Tatlı Tarifi 8 dakikalık eserimmmm,Browni'mm.....;)

Yaptım oldu, çok güzel hemde.. Yalnız sosu tamamen çekmedi kekim. Hem de iyi çekmesi için önce dilimledim, ondan sonra döktüm sosu, ama yine de sizinki gibi ıslak olmadı, neden acaba:26:

Yaptım oldu, çok güzel hemde.. Yalnız sosu tamamen çekmedi kekim. Hem de iyi çekmesi için önce dilimledim, ondan sonra döktüm sosu, ama yine de sizinki gibi ıslak olmadı, neden acaba:26:

Afiyet olsun canım.Ben pişer pişmez kekin her yerini çatallıyorum ondan sosunu iyice çekiyor,bir dahaki sefere böyle deneyin bir de

ayyyyy tam aserme zamanımda canım cektı bakkkk hemen yapmalıyımmm yapınca sızınlede paylasırımmmmm

bende yaptım güzel oldu.
hafif yumurta tadı aldım.
vanilya atsam oda kaybolurdu sanırım.
tarifine sağlık

bende yaptım güzel oldu.
hafif yumurta tadı aldım.
vanilya atsam oda kaybolurdu sanırım.
tarifine sağlık

Umarım karışımı ayırıp sonra yumurtayı kırmışsındır yoksa yumurta tadının gelmesi mümkün değil,afiyet olsun..

Ellerıne saglık cok guzel gorunuyor

Sedef arkadaşımızın tavsiyesi üzerine çikolata parçacıklı yaptım dahada mükemmel oldu kızlar böyle de deneyin

bu akşam fırında deneyeceğim...170 derecede 30 dk pişirsem olur galiba...yarın nasıl olduğunu yazarımmm

normal fırında yapan arkadaşlar sonuçları paylaşırsa çok sevinirim. bende yapmak istiyorum fakat mikrodalga yok bende. normal mini fırın var

microdalga fırına kek kalıbıyla koyamıyoruz siz hangi kabı kullandınız borcam olurmu acaba deneyeceğim
ama nasıl bir kalıp yada tepsi kullanacığım bilmemedim

microdalga fırına kek kalıbıyla koyamıyoruz siz hangi kabı kullandınız borcam olurmu acaba deneyeceğim
ama nasıl bir kalıp yada tepsi kullanacığım bilmemedim

Canım ben de zaten borcamla yapıyorum,ilk sayfada fotograflarım var ordan bakıp bilgi edinebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…