8.gün nefes alamama

Hazalesma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
111
61
48
Merhaba , bugun ameliyatımın 8. Günü alçım çıkarıldı normal bantlar takıldı
İçine zaten tampon vs konulmamıs
Sol delikten nefes alabiliyorken sağ taraftan hicbir şekilde alamıyorum 8 gündürde sol taraf arada tıkasada açıktı ama sağ öyle degil. Suyla yıkadığımda sol delik güzelce temizlenirken sağ delikten hiçbir şey akmıyor sadece arada kendi kendine mukuslu sıvı akıyor
Sizce normal mi bu durum ? Doktor şişten ötürü diyor ama ailemizde ameliyat sonrası bir daha eskisi gibi nefes alamayanlar olduğu icin çok tedirgin oldum

Merhaba, benim ameliyatımda tampon kullanılmıştı. Tampon çıkarıldıktan sonra bir süre nefes alma sorunu yaşamıştım. Doktorunuzun dediği gibi burnun içinde de şişlikler oluyor ve zamanla iniyor. Benim de sol burun deliğimde tıkanıklık vardı ve şişti. Bir süre sonra şişlik indi

3 sene oldu hala burnumdan nefes alamıyorum.biktim artık.isyan ediyorum.doktorlada kavga ettim.simdi tekrar ameliyat olmaya cesaret edeceğim.
Burnum sürekli dolu gibi.suyla temizliyorum yok.tuzlu suyla temizliyorum yok.nefes alamamaktan bıktım.
İnşallah sizin öyle olmaz.gereirse tekrar muayene olun.aman dikkat edin.ben bu burundan çok çektim kimse çekmesin.

İnsallah benimde sonradan açılır cunku bu şekilde çok zor gerçekten birde psikolojik olarakta kötü oluyorum ben bir anda panikliyorum nefesim kesilmese bile kesiliyor gibi oluyor

Çok çok geçmiş olsun sizin adınıza çok üzüldüm umarım aynı sorunları yaşamam ben bu 8 günde zar zor idare ettim 3 seneyi düşünemiyorum bile. inşallah ameliyat olursanız çok guzel sonuçlar alırsınız.

çok gecmiş olsun

geçmiş olsun ama 8. gününde bunun olması çok normal. Doktorlar ilk üç ay dönem dönem tıkanabilir diyorlar. Üç ay verin kendinize

Benimde daha 1 ay dolmadı benimde sol tarafım tıkalı. Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Ben şişlik diye düşünüyorum

Sizlerin yoğun olarak işlem gören yer neresi ? Benim sağ taraf , zaten elleyince de sağ taraf kabuk kabuk nefes alamayan yerde orası kafama takmamaya çalışıyorum aksi halde baya sıkıntı yapıyorum cunku ailemde ameliyat geçirip sonra nefesi hiçbir zaman eskisi gibi olmayan örnekler var bu beni tedirgin ediyor
İnşallah bizlerin düzelir
Benimde daha 1 ay dolmadı benimde sol tarafım tıkalı. Beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Ben şişlik diye düşünüyorum

Ben de doktora sordum, ödem şişlik kabuklanma kaynaklo sabırlı ol dedi

Benim şekil olarak kemerinden rahatsızlığım vardı en fazla kemeri törpülendi yoksa içerden sıkıntım yoktu. Yani ben öyle sanıyordum ama mesela doktor sağ tarafımın tıkalı olduğunu oradaki eti alacağını söyledi nefes problemim olduğunu o an öğrendim :) yani sağ tarafımla daha çok uğraşmıştır heralde. Ama şu an sorsanız benim sol tarafım tıkalı. Sağ tarafım ilk günden beri sorunsuz.

Şekli falan nasıl memnun musunuz
Ya açıkçası benim hayallerimdeki gibi olmadı. Bir de üstüne biraz derim kalınlaştı kemer törpülenince bu yüzden istediğim kadar küçülmedi. Burun ucum top gibi istediğim gibi incecik kavisli bir burun olmadı. Aşırı doğal oldu. Ama hala şiş inince şeklinin oturacağını ve zarifleşeceğini düşünüyorum. Ama şunu da biliyorum ki asla hayallerimdeki burun bu değildi. Onun dışında sol taraf bahsettiğim gibi biraz tıkalı. Eğer şişlikten kaynaklıysa sorunsuz atlattım bu süreci. Siz memnun musunuz?

Atelim yarın çıkacak. Sadece ucu gözüküyor ben kalkık istemedim ama burnum kalkık olmuş o da çok hoşuma gitti insin istemiyorum iniyomuş heralde doktora dedim çok da inmez dedi 3 derece falan milim oynar dedi burun sırtım nasıl yarın görücem kavis yapmış ama o şimdi belli olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…