Eskiler öyle der 9. Gününse yarında test yapma bekleGrip hamilelik belirtisi olabilir mi ya hapşırık var boğaz acısı var burun akıntısı azcık var ilaçta almıyorum parol içiyorum eziyet gibi bgn de kaset test negatife döndü iğneden sonra 9.günüm ilaç içmek için emin olamıyorum da
Valla ümitlrnmiyorum da şu 2 haftada çok stres atlattım bilmyrm bu belirtiler herşeyde olabilir emin olamıyorumEskiler öyle der 9. Gününse yarında test yapma bekle
Yaptınmı testtValla ümitlrnmiyorum da şu 2 haftada çok stres atlattım bilmyrm bu belirtiler herşeyde olabilir emin olamıyorum
Kaset testte hayalet çizgi var oda belki iğnenin etkisi geçmediğindenYaptınmı testt
Kaçıncı gün iğneden sonraaKaset testte hayalet çizgi var oda belki iğnenin etkisi geçmediğinden
Bugün 11.günKaçıncı gün iğneden sonraa
Erken ama kendini strese sokuyorsun bişeyle ugraşman lazım dikkatini dağıtacak bir iki gün onunla ilglensne hzılı geöer zaman iki gün üst üste alışverişe git mesela bebek magazası gezmeBugün 11.gün
Ben bugün kan testi verdim çatlatma iğnesi den sonra 11.gün 2.5 çıktı beta sanırım negatif dimiErken ama kendini strese sokuyorsun bişeyle ugraşman lazım dikkatini dağıtacak bir iki gün onunla ilglensne hzılı geöer zaman iki gün üst üste alışverişe git mesela bebek magazası gezme
Benim idrardada negatife döndü herhalde artık yok umut bittiBugün benim 15.günüm, test yine negatif, artık pozitif ihtimalı kalmadı biliyorum, adet olmamı bekliyorum artık
12.günse daha erken, 14 gün sonra tekrar yap belki vardır ,Benimde bgn 12.
Benim idrardada negatife döndü herhalde artık yok umut bitti
Takip etmek te çok stresli bir durum ya ama neblm sanki yokmuş gibi hissediyorum dün verdiğim test sonucu ve bugün hamilelik testi negatif olması umutlarımı bitirdiBrn iğneden sonra kontrole gitmedim ama 2-3 gün çok kasık ağrım olmuştu yumurta çatlamış gibi hissetmiştim ama işte çatladımı net bilmiyorum
Ben malesef regl oldum az önce, bu iki gün içinde iyi bir doktor bulabilirsem başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum artık, inşaAllah bu sefer olurTakip etmek te çok stresli bir durum ya ama neblm sanki yokmuş gibi hissediyorum dün verdiğim test sonucu ve bugün hamilelik testi negatif olması umutlarımı bitirdi
Bugün benim 15.günüm, test yine negatif, artık pozitif ihtimalı kalmadı biliyorum, adet olmamı bekliyorum artık
Yaaa bende daha bakmadım adet olmadım daha var adetime beklyrm bakalım Sen ne zamandır tedavi görüyorsun iğne falanBen malesef regl oldum az önce, bu iki gün içinde iyi bir doktor bulabilirsem başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum artık, inşaAllah bu sefer olur
Benim ilk ayım , yarın devlete randevu aldım dah önce randevu bulamamıştım bugün çıktı, interfilite polikinliği, bakalım ne diyecek , bu ay aşılamayı denemek istiyorumYaaa bende daha bakmadım adet olmadım daha var adetime beklyrm bakalım Sen ne zamandır tedavi görüyorsun iğne falan
Bence yumurta çok küçükken iğne vurulmuş. İmkansız değil ama istisnalar dışında yumurta çok küçük bence.12. Günden beri hergün test yaptım bir umut olabilir diye, adet belirtim de çok belirgin, beklemek zaten çok zordu, negatif görmek yıpratıyor insani, bir iki ay daha böyle denemeyi düşünüyorum inşaAllah bu sefer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?