8.ayda yatılı misafir

onların küçük dünyası için inanılmaz normal senin bir hayatın yok sen onlara aitsin onlara göre ondan normal ,en mantıklısı da konuşmak bende istemem uzun süreli misafir üç hafta maksimum idealdir o da çok uzaktan geliyorlarsa

Tecrubenizden ben de nasiplendim. Teşekkür ederim

Valla çok gücüme gidiyor.kocamla en ufak mutsuzluğumuz yok bazen niye evlendim diyorum kendime.odama birkaç saat gitsem ki odada internet çekmiyor,telefon çekmiyor patırtı kütürtü bitmiyor evde.mutfakta istediklerini yapıyorlar zaten.gezme derdindeler.salonda tv hiç kapanmıyor.sesi yüksek.bunaldım yani kısacası.ben o kadar şeyi kime söyledim bilmiyorum.insanlar nasıl bu kadar vurdum duymaz oluyor ki.

Peki eşinize o 3 ayın 3 ay olmaması gerektiğini söylediniz mi? madem gelmişler doğuma kadar ve doğumdan sonra da 2 hafta yeter hani en azından 1,5 aya düşsün 3 ay gerçekten korkunç...

Peki eşinize o 3 ayın 3 ay olmaması gerektiğini söylediniz mi? madem gelmişler doğuma kadar ve doğumdan sonra da 2 hafta yeter hani en azından 1,5 aya düşsün 3 ay gerçekten korkunç...
Eşim uzun süre misafirliğe alışkın değil huyu böyle demiş annesine,o da biz yük olmayız ki o nasıl bir huymuş demiş.ben da ne diyeyim diyor.

Eşim konuşursam giderler bir daha da gelmezler diyor.valla ne olacak bilmiyorum

E gelmesinler, daha iyi ya. Kusura bakma ama 35 sene özgür yaşayıp bunları çekmeye mi evlendin? Hiç sanmıyorum. Annen rahmetli diye yüz bulmuşlar sanırım. 3 ay misafirlik olmaz, zaruri durum olur, gelir kalırlar, o başka tabii. Ama keyfi gelmeleri de pek garip bence.

Haklısın canım beni sahipsiz bizim olsun dediler sanırım.kime anlatsam kovacak mısın napalım diyorlar.ben yıllarca tek başıma yaşadım kimseye muhtaç değildim.evime ev arkadaşı bile almadım.şuan onlar iyi bense eşinin ailesini istemeyen kötü insan durumundayım.

Ay ne düşüncesiz insanlar ya. Keşke istenecek gibi olsalar da istesen sen de onları. Ama seninki istememezlik de değil, zamansız ve kalabalık gelmişler. Kayınvalidenle bunu konuşamıyor musun?

Bu insanlar ne anlayışsız ya. Doğum yapalı 4 gün olmuş, sezaryenim, memelerim felaket acıyor, tişört değdiremiyorum bırak sütyeni, kanamam var vs kaynana kişisi tutturmuş oğlum gelecek, abisine destek olacak (oğlum 4 günlüktü idrar yollarından hastaneye yattı) hayır dedim, ben rahat edemem başka zaman gelsin. Hanfendi bir bozuldu bir bozuldu, sonra da ahmete (eşimin adı ahmet olsun) söylerim o ne derse o olur dedi. Bak aklıma geldikçe gıcık kapıyorum ya. Söyledi de, durur mu. Eşim de serkaps ne derse o olur, doğum yapan o dedi. Oh kaldı öyle ortada, canıma da değsin. Seninkiler de bu misal de işte burada iş eşinde bitiyor, yeter demedikçe tepene tepene çıkarlar. Eşine güzel güzel tekrar söyleyebilirsin, en azından doğumdan sonra gitsinler. Anlat durumunu tekrar, kanaman olacağını, enfeksiyon kapmaya çok müsait olduğunu, kalabalığın sağlığın için iyi olmadığını, ayrıca rahat edemeyeceğini, gerekirse evin içinde memelerin açıkta dolaşmak zoru da kalacağını ancak kayınpederle bunun mümkün olmadığını vs vs anlat, belki bir işe yarar da ailesi ile tekrar konuşur. Baktın gitmiyorlar, bırak kötü gelin ol, açık açık onlara söyle. Umarım bir çözüm olursun, okudukça burada biz kuduruyoruz. :/

Senin yerinde olsam hemen simdi esine gider ben bir kac gün evde olmicak dinlenmem lazim otelde kalicam der ufak bi cant hazirlar cikar giderdim. Kac yasinda insansib madem gelmisler huzur versinler. O ne öyle kimle konusuyorsun nereye gidiyorsun neye bakiyorsun. Sanki evdeki ergenlerden birisin

Vallahi kusura bakmasın kimse mecburi bir durum yoksa kendi kardesim de olsa kalamaz efendim 7 ay nedir Allah aşkına hiç mi fenalık gelmedi 8 aylik hamile b8r bayanın evine bu kadar kalabalık gelinmesi doğru değil bunun misafirperver olmakla ilgisi yok emin olun bu saçmalık açıkça insan yattığı yerden zor kalkıyor

Walla canim cok uzuluyorum bu emrivakiye. Hic dusuncesiz insanlar. Bu kadar olmaz. Onlar kisi gecirmeye yer ariyorlarmis belli ki.

Hamile olsam olmasam, evim 10 odali olsa yine de insan eti agirdir. O kadar kisiyi 3 ay cekemezdim. Esine soyle kafam almiyor bunalima giricem gonder aileni de

36+ haftalik hamileydim esimin almanyadan akrabalari geldi kalacaj yerleri olmadigi icin de bizde kaldi 4-5 gun kadar ve evime ilk defa geliyorlardi hatta bazilarini ilk defa gordum tanismiyordum bile. Tam 8 kisi:) ve yabanci evdeyiz diye tek bir tabagi bile mutfaga goturen olmadi:) gece gunduz uyumadilar dogal olarak bizde uyumadik, usteik cwlisiyordum:)

SinsireLLa görümce nasıl alttan alttan işlemiş kardeşine bide ağlamış nedir biz gelinlerin bu görümceler den çektiği çay kaşıkları karıştırıp gidiyorlar

Eşimle konuştum.doğumdan iki hafta sonra gitseler dedim.kırkın çıkmamış olacak dedi önemli değil ben böyle depresyona gireceğim dedim.ya sen konuş ya ben dedim.nasıl diyeceğim dedi.anne sağolun yardım ettiniz ama birazda biz kendimiz alışalım çocuğumuza de dedim.silerlermiş onu öyle dedi.bende barışırlar bişey olmaz anlamaları lazım dedim.çok stresliyim dedim.baskı da yapmıyorlar sana büyük ablasının kaynanası olsa intahar edermişim .öyle dedi küstüm ona.anlıyorum seni diyor ama hiç bişey anladığı yok.yeterki üzülmesin kimse

Topla eşyalarını kafa dinlemeye gidiyorum ailen kalsın de git otel e !!
aynı olayı bende yaşamıştım en son cinnet geçirdim .şimdi konuşmuyorum eşimin ailesi ile .... misafirliğinde bir adabı var o kadar uzun süre kalıp ta insanları neden bıktırıyorlar anlamadım

Madem o demiyor sen de. Ne kadar anlayissiz bir adammis ya

Madem o demiyor sen de. Ne kadar anlayissiz bir adammis ya
Bütün gün evde olan benim tabi.onun ailesi rahatsız olur mu hiç.ben dedim hepsi ağladı...eşim benden önce hiç bişey dememiş bunlara.ne istedilerse yapmış.parasız bile kalmış onlara harcadığı için ki emekli maaşları,kira gelirleri olduğu halde tek kuruş koymamışlar.en sonunda bi şekilde iş bana düşecek bunun yapacağı bişey yok.olmadı babamın eşi istemez ama babamı arayacağım gel beni al diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…