8 ekim çatlatma oldum

Eskiler öyle der 9. Gününse yarında test yapma bekle

Erken ama kendini strese sokuyorsun bişeyle ugraşman lazım dikkatini dağıtacak bir iki gün onunla ilglensne hzılı geöer zaman iki gün üst üste alışverişe git mesela bebek magazası gezme
Ben bugün kan testi verdim çatlatma iğnesi den sonra 11.gün 2.5 çıktı beta sanırım negatif dimi

15. Gün 266 ydı benim 2 günde bir iki katı artıyorsa 11. Gün 33 dü yani. Ama bilemeyiz yani. Belki sonradna yükselecektir benimd eagrım var korkuyorum doktpr gelme dedi betamı söyleyince ultrasona ben öagırıcma dedi. Üç gündür agrım var geçmiyo

Bugün benim 15.günüm, test yine negatif, artık pozitif ihtimalı kalmadı biliyorum, adet olmamı bekliyorum artık

12. Günden beri hergün test yaptım bir umut olabilir diye, adet belirtim de çok belirgin, beklemek zaten çok zordu, negatif görmek yıpratıyor insani, bir iki ay daha böyle denemeyi düşünüyorum inşaAllah bu sefer olur

Brn iğneden sonra kontrole gitmedim ama 2-3 gün çok kasık ağrım olmuştu yumurta çatlamış gibi hissetmiştim ama işte çatladımı net bilmiyorum

Brn iğneden sonra kontrole gitmedim ama 2-3 gün çok kasık ağrım olmuştu yumurta çatlamış gibi hissetmiştim ama işte çatladımı net bilmiyorum
Takip etmek te çok stresli bir durum ya ama neblm sanki yokmuş gibi hissediyorum dün verdiğim test sonucu ve bugün hamilelik testi negatif olması umutlarımı bitirdi

Takip etmek te çok stresli bir durum ya ama neblm sanki yokmuş gibi hissediyorum dün verdiğim test sonucu ve bugün hamilelik testi negatif olması umutlarımı bitirdi
Ben malesef regl oldum az önce, bu iki gün içinde iyi bir doktor bulabilirsem başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum artık, inşaAllah bu sefer olur
Bugün benim 15.günüm, test yine negatif, artık pozitif ihtimalı kalmadı biliyorum, adet olmamı bekliyorum artık

Ben malesef regl oldum az önce, bu iki gün içinde iyi bir doktor bulabilirsem başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum artık, inşaAllah bu sefer olur
Yaaa bende daha bakmadım adet olmadım daha var adetime beklyrm bakalım Sen ne zamandır tedavi görüyorsun iğne falan

Yaaa bende daha bakmadım adet olmadım daha var adetime beklyrm bakalım Sen ne zamandır tedavi görüyorsun iğne falan
Benim ilk ayım , yarın devlete randevu aldım dah önce randevu bulamamıştım bugün çıktı, interfilite polikinliği, bakalım ne diyecek , bu ay aşılamayı denemek istiyorum

Bence yumurta çok küçükken iğne vurulmuş. İmkansız değil ama istisnalar dışında yumurta çok küçük bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…