- 8 Haziran 2010
- 2.801
- 8.288
- 158
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
o evde sadece abiniz yaşamıyor eşine de sormalısınız.
yine ortak nokta eşler demek ki.Biz kimseye bir sey sormuyoruz zaten. Gidip kalmaya da merakli degiliz. Abimin esinden habersiz bizimkileri cagirmasi tuhaf olan.
Yanlarında otur. Uzat ayaklarını. Geğir. Koltukaltını kaşı. Ağzını şaplatarak birşeyler ye. Hazır ayaktayken çay yapar mısın malum ben pek kalkamıyorum.
Hazır ayaktayken meyve getirir misin hep beraber yiyelim falan de. Çekilmez bir kadın ol. Aksi, huysuz
Samimi olma onlar birazcık yüz bulurlarsa hep böyle devam edecek benceBenim hamileliğimi kullanmak gibi bir niyetim yok.ama bu durumda olmama rağmen odama geçip yatmam yanlış oldu.şuan hiç birşey olmamış gibi ben bişey dememişim gibi ortam.ben onların benim için geldiklerini söylemelerine tepkiliyim aslında çünkü bana ihtiyacın varmı diyen olmadı.ve uzun misafirlik adet halinde olmuş istemiyorum.ben bişey demediğimde bu düzen böyle devam edecek.telefon edip etmemem bile kendi halime bırakılmıyor.haftada bir arıyordum laf olunca daha az arıyorum.çünkü azıcık samimiyet aylarıma mal olacak diye korkuyorum açıkçası
Bana da geçen misafirler geldi eşimin amca siğil öyle dıp dibe olmadım odama geçtim tlf lâ vakit geçirdim ben çekiniyorum ne konuşacağım hem ha bire. Rahat oturamıYosun kalkamiyorsun bence bunda sakınca yok kendini suçlu hissetmeİyi akşamlar hanımlar.evet tam 8 aylık hamileyim,kısmetse şubat sonu doğumum.hep endişe ettiğim mesafe koymaya çalıştığım kv,kp,görümcem ve iki kızıyla 4 gündür bizdeler.bizi özlemişler ve yardım etmek için gelmişler.bana sormadılar ihtiyacın varmı diye.görümce iki hafta diğerleri 3 ay burdalar.
Eşim vardiyalı çalışıyor ,o olmadığında odama geçip kitap okuyorum,yatıyorum ama bu tartışma sebebi oldu.niye onlarla oturmuyormuşum.bende yanlızlığı seviyorum abla dedim.biz sana geldik dedi.napalım her saat birlikte mi oturcaz dedim ,ben sana öyle yapsam yanlış anlamaz mısın dedi.kusuruma bakma abla ben kalabalıkta yapamıyorum dedim biz yanlış yaptık dedi.bişey demedim.kocam gelince ağlayarak anlattı hepsi ağladı.
Tabi kocam da bana niye öyle dedin ben sana he de geç demedim mi dedi.kusuruma bakmayın üzmek için demedim ben rahat edemiyorum gidin de demiyorum dedim yaşlı adamla kadına dayanamadım.görümcem sizin aranızı bozmak istemem istersen kardeşimden geçerim dedi.eşim de kimse beni geçiremez ailemden diye celallendi.ağlayarak sabahı ettim.eşim bizimkilerin huyu böyle napiyim diyor ama ben çok mutsuzum.ne yapacağım bilmiyorum.yatıyorum diyorum bizim yanımızda yat diyorlar bunaldım.çocuklar sıkıldım deyip duruyor.bunların huyu bu geçen sene de kv,kp ve kv nin kardeşi iki hafta kalmıştı.yine suçlu ben oldum.
Şuan hala sizin evdeler mi?Açık konuştum sadece ama bir faydası olmadı.lohusa depresyonu geçirirsin diyenler olmuş da ben daha doğurmadan depresyona girmek üzereyim.ben 37 yaşındayım ve evleneli 16 ay oldu sadece.hep istedim sıcak bir yuva ,çocuğum olsun diye.herkes istediği gibi davranırken benim isteklerim hep içimde kaldı çok zaman.ve eğer tepki vermezsem bu böyle devam edecek.ben vicdansız değilim insanlar neden hep duygu sömürüsü yapıyor.dürüst olmak bu kadar mı kötü
Evet ve hiç bişey olmamış gibi.istemem apar topar gitmelerini ama herkes planı neyse o kadar kalacak anlaşılan.çünkü sıkıldık dışarı çıkalım deyip duruyorlar.dun az güneş çıktı çıkalım dediler.eşimde vardı.daha çıkmadan kar başladı vazgeçmediler.tipide kaldık stres içinde kendi kendime söylendim durdum.Şuan hala sizin evdeler mi?
Oğlumuzun evi gelin ister rahatsız olsun ister olmasın diyolar sanırım,eşinizin söylemesi lazım anladığım kadarıylaEvet ve hiç bişey olmamış gibi.istemem apar topar gitmelerini ama herkes planı neyse o kadar kalacak anlaşılan.çünkü sıkıldık dışarı çıkalım deyip duruyorlar.dun az güneş çıktı çıkalım dediler.eşimde vardı.daha çıkmadan kar başladı vazgeçmediler.tipide kaldık stres içinde kendi kendime söylendim durdum.
Eşim konuşursam giderler bir daha da gelmezler diyor.valla ne olacak bilmiyorumOğlumuzun evi gelin ister rahatsız olsun ister olmasın diyolar sanırım,eşinizin söylemesi lazım anladığım kadarıyla
Siz 37yseniz eşiniz en az 40 olmalı,ömür bitiyor ömür gelmezlermiş çok mu önemli aile huzurundan daha mühim ne var,ben kendi ailemin yanlış tutumundan üc yıl limoni iki yıl hiç görüşmedim sonunda anladılar beni kaybetmek istemediler,bi tribe girerler bi daha gelmiyoruz diye maksimum bi yıla sular durulur gelip en fazla üç gün kalıp giderler,kadınlar çok daha güçlü erkekler daha zayıf şurdaki konulardan bile anlıyorumEşim konuşursam giderler bir daha da gelmezler diyor.valla ne olacak bilmiyorum
Eşim konuşursam giderler bir daha da gelmezler diyor.valla ne olacak bilmiyorum
Birde şöyle bir durum var kızlar ben mi abartıyorum.telefonda biriyle konuşurken görseler kim o diyorlar.dışarıya çıksam nereye bende geleyim mi diyorlar.elimde telefon olsa nereye bakıyorsun.yada bir akrabalarıyla konuşurken seninle konuşmak istiyor diye telefonu elime veriyorlar yada görüntülü konuşma yaptırıyorlar.sizce bunlar normal mine anlayışsız insanlar var yaa...bende 8 aylık hamileyim bugün akşam çay içmeye gelecek eşimin ailesi o bile gözümde nasıl büyüyor...
Birde şöyle bir durum var kızlar ben mi abartıyorum.telefonda biriyle konuşurken görseler kim o diyorlar.dışarıya çıksam nereye bende geleyim mi diyorlar.elimde telefon olsa nereye bakıyorsun.yada bir akrabalarıyla konuşurken seninle konuşmak istiyor diye telefonu elime veriyorlar yada görüntülü konuşma yaptırıyorlar.sizce bunlar normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?