Ben seneye kreşe göndereceğim. Evde bir kadınla sabahtan akşama oturması yerine yaşıtları ile oynasın diye. Ama 8 aylık bebek için bilemedim. Bakıcı konusunda paranoyağım. Kreş hiç olmazsa kalabalık. Bir de ben de 3.5 yaşında kreşe başladım çok da mutluydum orada.cocuguma hamileyken simdi ismini hatirlayamadigim bir doktorun makalesini okumustum nedenleri ile birlikte anlatiyordu. neden kres yerine bakici.mecburiyetker soz konusiysa tabii ki kres ama kendi evinde bireysel olarak bakilan cocuk daha iyi.
ayrica bu kuzum daha 8 aylik benim bebegimle ayni nasil krese gitsin yavrucak? eve kamera sistemi koyun banyo haric heryere bakicidan da banyoya goturmemesini isteyin. kabul eden bakicilar var arayin arastirin vazgecmeyin
kreş için çook küçük.Merhaba arkadaşlar,
5 aylık bir bebeğim var. Normalde çalışıyorum ama şu an ücretsiz izindeyim. İstanbulda kimsemiz yok. Benim annem yaşlı, kayınvalidem ise hasta babasına bakıyor. Ocak ayında çalışmaya başlamak zorundayım. Bebeğim 8 aylık olmuş olacak. Kime emanet edicem ben bebeğimi?Moralim çok bozuk. Geceleri uyuyamıyorum. Bakıcı arıyoruz, daha kimseyi bulamadık. Seçenek dahi yok. 0-2 yaş kreşlerine vereyim dedim sadece bir kreş bulabildim. O da içime sinmiyor minicik bebeği her sabah kreşe götürmeye. 1 yaşına kadar süt iznim var ama sonra ne olacak. Çok mutsuzum. Düşündükçe içim acıyor. Keşke maddi imkanım el verse de bebeğimi evde kendim büyütsem. Benim gibi anneler var mı aranızda?
yanlis anlasilma olmus tabii ki zamani gelince sosyallesmesi icin kres sart. ben 0-2 yas araligi icin konusuyorumBen seneye kreşe göndereceğim. Evde bir kadınla sabahtan akşama oturması yerine yaşıtları ile oynasın diye. Ama 8 aylık bebek için bilemedim. Bakıcı konusunda paranoyağım. Kreş hiç olmazsa kalabalık. Bir de ben de 3.5 yaşında kreşe başladım çok da mutluydum orada.
Özel mesajınız kapalı mıÇok iyi olur. Kresin adı nedir?
Birde cocugun gelecekteki manevi durusunu da olumsuz etkiliyoruz.anlasilan cokta zorunlulugunuz yok varsin eviniz bikac ay daha gec oluversin.sizinki anneye guvenli baglanma asamalarina girmis.bebegim 16 aylik ailem bakmak istiyorlar hafta ici ogleye kadar caliscam.ancak karar veremedim nasil birakip gitcem diye.Çok haklısınız. Ben ev hanımı bir annenin çocuğuyum. Öyle sansliymisim ki annemle doya doya vakit geçirmiştim, okuldan eve geldiğimde annemin mis kokulu kurabiyeleri, sıcacık elleri karşıladı beni. Ama şimdi ben çalışmazsam tek maaşla bu şehirde bir ev bile alamıyoruz. Ne doğru ne yanlış bilemiyorum artık. Maddi zorluklar yüzünden maneviyatimizi kaybediyoruz.
Canım en sağlıklısı kreş en azından orda birçok çocuk olacak.ama bakıcı bana bu zamanda pek güvenilir gelmiyor.Keşke bulabilsem. Seçenek dahi yok. Açıkçası içinde Allah korkusu olup olmadığını bilmediğim birine emanet etmeye de korkuyorum. Kamera sistemi kurmayı düşünüyoruz. Bu durumu da herkes kabul etmez. Dolayısıyla seçenekler daha da kisitlaniyor.
Canım en sağlıklısı kreş en azından orda birçok çocuk olacak.ama bakıcı bana bu zamanda pek güvenilir gelmiyor.
Inşallah. Çok teşekkür ederim.Anliyorum canim seni.Ben de bebegimi sekiz aylikkken biraktim ama bakiciya biraktim.Kres icin erken bence.Bakici arayin.Ins iyi birini bulursunuz
çok sık hastalanacaktır ama.Bende öyle düşünüyorum. Tanımadığım biriyle başbaşa birakmaktansa birçok gözün olduğu bir yerde bırakmak daha mantıklı geliyor. Ama onda da herkes krese giden çocukların çok sık hastalandigini söylüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?