8 ekim çatlatma oldum

Benim adet belirtilerim var, bugün sabah yumurta yemiştim şuana kadar midem bulanıyor, arada kaldım, test sipariş verdim bugün gelirse bugün yoksa yarın sabah yapacağım
Ya folik asir kulalnıyormusun o mu yapıyor bilmiyorum ama benim hamile olan arkadaşalrım hiç bulantı çekmedi benimde yok bulantım

Negatife dönmüşmüydü hiç
Hayır ben ovulasyon yaptım son hafta üç gün hangi günlwr yaptıgımı hatırlamıyorum tamamen silindi test tek çizgiydi. Birtanede beta hcg testim vardı onu 15. Gün yaptım. Belirtiler adetle aynı yani öyle aa kesin hamileyim dediğim bir belirtim olmadı sadece belim çok agrıdı baya ilk haftadan itibaren agrıyo yani

Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bizede dua et hamile in duası kabul olurmuş

Söylemeden etmiştim daha inşallah en yakın vakitte nasip olur
Grip hamilelik belirtisi olabilir mi ya hapşırık var boğaz acısı var burun akıntısı azcık var ilaçta almıyorum parol içiyorum eziyet gibi bgn de kaset test negatife döndü iğneden sonra 9.günüm ilaç içmek için emin olamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…