8.gün nefes alamama

Bugun sağ delikten koca bir kabuk düştü ve nefesim bir anda açıldı
Çok mutluyum ! :)
Benimde yavaş yavaş açılmaya başladı. Ben nazal yıkama yapıyordum ilk günden beri o çok iyi geliyordu ama yine de tıkalıydı. Şişlik iniyor demek ki artık daha rahatım ama 5-6 saat nazal yıkama yapmayım hemen tıkanıyor. Burun içini temiz tutmak çok önemli :)

Ya ben içini temizlerken arkaya doğru sürüyorum fazla itmek zararlı mıdır acaba
Hiç bilmiyorum ama bende hem kremlerken hemde temizlerken baya arkalara doğru gidiyorum doktorumun genel olarak fıtratı çok rahat o yüzden bende baya rahatım bu konularda
ben yıkama yapmama rağmen hiç rahatlamıyordum taa ki bu kabuk düşene kadar düştüğünden beri o kadar rahatım ki :) günler sonra ağzı kapalı nefes alabiliyorum insan ister istemez panik oluyor aceleci davranıyor
Zamanla her şey iyileşiyor :)

Ben de bi sıkıntı hissetmedim arakalara doğru ittim kremledim bişey olmaz diye düşünüyorum ama

Ameliyat olalı bir buçuk ay oldu benimde öyleydi sürekli doktoruma yazmıştım dediği gibi de oldu 1 ayda tamamen açıldı burnum suan çok rahat nefes alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…