- 31 Ekim 2022
- 440
- 291
- 33
- 30
Çatlama iğnesinin 15. GünüKaçıncı gününüz
Çatlama iğnesinin 15. Günü
Ayy maşaallah, darısı benim başıma inşaAllah, çok tebrik ediyorum, bende yarın sabah yapacağım
Şimdi gidicem çok teşekkür ederimKan tahlili de verdiniz mi
Çok sevindim
İnşallah dua edicem sanaAyy maşaallah, darısı benim başıma inşaAllah, çok tebrik ediyorum, bende yarın sabah yapacağım
Benim adet belirtilerim var, bugün sabah yumurta yemiştim şuana kadar midem bulanıyor, arada kaldım, test sipariş verdim bugün gelirse bugün yoksa yarın sabah yapacağımÇatlama iğnesinin 15. Günü
Ya folik asir kulalnıyormusun o mu yapıyor bilmiyorum ama benim hamile olan arkadaşalrım hiç bulantı çekmedi benimde yok bulantımBenim adet belirtilerim var, bugün sabah yumurta yemiştim şuana kadar midem bulanıyor, arada kaldım, test sipariş verdim bugün gelirse bugün yoksa yarın sabah yapacağım
Evet kullanıyorum aba bugün daha yemedim, ama adet sancım var nasıl olur bilemedimYa folik asir kulalnıyormusun o mu yapıyor bilmiyorum ama benim hamile olan arkadaşalrım hiç bulantı çekmedi benimde yok bulantım
Kan sonucun öıkınca yazarsın gerçi senin çizgi çok net, yinede haber verŞimdi gidicem çok teşekkür ederim
İnşallah dua edicem sana
arada hiç belirtin oldumu adet belirtisi benzeriYa folik asir kulalnıyormusun o mu yapıyor bilmiyorum ama benim hamile olan arkadaşalrım hiç bulantı çekmedi benimde yok bulantım
Bende kan verdim 266Ben test yaptım şimdi negatif
Çok sevindim değerde baya iyi, inşaAllah sağ salim doğurmaya nasip olsun,Bende kan verdim 266
Çok teşekkür ederim amin inşallah en kısa da aynı sevinci yaşarsınÇok sevindim değerde baya iyi, inşaAllah sağ salim doğurmaya nasip olsun,
Bize aşama ları ve belirtileri söylermisiniz kaçıncı gün iğnenin etkisi geçti ve hiç baktın mı 15 güne kadar hamilelik testiÇok teşekkür ederim amin inşallah en kısa da aynı sevinci yaşarsın
Negatife dönmüşmüydü hiç
Hayır ben ovulasyon yaptım son hafta üç gün hangi günlwr yaptıgımı hatırlamıyorum tamamen silindi test tek çizgiydi. Birtanede beta hcg testim vardı onu 15. Gün yaptım. Belirtiler adetle aynı yani öyle aa kesin hamileyim dediğim bir belirtim olmadı sadece belim çok agrıdı baya ilk haftadan itibaren agrıyo yaniNegatife dönmüşmüydü hiç
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizede dua et hamile in duası kabul olurmuşHayır ben ovulasyon yaptım son hafta üç gün hangi günlwr yaptıgımı hatırlamıyorum tamamen silindi test tek çizgiydi. Birtanede beta hcg testim vardı onu 15. Gün yaptım. Belirtiler adetle aynı yani öyle aa kesin hamileyim dediğim bir belirtim olmadı sadece belim çok agrıdı baya ilk haftadan itibaren agrıyo yani
Grip hamilelik belirtisi olabilir mi ya hapşırık var boğaz acısı var burun akıntısı azcık var ilaçta almıyorum parol içiyorum eziyet gibi bgn de kaset test negatife döndü iğneden sonra 9.günüm ilaç içmek için emin olamıyorum daSöylemeden etmiştim dahainşallah en yakın vakitte nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?