Sizce aldatır mı bu durumda hadi bir kere baktın niye devamına baktın dimiHayır tabii ki yapmayın. Bi bekleyin, gizlice izleyin, bu sırada da bitin yöntemlerle korunun. Elinize bir delil geçtiğinde düşünürsünüz artık.
Öyle biri de değil bana her zaman senin gibi mükemmel eş bana fazla deyip duruyorEşinizde aldatma potansiyeli seziyor musunuz?
Bir kadın olarak hissedersiniz, evet ise bekleyin bir sonraki hatasında ekran görüntüsü alıp konuşun.
Reels değil de bildiğiniz reklam sayfaları ;( açık saçık işte isimleri .,,, verir , gibiBende de hep futbolcu var çünkü futbol reelsleri izliyorum, yani eşiniz o tarz reelsler izliyor demek ki. Neyse günahını almayım şimdi.
Bildiğiniz reklam hareketlerinden hangi reklama tıkladığını gördüm. bir haftadır öyle farklı hesaplara girip bakmışBence hiç içinde tutma ama tartışmada kavgada etme açık açık sor neden bunlar sana çıkıyor bu tür şeyler mi ilgini çekiyor gibisinden ve evli olduğunu bekarligin bittiğini hatırlar ama daha öncede hesabı açıksa sizden önce ozamanki den eski çıkan şeylerde olabilir aranızda gerginlik yaratmadan konuşabilirsiniz bence
Bildiğim kadarıyla instagramda en çok hangi tarz reels izlerseniz ya da telefondan ne aratırsanız mesela ben ayakkabı arattığımda hep ayakkabı reklamları çıkıyor. Öyle bişeyReels değil de bildiğiniz reklam sayfaları ;( açık saçık işte isimleri .,,, verir , gibi
Bildiğiniz reklam hareketlerinden hangi reklama tıkladığını gördüm bir haftadır öyle farklı hesaplara girip bakmışBence hiç içinde tutma ama tartışmada kavgada etme açık açık sor neden bunlar sana çıkıyor bu tür şeyler mi ilgini çekiyor gibisinden ve evli olduğunu bekarligin bittiğini hatırlar ama daha öncede hesabı açıksa sizden önce ozamanki den eski çıkan şeylerde olabilir aranızda gerginlik yaratmadan konuşabilirsiniz bence
Evet oda bir kadın reklamına bakınca hep devamı gelmiş onlara bakmışBildiğim kadarıyla instagramda en çok hangi tarz reels izlerseniz ya da telefondan ne aratırsanız mesela ben ayakkabı arattığımda hep ayakkabı reklamları çıkıyor. Öyle bişey
Valla şu an yıkıldım ;(yapılmalı mi diye bir şey yok belli ki içinden kavga etmek geliyor edeceksin. Kadın fotoğraflarına bakıp iç çektiğini kaş göz oynattığını düşündüğün biriyle evli kalamazsın.
Ozaman içinde tutma canım nasıl davranmak istiyorsan osekilde davran tavrını sert koyBildiğiniz reklam hareketlerinden hangi reklama tıkladığını gördüm bir haftadır öyle farklı hesaplara girip bakmış
Evet oda bir kadın reklamına bakınca hep devamı gelmiş onlara bakmış
Onlara da bakmamış ornegın şu sayfaya bakmış tiktokguzelleri orada bir sürü açık saçık kadınların videoları var mesela , tabiki ben büyük hesaplar olsa bir şey demem ama genel olarak sanki bilerek isteyerek önüne çıkan her kadına bakmış , ay bende bilemedim nasıl davransam ;(Yani fazla mı rahat gelir bu yorumum gözünüze bilemem ama bence hepsi bakıyor. Sosyal medyada vs. karşılarına güzel bir kadın profili çıktığında bi göz gezdirirler, kendimizi kandırmayalım. Benim önerim ulaşılabilir olmayan, sadece sosyal medyada görebileceği internet ünlüsü gibi kişileri takmayın
ya kurcalama ya da gereğini yap. Birine bakmak var bakmak var, rahatsız hissetmişsin.Valla şu an yıkıldım ;(
He baktığı sayfaların olayını daha net anladım şimdi. Tam olarak amacından emin olmak için biraz daha hissettirmeden takip edin bence. Şu an bu durumu ona söylerseniz çok rahat sıyrılacak, bir de telefonumu mu karıştırıyosun vs. taktiğiyle üste çıkacak. En kötüsü de bundan sonra yaptıklarını daha dikkatli yapacak. O yüzden biraz sessiz sessiz kurcalamaya devam edin, işin artık başka boyuta taşındığından emin olduğunuz noktada yüzüne vurunOnlara da bakmamış ornegın şu sayfaya bakmış tiktokguzelleri orada bir sürü açık saçık kadınların videoları var mesela , tabiki ben büyük hesaplar olsa bir şey demem ama genel olarak sanki bilerek isteyerek önüne çıkan her kadına bakmış , ay bende bilemedim nasıl davransam ;(
Teşekkür ederim bu gece bi geçsin de yarın konuşurum artık ne şekilde olursaya kurcalama ya da gereğini yap. Birine bakmak var bakmak var, rahatsız hissetmişsin.
Ben olsam şöyle yaparım diyemem çünkü o senin eşin ve kocanı sen tanırsın.
Allahım bu boyutu da mı olacak işin gerçekten yapmaz etmez diyordum ne geldi başımaHe baktığı sayfaların olayını daha net anladım şimdi. Tam olarak amacından emin olmak için biraz daha hissettirmeden takip edin bence. Şu an bu durumu ona söylerseniz çok rahat sıyrılacak, bir de telefonumu mu karıştırıyosun vs. taktiğiyle üste çıkacak. En kötüsü de bundan sonra yaptıklarını daha dikkatli yapacak. O yüzden biraz sessiz sessiz kurcalamaya devam edin, işin artık başka boyuta taşındığından emin olduğunuz noktada yüzüne vurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?