8 günlük burnum cokmu takiyorum (fotolu)

Hamull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
41
8
86
45
Arkadaslar kacgundur canim çok sıkkin nefes alamama ve kikirdak egriligi icim ameliyat oldum birazda dusuk burun ucum hafif dogal sekilde kalkicakti. Basta soylemek istiyor ameliyatim cok konforlu gecti hic agrim sancim sizim dahi olmadi tek tarafim biraz morardi sadece tenim cok hassas zaten bekliyordum. 6.gun silikonlar cikti 8.gun alcim hemen bant takildi burnum eskiden sag tarafima dogru egriydi alciliykenden de belliydi cikincada goruldugu gibi sol tarafa egri masaj verdi dr duzelecek dedi bide bastan egri burun tam duzelmez hafif milim farklar kalir demisti ama neden suan farkli yönde egrilik anlayamadim onden belli degil tabi bant cikinca belli olurda alttan cok belli 2gun sonra cikaricak bantimi cok korkuyorum sizlerde varmiydi boyle egrilik

Cok sabirsizim biliyorum elimle burun ucunun ust tarafini itince delikler esitleniyor alcidayken sormustum belliydi o tarafa yamuklugu alcidan dendi tek umudum masajin iyi gelmesi

Cok sabirsizim biliyorum elimle burun ucunun ust tarafini itince delikler esitleniyor alcidayken sormustum belliydi o tarafa yamuklugu alcidan dendi tek umudum masajin iyi gelmesi
Can'ım daha çok yeni o burunda ne şekilsizlikler olacakta düzelecek.en az 2 ayı beklemen lazım 2 ayda % 65 6. Ayda %95 burun oturuyor zaten ilk 1 ay çok çirkin oluyor burun

Can'ım daha çok yeni o burunda ne şekilsizlikler olacakta düzelecek.en az 2 ayı beklemen lazım 2 ayda % 65 6. Ayda %95 burun oturuyor zaten ilk 1 ay çok çirkin oluyor burun
Genel olarak burnumu begendim bide cok incelemesem butun gun elimde telefon foto cekiyorum yarin bantim cikicak sabah hemen gitmeyi dusunuyorum. Ins maymun gulusumde gider eskisi gibi dolu dolu gulebilirim.

Genel olarak burnumu begendim bide cok incelemesem butun gun elimde telefon foto cekiyorum yarin bantim cikicak sabah hemen gitmeyi dusunuyorum. Ins maymun gulusumde gider eskisi gibi dolu dolu gulebilirim.
Benimde aynı problem bu eğrilik düzelecek mi diye çok endişeleniyorum pek umudum yok ve sağ tarafta çöküklük var doktor geçecek diyor ama bilmiyorum inan çok üzgünüm ama herkes geçecek diyor

Benimde aynı problem bu eğrilik düzelecek mi diye çok endişeleniyorum pek umudum yok ve sağ tarafta çöküklük var doktor geçecek diyor ama bilmiyorum inan çok üzgünüm ama herkes geçecek diyor
Gecmis olsun canim senin nekadar zaman oldu? Ben zaten en cok eğrilikten ve burun ucunun dusuklugunden rahatsizdim cokme nasil benim bant oldugu icin net belli degil

Gecmis olsun canim senin nekadar zaman oldu? Ben zaten en cok eğrilikten ve burun ucunun dusuklugunden rahatsizdim cokme nasil benim bant oldugu icin net belli degil
25 gün oldu sağ tarafta çöküklük var gözlük izi gibi ve yamukluk var doktor ateşin izi dedi geçecek dedi ama ben pek umutlu değilim çok üzgünüm

Benim de ameliyat öncesi eşitsizlik vardı ameliyattan sonra da aynı asimetri ile küçük bir buruna sahip oldum. Genel olarak cok rahatsız etmese de fotoğraflarda belli olunca sinir oluyorum. Senin asimetrinin de zamanla düzeleceğini zannetmiyorum burunun yapısıyla alakali bir durum malesef

25 gün oldu sağ tarafta çöküklük var gözlük izi gibi ve yamukluk var doktor ateşin izi dedi geçecek dedi ama ben pek umutlu değilim çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…