemesi lazım anladığım kadarıyla

Eşim konuşursam giderler bir daha da gelmezler diyor.valla ne olacak bilmiyorum
Siz 37yseniz eşiniz en az 40 olmalı,ömür bitiyor ömür gelmezlermiş çok mu önemli aile huzurundan daha mühim ne var,ben kendi ailemin yanlış tutumundan üc yıl limoni iki yıl hiç görüşmedim sonunda anladılar beni kaybetmek istemediler,bi tribe girerler bi daha gelmiyoruz diye maksimum bi yıla sular durulur gelip en fazla üç gün kalıp giderler,kadınlar çok daha güçlü erkekler daha zayıf şurdaki konulardan bile anlıyorum

Sancım oluyo son ay ya uzanıp dinlenmem lazım başım dönüyo uyuycam ay bende anksiyete var doğuma yaklaştıkça geriliyorum darlanıyorum kafamı dağıtmaya çalışıyorum falan diyip kapa kapını oku kitabını eşinle aranı açar böyleleri doğumada kalmış accık he de geç

çocuk doğduktan sonra başında daha çok bitecekler seni rahat bırakmayacaklar. bi an önce göndermeye bak.

ne anlayışsız insanlar var yaa...bende 8 aylık hamileyim bugün akşam çay içmeye gelecek eşimin ailesi o bile gözümde nasıl büyüyor...

ne anlayışsız insanlar var yaa...bende 8 aylık hamileyim bugün akşam çay içmeye gelecek eşimin ailesi o bile gözümde nasıl büyüyor...
Birde şöyle bir durum var kızlar ben mi abartıyorum.telefonda biriyle konuşurken görseler kim o diyorlar.dışarıya çıksam nereye bende geleyim mi diyorlar.elimde telefon olsa nereye bakıyorsun.yada bir akrabalarıyla konuşurken seninle konuşmak istiyor diye telefonu elime veriyorlar yada görüntülü konuşma yaptırıyorlar.sizce bunlar normal mi

normal
küçük yerden gelmişler onlara göre normal
hamilesiniz diyeabartıyorsunuz bence bunu

Onlarin gelip bu kadar uzun kalmalari normal degil belli ki farkli bir kulturleri var ama sizin yaptiginiz da yanlis kendinizi esinizn yerine koyun aileniz geliyor ve esiniz ben yalniz oturmak istiyorum deyip odasina geciyor siz ailenize karsi mahcup olmaz misinz? Sizi anliyorum cunku ben de yaptim ayni hatayi soyluyorum hata cunku, onlarin da hala kalmasi hos degil esinize karsi aglamalari hele cok cirkin ama bu firsati siz vermissinz onlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…