Aşılama derken tüp bebek miBenim ilk ayım , yarın devlete randevu aldım dah önce randevu bulamamıştım bugün çıktı, interfilite polikinliği, bakalım ne diyecek , bu ay aşılamayı denemek istiyorum
Merhaba,Merhaba arkadaşlar, ovitrelle çatlatma iğnesi yaptıranlar vardır , ben 8 ekim iğne yaptırdım, 7 ekim cumartesi kontrole gittiğimde 16 mm yumurtam vardı doktor çok bekletmeyelim yarın sabah iğneyi yaptır dedi bende pazar yaptırdım,(17-18 mm olmuştur diye tahmin ediyorum) bugün iğne günümü sayarsak 5.günüm kasık ve sırt ağırlarım var, bi de bu benim ilk klomen+çatlatma deneyimim , sizde durumlar nasıl?
Merhaba evet bende kasık ağrısı oldu iğnenin 2. Günü gece başladı 8. Güne kadar devam ettiMerhaba,
Bende salı günü çatlatma iğnesi oldum fakat ne ağrı ne akıntı hiçbir belirti olmadı yumurta çatladığına dair. Sizde oldumu bu belirtiler olduysa iğneden sonraki kaçıncı günde oldu acaba..
Hayır , aşılama başka bir şeyAşılama derken tüp bebek mi
Merhaba bende cuma günü öğlen çatlatma iğnesi vuruldum iğne vuruldugum günü sayarsam bugün 7.gunum iğneyi vuruldugum ertesi gün afedersiniz çok akıntı oldu su gibi beyaz renkte ve kokusuz . Bugunde aşırı gaz var karnimda nedendir bilmiyorum. Ve bugün ovulasyon testi yaptım iyice silikleşmiş sabırsızlıkla bekliyorum ya doktor 15.gunu gel gebelik testi yapalım dedi bakalm Rabb'im gonlumuze göre versinMerhaba,
Bende salı günü çatlatma iğnesi oldum fakat ne ağrı ne akıntı hiçbir belirti olmadı yumurta çatladığına dair. Sizde oldumu bu belirtiler olduysa iğneden sonraki kaçıncı günde oldu acaba..
anladım. sonuç ne oldu test yaptınızmı?Merhaba evet bende kasık ağrısı oldu iğnenin 2. Günü gece başladı 8. Güne kadar devam etti
Merhaba siz rahim filmi cekildiniz mı? AcabaBenim ilk ayım , yarın devlete randevu aldım dah önce randevu bulamamıştım bugün çıktı, interfilite polikinliği, bakalım ne diyecek , bu ay aşılamayı denemek istiyorum
Ben bir buçuk sene önce çekilmiştim, ondan önce dış gebelik geçirdiğim için iyileşir iyileşmez çektirmiştim herhangi bir problem yoktu, şuan eşimin sperm ileri hareket biraz az morfoloji de 3 ,Merhaba siz rahim filmi cekildiniz mı? Acaba
Anladım bende bu ay KLOMEN ve owitrel çatlatma iğnesi vuruldum ama 19. Günü bugün regl oldum çok kötüyüm birşey sormak istiyorum size yorumda infertiliteden randevu aldım demişsiniz acaba bende direk ordan mı? Randevu alsam 6 yıldır olmuyor maalesef HGS hariç tüm tahliller temiz hem araştırma dada sanırım inferlite bölümünde cekiyorlarmış rahim filmi ne yapacam şaşırdım yardımcı olursanız sevinirimBen bir buçuk sene önce çekilmiştim, ondan önce dış gebelik geçirdiğim için iyileşir iyileşmez çektirmiştim herhangi bir problem yoktu, şuan eşimin sperm ileri hareket biraz az morfoloji de 3 ,
Yada özelde çektirip direk onunla mı dr gitsemAnladım bende bu ay KLOMEN ve owitrel çatlatma iğnesi vuruldum ama 19. Günü bugün regl oldum çok kötüyüm birşey sormak istiyorum size yorumda infertiliteden randevu aldım demişsiniz acaba bende direk ordan mı? Randevu alsam 6 yıldır olmuyor maalesef HGS hariç tüm tahliller temiz hem araştırma dada sanırım inferlite bölümünde cekiyorlarmış rahim filmi ne yapacam şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim
Ben de niye su gibi akıntım oluyor diyorum hekim bu konuda beni bilgilendirmemişti.Doktor 20mm nin üstünde iğne olunuyor dedi üç gün sonrasında olmuştur bence o kadar büyümüştür ve beniö yumurtam çatladı akıntı oluluyor çatlayınca su gibi. Şuan bekliyorum bugün ovulasyon testi yapacağım evde o var. belirtim var mı yok mu anlamıyorum
Geçen ay bir yumurtam ultrason kontrolünde çatladı gözüküyordu, doğal haliyle yani müdehale etmeden. Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi deniyorum. Klomen(günde 1 taneden 5gün aldım) fazladan 4-5 yumurta daha olgunlaştırmıştı ultrasonda gördük, yumurtalar dürtülmeyi bekliyormuş resmen. İğneyi kendim evde vurdum sonrasında yan etki olarak tansiyon düşüklüğü yaşadım bir de ishal. Aç karnına yapılınca olabilirmiş. Sonrasındaki 1-2 gün bel, kasık sancısı ve gaz. Bu su gibi akıntının ne olduğunu bilmiyordum açıkçası hekim bilgilendirmemişti, iğne vurulduktan ertesi gün başladı, 3 gündür devam ediyor, her gün bir tane mi çatlıyor anlamadım.Merhaba,
Kan testinde yükselen düşen nedir ben anlayamadım normalde gebesin ya da değilsin diye doktor yorumlayabilir bu testten sanırım, yorum aldın mı kan verdiğin yerden?Ya arkadaşlar kafam çok karıştı benim gibi olan varsa yorum yapabılır mı içimde bir umut olsun diye çatlma iğnesi oldum adetimin 2 gün geçti kan testi verdim 2.00 çıktı 2 gün sonra bir daha verdim adet olmayınca 9.45 çıktı 2 gün sonra gene verdim 8.96 düşmüş acaba yükselir mi iğnenin çünkü daha 17 günü belki daha döllenmede olabilir mi regl olmadım çünkü hiç bir lekelenmemde gelmedi bugün adetim geçme sürem 6 günü lütfen bilen yorum yapsın moralimide bozmak istemiyorum
Merhabalar benim de catlatma iğnemin üzerinden 7 gun gecti sag belimde batar tarzda kasıgıma doveu agrı var sizdede olmusmuydu gebesiniz sanırım bu arada allah sag salim kucagınıza almayı nasip eylesinHayır ben ovulasyon yaptım son hafta üç gün hangi günlwr yaptıgımı hatırlamıyorum tamamen silindi test tek çizgiydi. Birtanede beta hcg testim vardı onu 15. Gün yaptım. Belirtiler adetle aynı yani öyle aa kesin hamileyim dediğim bir belirtim olmadı sadece belim çok agrıdı baya ilk haftadan itibaren agrıyo yani
Evet 2 aylık oldum bile allah razı olsun evet batma oldu dün yengemle bunu konuluyorduk dört tane oğluşu var ben her hamileliğimi o batmadan anladım dedi. Ben soguk aldım sandım o batmalar sık idrara çıkmaları o sandım darısı başınız aumarım hamileisnizdirMerhabalar benim de catlatma iğnemin üzerinden 7 gun gecti sag belimde batar tarzda kasıgıma doveu agrı var sizdede olmusmuydu gebesiniz sanırım bu arada allah sag salim kucagınıza almayı nasip eylesin
Umarım boyun tutulması yasadıgım için aslında bugun iğneden sonraki 11 . Gunum ama yinede tedavi falan dr uygulayacaktı ben kan verdim ne olur ne olmaz diyeMerhabalar benim de catlatma iğnemin üzerinden 7 gun gecti sag belimde batar tarzda kasıgıma doveu agrı var sizdede olmusmuydu gebesiniz sanırım bu arada allah sag salim kucagınıza almayı nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?