8 ekim çatlatma oldum

gunes916

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2021
280
165
53
33
Merhaba arkadaşlar, ovitrelle çatlatma iğnesi yaptıranlar vardır , ben 8 ekim iğne yaptırdım, 7 ekim cumartesi kontrole gittiğimde 16 mm yumurtam vardı doktor çok bekletmeyelim yarın sabah iğneyi yaptır dedi bende pazar yaptırdım,(17-18 mm olmuştur diye tahmin ediyorum) bugün iğne günümü sayarsak 5.günüm kasık ve sırt ağırlarım var, bi de bu benim ilk klomen+çatlatma deneyimim , sizde durumlar nasıl?

O iğnenin etkisinden dolayıdır. İğneden kaynaklı aynı söylediğiniz belirtiler oluyor. Çünkü zaten iğneden sonra 36. saatte çatlıyor yumurta ortalama döllenme gerçekleşmiş olsa bile henüz belirti vermez en erken belirtiler 8-9. günde başlar.

Teşekkür ederim, inşaAllah daha fazla iğne yan etkisi yaşmayım yeter, bi de kafamda doktor çok erken mi iğne yaptırdı yumurtam daha 17 civarındayken diye düşünüp durdum, bana sadece 14 gün sonra kan test yaptır dedi,

Bugün iğne günümü sayarsam 7. Gün , sol kasık ağırlarım var, bide gaz sancım

Benim 16 18 mm yumurtalarım varken pazartesiydi o gün. doktor perşembe günü saat gündüz 12 de iğneni yap dedi.

Benim 16 18 mm yumurtalarım varken pazartesiydi o gün. doktor perşembe günü saat gündüz 12 de iğneni yap dedi.
Şuan ne durumdasınız? Bende erken iğne olduğumu düşünüyorum, eğer allah korusun bu ay tutmazsa doktor değiştireceğim, inşaAllah bu ay tutar, iğneden sonra 3.gün baya kasık ağırlarım oluştu, inşaAllah çatlamıştır diye de düşünüyorum, hayırlısı bakayım bugün 9.günüm , haftaya pazartesi kan verecem

Doktor 20mm nin üstünde iğne olunuyor dedi üç gün sonrasında olmuştur bence o kadar büyümüştür ve beniö yumurtam çatladı akıntı oluluyor çatlayınca su gibi. Şuan bekliyorum bugün ovulasyon testi yapacağım evde o var. belirtim var mı yok mu anlamıyorum

Bugün kaçıncı gününüz acaba? Bende çok sabırsızlanıyorum, bu hafta nasıl grçecek bilmiyorum

Bende 12 ekimde iğne vuruldum. Ama 5.günüm aşırı halsizlik var bide mide bulantısı bende panik atakta var bunlar normal mi sanki boğazımda şiş gibi hasta mı oluyorum acaba grip ilacı alsam sorun olurmu sizce kızlar

İlaç alma iğnenin yan etkisi olabilir

Bugün benim 11. Günüm dün geceden beri adet sancım ağırlarım başladı, bu ay tutmadı sanırım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…