Can'ım daha çok yeni o burunda ne şekilsizlikler olacakta düzelecek.en az 2 ayı beklemen lazım 2 ayda % 65 6. Ayda %95 burun oturuyor zaten ilk 1 ay çok çirkin oluyor burunCok sabirsizim biliyorum elimle burun ucunun ust tarafini itince delikler esitleniyor alcidayken sormustum belliydi o tarafa yamuklugu alcidan dendi tek umudum masajin iyi gelmesi
Genel olarak burnumu begendim bide cok incelemesem butun gun elimde telefon foto cekiyorum yarin bantim cikicak sabah hemen gitmeyi dusunuyorum. Ins maymun gulusumde gider eskisi gibi dolu dolu gulebilirim.Can'ım daha çok yeni o burunda ne şekilsizlikler olacakta düzelecek.en az 2 ayı beklemen lazım 2 ayda % 65 6. Ayda %95 burun oturuyor zaten ilk 1 ay çok çirkin oluyor burun
Benimde aynı problem bu eğrilik düzelecek mi diye çok endişeleniyorum pek umudum yok ve sağ tarafta çöküklük var doktor geçecek diyor ama bilmiyorum inan çok üzgünüm ama herkes geçecek diyorGenel olarak burnumu begendim bide cok incelemesem butun gun elimde telefon foto cekiyorum yarin bantim cikicak sabah hemen gitmeyi dusunuyorum. Ins maymun gulusumde gider eskisi gibi dolu dolu gulebilirim.
Gecmis olsun canim senin nekadar zaman oldu? Ben zaten en cok eğrilikten ve burun ucunun dusuklugunden rahatsizdim cokme nasil benim bant oldugu icin net belli degilBenimde aynı problem bu eğrilik düzelecek mi diye çok endişeleniyorum pek umudum yok ve sağ tarafta çöküklük var doktor geçecek diyor ama bilmiyorum inan çok üzgünüm ama herkes geçecek diyor
25 gün oldu sağ tarafta çöküklük var gözlük izi gibi ve yamukluk var doktor ateşin izi dedi geçecek dedi ama ben pek umutlu değilim çok üzgünümGecmis olsun canim senin nekadar zaman oldu? Ben zaten en cok eğrilikten ve burun ucunun dusuklugunden rahatsizdim cokme nasil benim bant oldugu icin net belli degil
25 gün oldu sağ tarafta çöküklük var gözlük izi gibi ve yamukluk var doktor ateşin izi dedi geçecek dedi ama ben pek umutlu değilim çok üzgünüm
25 gün oldu sağ tarafta çöküklük var gözlük izi gibi ve yamukluk var doktor ateşin izi dedi geçecek dedi ama ben pek umutlu değilim çok üzgünüm
uyum bu çok üzgünüm mucize bekliyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?