Merhaba dedigime bile söylüyorum. Durakta, otobüste, markette... Kimse aracı olmak istemiyor sanki. Kendimi bu konuda çok şanssız ve çaresiz hissediyorum. Aylardır arıyorum herkese soyluyorum bir umut diyelütfen bakıcı için etrafınıza haber salın ..
İatanbul'un neresi? Yabancı bakıcı olur mu? Türk mü olmalı?Merhaba dedigime bile söylüyorum. Durakta, otobüste, markette... Kimse aracı olmak istemiyor sanki. Kendimi bu konuda çok şanssız ve çaresiz hissediyorum. Aylardır arıyorum herkese soyluyorum bir umut diye
Beylikdüzü. Açıkçası Türk bakıcı istiyorum. Ve kesinlikle sigara kullanmayan. Ev işi falan da beklemiyorum sadece çocuğuma iyi baksın, çocuğumun yemegini yapsın ve onun oyuncaklarını toplasın. Ve tabiki kamera olacak evde.İatanbul'un neresi? Yabancı bakıcı olur mu? Türk mü olmalı?
Merhaba dedigime bile söylüyorum. Durakta, otobüste, markette... Kimse aracı olmak istemiyor sanki. Kendimi bu konuda çok şanssız ve çaresiz hissediyorum. Aylardır arıyorum herkese soyluyorum bir umut diye
Anladım Türk bulamazsanız yabancı da olabilirdi tercihler arasında. 600 dolar civarı bakıyolar.Beylikdüzü. Açıkçası Türk bakıcı istiyorum. Ve kesinlikle sigara kullanmayan. Ev işi falan da beklemiyorum sadece çocuğuma iyi baksın, çocuğumun yemegini yapsın ve onun oyuncaklarını toplasın. Ve tabiki kamera olacak evde.
Yabancıların oturma izni olanı var olmayanı var. Bir de Allah korusun olumsuz bir durum olsa sonrası için sıkıntı. O nedenle yabancı istemiyorum.Anladım Türk bulamazsanız yabancı da olabilirdi tercihler arasında. 600 dolar civarı bakıyolar.
Aslında dediğiniz doğru. Ama onun için de güvenilir bir şirket gerekiyor. Bakıcı olayı da başka türlü isteoturduğunuz semti yazabilir misiniz? 0-2 yaş için çok güvenilir bir kreş biliyorum ama imes in içinde, eğer anadolu yakasındaysanız düşünebilirsiniz. onun dışında bakıcı için aracı şirketlerden referanslı birini bulmayı düşünür müsünüz? ben o zaman cesaret edememiştim ama bu şekilde bakıcı bulup çok memnun kalan arkadaşlarım oldu.
Size ozelden.yazamadim cepten.cok zor oluyormuş duruma. Bakılırsa.oturduğunuz semti yazabilir misiniz? 0-2 yaş için çok güvenilir bir kreş biliyorum ama imes in içinde, eğer anadolu yakasındaysanız düşünebilirsiniz. onun dışında bakıcı için aracı şirketlerden referanslı birini bulmayı düşünür müsünüz? ben o zaman cesaret edememiştim ama bu şekilde bakıcı bulup çok memnun kalan arkadaşlarım oldu.
Aslında dediğiniz doğru. Ama onun için de güvenilir bir şirket gerekiyor. Bakıcı olayı da başka türlü istecanımı emanet edicem. Çok zor çok.
Size ozelden.yazamadim cepten.cok zor oluyormuş duruma. Bakılırsa.
Su kresi bana.yazar misiniz rica etsem?
Anadolu yakasindayim bende.ve ayni yasta bebegim var.
Konu sahibi özür dilerim.
Cok teşekkür ederim pelin, bende bebisim için işi biraktim evdeyim,sizi çoook iyi anlıyorum, aynı nedenlerle işi bıraktım ben... umarım düzgün ve güvenilir bir yer bulursunuz da gözünüz arkada kalmaz.
ümraniyede imes in içinde, kampüs kreş, 2 ayrı tanıdığımın bebekleri oraya gitti, çok memnunlardı. biraz araştırın isterseniz, ben sadece fotoğraflarını gördüm yakından hiç görmedim ama gönderenler öve öve bitiremiyorlar.
Cok teşekkür ederim pelin, bende bebisim için işi biraktim evdeyim,
Ev hanimligi ne,zormus yahu . konu sahibi umarim istedigin gibi.bakıcı bulursun.
Bu.kuzulari başkalarına emanet etmek ne.zordur iyi biliyorum bende bu.yüzden 7 yıldir calistigim yerden çıkış aldım.
Valla insanın ya annesi ya kayınvalidesi yakında olacak. En kötü anneanne/ babaanne en iyi bakicidan iyi bakar.İş bulmak evde oturmaktan daha zor diyip moral bozayım mı birazşaka bir yana şu anda iş arıyorum ben de, çok stresliymiş yahu, bir de çocuk olunca eve yakın olsun, saatleri güzel olsun, şöyle olsun böyle olsun diyoruz alternatif kalmıyor
tüm çalışan, iş bırakan ve iş arayan annelere kolay gelsin, hepsi ayrı zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?