Üzmeyin kendinizi yine de, henüz ortada aldatma gibi bir durum yok. Sadece ister istemez şüpheye düştüğünüz için biraz daha kolaçan etmek iyi olacaktır. Belki devam etmeyecek ya da sadece meraktan baktığı şeyler olarak kalacak, siz de emin olursunuz içiniz rahatlarAllahım bu boyutu da mı olacak işin gerçekten yapmaz etmez diyordum ne geldi başıma
Teşekkür ederim yorumun içinÜzmeyin kendinizi yine de, henüz ortada aldatma gibi bir durum yok. Sadece ister istemez şüpheye düştüğünüz için biraz daha kolaçan etmek iyi olacaktır. Belki devam etmeyecek ya da sadece meraktan baktığı şeyler olarak kalacak, siz de emin olursunuz içiniz rahatlar
Konu başlığını görünce kesin sosyal medyasında kadın görülen koca vakası dedim. Kk’nın bitki örtüsü oldu bu konular.Az önce eşimin instagramına bakarken bir tane açık saçık kadının reklamı önüme geldi, reklam hareketlerinden bunun gibi 20 tane kadına bakmış o yüzden önüne düşmüş bu reklam , sizce neden bakmış olabilir bunun tartışmasını yapmalı mıyım ?
Ben de bazen tıklayıp bakasım geliyor ama virüs oluyor çoğunda. Yok evli kalamazsın boşan, yok yıkılmak, bunlar abartı bence , bakmayan erkek mi var? Konuşmak istiyorsanız konuşun isterseniz? Rahatsız oldum deyinOnlara da bakmamış ornegın şu sayfaya bakmış tiktokguzelleri orada bir sürü açık saçık kadınların videoları var mesela , tabiki ben büyük hesaplar olsa bir şey demem ama genel olarak sanki bilerek isteyerek önüne çıkan her kadına bakmış , ay bende bilemedim nasıl davransam ;(
Hep öyle derler. Bizde kendimizi dünyanin 7. Harikası gibi hissederiz sonra güm baş aşağı. Tabi çok doğru adamlar da var gerçekten istisnalar kaideyi bozmazÖyle biri de değil bana her zaman senin gibi mükemmel eş bana fazla deyip duruyor
Az önce eşimin instagramına bakarken bir tane açık saçık kadının reklamı önüme geldi, reklam hareketlerinden bunun gibi 20 tane kadına bakmış o yüzden önüne düşmüş bu reklam , sizce neden bakmış olabilir bunun tartışmasını yapmalı mıyım ?
Sence ? Cinsiyeti erkek olduğu için olabilir mi? Ben bilemedim.sizce neden bakmış olabilir bunun tartışmasını yapmalı mıyım ?
Sende benim gibi arama motoruna yenibiben yazdin demiAsla yapmamalisin. Bunu zor buldun zaten kiymet bil biraz.
Etmaaa zor koca buldu evlendi zaten basımızı belaya sokma yaKonu başlığını görünce kesin sosyal medyasında kadın görülen koca vakası dedim. Kk’nın bitki örtüsü oldu bu konular.
Boşan ben arkandayım…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?