- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi xozlemmurat
-
ne odun kocalar var ya.Bütün gün evde olan benim tabi.onun ailesi rahatsız olur mu hiç.ben dedim hepsi ağladı...eşim benden önce hiç bişey dememiş bunlara.ne istedilerse yapmış.parasız bile kalmış onlara harcadığı için ki emekli maaşları,kira gelirleri olduğu halde tek kuruş koymamışlar.en sonunda bi şekilde iş bana düşecek bunun yapacağı bişey yok.olmadı babamın eşi istemez ama babamı arayacağım gel beni al diye
Bütün gün evde olan benim tabi.onun ailesi rahatsız olur mu hiç.ben dedim hepsi ağladı...eşim benden önce hiç bişey dememiş bunlara.ne istedilerse yapmış.parasız bile kalmış onlara harcadığı için ki emekli maaşları,kira gelirleri olduğu halde tek kuruş koymamışlar.en sonunda bi şekilde iş bana düşecek bunun yapacağı bişey yok.olmadı babamın eşi istemez ama babamı arayacağım gel beni al diye
Bütün gün evde olan benim tabi.onun ailesi rahatsız olur mu hiç.ben dedim hepsi ağladı...eşim benden önce hiç bişey dememiş bunlara.ne istedilerse yapmış.parasız bile kalmış onlara harcadığı için ki emekli maaşları,kira gelirleri olduğu halde tek kuruş koymamışlar.en sonunda bi şekilde iş bana düşecek bunun yapacağı bişey yok.olmadı babamın eşi istemez ama babamı arayacağım gel beni al diye
Ama senin yaptığın dürüstlük değil ki... tepki koymuşsun, insanlar da kendi iç dünyasında üzülmüş ki ağlamış.Açık konuştum sadece ama bir faydası olmadı.lohusa depresyonu geçirirsin diyenler olmuş da ben daha doğurmadan depresyona girmek üzereyim.ben 37 yaşındayım ve evleneli 16 ay oldu sadece.hep istedim sıcak bir yuva ,çocuğum olsun diye.herkes istediği gibi davranırken benim isteklerim hep içimde kaldı çok zaman.ve eğer tepki vermezsem bu böyle devam edecek.ben vicdansız değilim insanlar neden hep duygu sömürüsü yapıyor.dürüst olmak bu kadar mı kötü
Biliyor musunuz kızlar bu bir defa olsa bitecek diye katlanırım ama bunların her zaman ki hali bu.kocama çok kızgın ve kırgınım.bir insan hayatını başkalarının müsaade ettiği kadar mı yaşar.çocuk değil bu adam.şuan kendimi kimsesiz gibi hissediyorum çünkü babama desem kardeşlerime desem bana haklısın diyen yok.olduğumu bilseler bile.kardeşlerimin eşleri beni istemediğini açıkça dile getirdi zamanında yani o türlüsünü de gördüm.işim vardı evlenmeden önce evimde vardı şimdi birşeyim yok eşim bile benim duygularımı anlamıyor.ben özgürlüğümü zor kazanmıştım yeniden kaybettim
Aynen öyle arkadaşım. Senin yaşadığın şeyi birebir yaşamış değilim. Ancak emin ol ülkemizde birçok kadın yukarıda anlattığın duyguları yaşıyor. Özellikle işi ve kazancı olan kadınlar için evlilik bir sürü sorumluluk getiriyor gereksiz yere. Erkekler artık ayrı bir aile kurduklarını, eşlerini hayatlarında ilk sıraya koymak zorunda olduklarını idrak edemiyorlar. Her biri birer kültür robotu çünkü.Biliyor musunuz kızlar bu bir defa olsa bitecek diye katlanırım ama bunların her zaman ki hali bu.kocama çok kızgın ve kırgınım.bir insan hayatını başkalarının müsaade ettiği kadar mı yaşar.çocuk değil bu adam.şuan kendimi kimsesiz gibi hissediyorum çünkü babama desem kardeşlerime desem bana haklısın diyen yok.olduğumu bilseler bile.kardeşlerimin eşleri beni istemediğini açıkça dile getirdi zamanında yani o türlüsünü de gördüm.işim vardı evlenmeden önce evimde vardı şimdi birşeyim yok eşim bile benim duygularımı anlamıyor.ben özgürlüğümü zor kazanmıştım yeniden kaybettim
Biliyor musunuz kızlar bu bir defa olsa bitecek diye katlanırım ama bunların her zaman ki hali bu.kocama çok kızgın ve kırgınım.bir insan hayatını başkalarının müsaade ettiği kadar mı yaşar.çocuk değil bu adam.şuan kendimi kimsesiz gibi hissediyorum çünkü babama desem kardeşlerime desem bana haklısın diyen yok.olduğumu bilseler bile.kardeşlerimin eşleri beni istemediğini açıkça dile getirdi zamanında yani o türlüsünü de gördüm.işim vardı evlenmeden önce evimde vardı şimdi birşeyim yok eşim bile benim duygularımı anlamıyor.ben özgürlüğümü zor kazanmıştım yeniden kaybettim
Eşimle konuştum.doğumdan iki hafta sonra gitseler dedim.kırkın çıkmamış olacak dedi önemli değil ben böyle depresyona gireceğim dedim.ya sen konuş ya ben dedim.nasıl diyeceğim dedi.anne sağolun yardım ettiniz ama birazda biz kendimiz alışalım çocuğumuza de dedim.silerlermiş onu öyle dedi.bende barışırlar bişey olmaz anlamaları lazım dedim.çok stresliyim dedim.baskı da yapmıyorlar sana büyük ablasının kaynanası olsa intahar edermişim .öyle dedi küstüm ona.anlıyorum seni diyor ama hiç bişey anladığı yok.yeterki üzülmesin kimse
Canım annem yedi yıl önce rahmetli oldu.babam yeniden evlendi ve dokuz saat uzaklıkta.kardeşlerim var birinde en fazla iki gün kalırım gelinden vaaz dinleyerek diğer kardeşimin eşi görüşmüyor bizle.yani anlayacağınız kendimi çok çaresiz hissediyorum.dokuzuncu ayımdayım bebeğimin mutluluğunu yaşayamıyorum.yeme ve gezme düşünüyor evdekiler.kv kp yaşlılar tamam üzmek istemem ama benim de canım yok mu.annem olsaydı şimdi o olurdu yanımdaBence bacim ailen yakinsa, sana defalarca soyledim beni dinlemedin. Kafam kaldirmiyor. Ben ailemin yanina gidiyorum iki hafta kafa dinliycem de bas git.
Kimse uzulmesin, sen uzul. Adamdaki
Kafaya bak. Seni boyle cok ezdirir. Ezdirme kendini, disini goster. Iki hafta sonra donunce de asiri huysuz davran. De ki ailenle iyicene kotu olmak istemiyorum bu isin tadi kacti artik konus onlarla de
Hayret bisey ne arsiz insanlar. Asla silmezler merak etme. Bu yuzsuzlukle kapidan kovsan bacadan girerler
ufak bir cinnet, sinir krizi lazım sana.Canım annem yedi yıl önce rahmetli oldu.babam yeniden evlendi ve dokuz saat uzaklıkta.kardeşlerim var birinde en fazla iki gün kalırım gelinden vaaz dinleyerek diğer kardeşimin eşi görüşmüyor bizle.yani anlayacağınız kendimi çok çaresiz hissediyorum.dokuzuncu ayımdayım bebeğimin mutluluğunu yaşayamıyorum.yeme ve gezme düşünüyor evdekiler.kv kp yaşlılar tamam üzmek istemem ama benim de canım yok mu.annem olsaydı şimdi o olurdu yanımda
Normal hayatlarına devam ediyorlar.dün eşim gezmeye götürdü onları bana da gel dediler gitmedim.eşimle konuşmuyorum.ben muhabbet etmiyorum sorarlarsa cevap veriyorum.oturuyorum salonda öylesine.Peki şu an bunlar senin evinde istediğini yapmaya devam ederken, sen ne yapıyorsun son günlerde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?