8 günlük burnum cokmu takiyorum (fotolu)

Yarin bantlar cikicakti banyoda kendiliginden yumusayinca cikardim biraz once soyuluyordu bebe sampuaniyla bastirmadan yikadim kremledim 8 yasindaki oglum bile anne burnun eskiden daha guzeldi yamuk biraz dedi ( cok mutsuzum

Yamuk yasamak kaderimiz mi bilmiyorum ki cok mu erken karar veriyoruz yarin gene de gidicem dr a bakim neler dicek bide hemen kaniyorum dr a bisi diyemiyorum
İnş erken karar veriyoruzdur evt doktoruna sor bakalım ne diyecek benim doktorum daha oturmadığını söylüyor umarım öyledir yoksa çok üzülüyorum inş hepimizin geçici bir durumdur

İnş erken karar veriyoruzdur evt doktoruna sor bakalım ne diyecek benim doktorum daha oturmadığını söylüyor umarım öyledir yoksa çok üzülüyorum inş hepimizin geçici bir durumdur
Sana da ameliyat oncesi milim farklar olabilir dedi mi bana soylemisti ama tam tersi yonde egrilik olunca acaba neden diyorum sacma seyler geliyor aklima kikirdak hafizaliymis ya acaba diyorum bilerek mi diger tarafa meyilledi :)

Yarin bantlar cikicakti banyoda kendiliginden yumusayinca cikardim biraz once soyuluyordu bebe sampuaniyla bastirmadan yikadim kremledim 8 yasindaki oglum bile anne burnun eskiden daha guzeldi yamuk biraz dedi ( cok mutsuzum
Burnun çok güzel olmuş hayırlı olsun Can'ım burnun daha çok yeni ooo sen şimdiden üzülmeye başlamışsın 2 ayı bekle %65 oturacak 6 .aydada %95 .

Burnun çok güzel olmuş hayırlı olsun Can'ım burnun daha çok yeni ooo sen şimdiden üzülmeye başlamışsın 2 ayı bekle %65 oturacak 6 .aydada %95 .
Supersin ya cok tesekkur ederim keske senin gibi pozitif olabilsem uyuyamiyorum bile taktim kafaya ins yarin guzel icimi rahatlatacak birseyler duyarim

Cidden çok erken karamsarlığa kapılmışsın bantlar çıkmadan mümkün değil eğriliğin net belli olması birde burun yapısı itibari ile doktorlar tek yönde daha fazla çalıştıkları için ödem fazla olabiliyor. aman diyim karamsarlığa kapılmayın benim de konuarım vardı burnum ile alakalı zamanla geçiyor. geçen hafta brun kemiğim yanlış kaynamış olabilridedi biri diye günlerce üzüldüm ödemim arttı sonra aslı çıkmayınca boşa üzüldüğümü anladım. bantlı hali burnunun çok hoş duruyor aman aman üzülüp iyileşme sürecini geciktirme

Canım şiş olduğu için suan pek bir sey belli olmuyor telaş yapma büyük ihtimallee ödemdir o biraz zaman geçsin bakalim

daha erken evet, odem olmak ihtimaliyle beraber, kotu sonuca da azcik hazirla kendini istersen, benim burnumda bir tarafa daha yatik. duzelmedi. dikkatli bakinca burnumun ortalama olmadigi farkediliyor, ama merak etme kimse o kadar dikkatli bakmiyor.
onceki burnundan kesin daha guzeldir, sikma canini.

Doktorumla gorustum bugun evet hafif egrilik var kabul ediyor masajla duzelebilirde kalabilir de hatta daha fazla egrilebilir de zamanla gorucez masaja devam dedi daha fazla egri baska bir hasta fotosu gosterdi 2.5aylikken fotosunu da gosterdi resmen duzelmis bakalim beni de izlicek odem vs devam sonucta ve suan bilen herkes senin burnunla ilgili yorum yapıcak kimseye soyleme egri vs diye psikolojini bozma dedi rahatlatti epey
Yorumlariniz icin cok teşekkür ederim arkadaslar eski burnuma gore tabiki de cok iyi boyle düşünüp rahatlamak lazim sanırım

Bence senin gayet güzel benimki bariz belli ve sağ taraf çökük ben kafayı yemek üzereyim üzüntüden ama bir mucize bekliyorum

Bence senin gayet güzel benimki bariz belli ve sağ taraf çökük ben kafayı yemek üzereyim üzüntüden ama bir mucize bekliyorum
Kizlar ikinize de cok gecmis olsun. Insallah gonlunuzun istedigi gibi bi burnunuz olur.. kime ameliyat oldunuz ogrenebilir miyim? Bide nasil bi burun istediginizi ornek resimler uzerinden konusmussunuzdur muhakkak. Onlarla hemen hemen ayni mi oldu ya da olacak?

ömürlük olsun inşallah...
şekil görüntü süper...hokka gibi derler ya öyle...geniş değil,kalın değil,çok zarif.gerçekten çok beğendim.
yamukluğa gelince,tecrübeli arkadaşların söylediği ödemdendir,geçecektir..
ve çok güzel olacak inşallah...

kızlar,herkesin yüzü asimetrikmiş aslında...
eskisini incelemediğiniz için asimetriyi farketmemiş olabilirsiniz herhalde.ama yeni burun yaptırınca daha titiz inceliyoruz ve kusurları görüyoruz...
okuduklarımda asimetri ile ilgili çok memnuniyetsizlik var,sanırım eskiden olan asimetri kusurlarını doktorlar düzeltemiyor,ki bence düzeltilmeli...adı estetik ameliyatsa , hazır yapılırken bu da düzeltilmeli...
ben henüz ameliyat olmadım ama burnumu incelediğimde,resimlerini çektiğimde sağ ve soldan deliklerin şeklinin farklı göründüğünü,karşıdan bakıldığında da kanatlardan birinin daha geniş olduğunu gördüm.ama bu konudan haberdar olana kadar,zaten genel şeklinden memnun olmadığım için bu kadar ayrıntılı incelememiştim...
belki sizin de eskiden vardı ve maalesef doktorlar düzeltemiyor...şekli güzelse,genel olarak memnunsanız üzülmeyin...şimdi hatırlamıyorum ama çoğu oyuncuda bu asimetri var,özellikle resimlerde daha çok belli oluyor...

Benim de ilk ayımda burun deliklerim eşit değildi ve burnumda sizinki gibi bir yamukluk vardı. Doktorum demişti %100 eğriliği düzeltemeyeceğiz ama eskisinden daha iyi olacak. Öyle de oldu şuan çok hafif bir eğrilik var ama benim gözüme batmıyor. Kimse de farketmiyor zaten Ondan moralini bozma canım. Burnun güzel duruyor. Şişlikler ve ödemler geçince küçülür bir de o .

Çok tşk inş örnek resimle gösterilmedi burnum ama nasıl istediğimi konuşmuştuk beklemekten başka çarem yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…