Can'ım çünkü sol tarafın ödemli hiç canını sıkma bunların hepsi geçecek .normali zaten inmiş ve kavisli olması 6 ayı beklemelisin
Ay sen bana öle umut veriyorsun ki Allah senden razı olsun çok tşk ederimCan'ım çünkü sol tarafın ödemli hiç canını sıkma bunların hepsi geçecek .normali zaten inmiş ve kavisli olması 6 ayı beklemelisin
Yamuk yasamak kaderimiz mi bilmiyorum ki cok mu erken karar veriyoruz yarin gene de gidicem dr a bakim neler dicek bide hemen kaniyorum dr a bisi diyemiyorum
İnş erken karar veriyoruzdur evt doktoruna sor bakalım ne diyecek benim doktorum daha oturmadığını söylüyor umarım öyledir yoksa çok üzülüyorum inş hepimizin geçici bir durumdurYamuk yasamak kaderimiz mi bilmiyorum ki cok mu erken karar veriyoruz yarin gene de gidicem dr a bakim neler dicek bide hemen kaniyorum dr a bisi diyemiyorum
Sana da ameliyat oncesi milim farklar olabilir dedi mi bana soylemisti ama tam tersi yonde egrilik olunca acaba neden diyorum sacma seyler geliyor aklima kikirdak hafizaliymis ya acaba diyorum bilerek mi diger tarafa meyilledi :)İnş erken karar veriyoruzdur evt doktoruna sor bakalım ne diyecek benim doktorum daha oturmadığını söylüyor umarım öyledir yoksa çok üzülüyorum inş hepimizin geçici bir durumdur
Burnun çok güzel olmuş hayırlı olsun Can'ım burnun daha çok yeni ooo sen şimdiden üzülmeye başlamışsın 2 ayı bekle %65 oturacak 6 .aydada %95 .
Supersin ya cok tesekkur ederim keske senin gibi pozitif olabilsem uyuyamiyorum bile taktim kafaya ins yarin guzel icimi rahatlatacak birseyler duyarimBurnun çok güzel olmuş hayırlı olsun Can'ım burnun daha çok yeni ooo sen şimdiden üzülmeye başlamışsın 2 ayı bekle %65 oturacak 6 .aydada %95 .
Canım şiş olduğu için suan pek bir sey belli olmuyor telaş yapma büyük ihtimallee ödemdir o biraz zaman geçsin bakalimArkadaslar kacgundur canim çok sıkkin nefes alamama ve kikirdak egriligi icim ameliyat oldum birazda dusuk burun ucum hafif dogal sekilde kalkicakti. Basta soylemek istiyor ameliyatim cok konforlu gecti hic agrim sancim sizim dahi olmadi tek tarafim biraz morardi sadece tenim cok hassas zaten bekliyordum. 6.gun silikonlar cikti 8.gun alcim hemen bant takildi burnum eskiden sag tarafima dogru egriydi alciliykenden de belliydi cikincada goruldugu gibi sol tarafa egri masaj verdi dr duzelecek dedi bide bastan egri burun tam duzelmez hafif milim farklar kalir demisti ama neden suan farkli yönde egrilik anlayamadim onden belli degil tabi bant cikinca belli olurda alttan cok belli 2gun sonra cikaricak bantimi cok korkuyorum sizlerde varmiydi boyle egrilik
Bence senin gayet güzel benimki bariz belli ve sağ taraf çökük ben kafayı yemek üzereyim üzüntüden ama bir mucize bekliyorumDoktorumla gorustum bugun evet hafif egrilik var kabul ediyor masajla duzelebilirde kalabilir de hatta daha fazla egrilebilir de zamanla gorucez masaja devam dedi daha fazla egri baska bir hasta fotosu gosterdi 2.5aylikken fotosunu da gosterdi resmen duzelmis bakalim beni de izlicek odem vs devam sonucta ve suan bilen herkes senin burnunla ilgili yorum yapıcak kimseye soyleme egri vs diye psikolojini bozma dedi rahatlatti epey
Yorumlariniz icin cok teşekkür ederim arkadaslar eski burnuma gore tabiki de cok iyi boyle düşünüp rahatlamak lazim sanırım
Kizlar ikinize de cok gecmis olsun. Insallah gonlunuzun istedigi gibi bi burnunuz olur.. kime ameliyat oldunuz ogrenebilir miyim? Bide nasil bi burun istediginizi ornek resimler uzerinden konusmussunuzdur muhakkak. Onlarla hemen hemen ayni mi oldu ya da olacak?Bence senin gayet güzel benimki bariz belli ve sağ taraf çökük ben kafayı yemek üzereyim üzüntüden ama bir mucize bekliyorum
ömürlük olsun inşallah...
kızlar,herkesin yüzü asimetrikmiş aslında...Benim de ameliyat öncesi eşitsizlik vardı ameliyattan sonra da aynı asimetri ile küçük bir buruna sahip oldum. Genel olarak cok rahatsız etmese de fotoğraflarda belli olunca sinir oluyorum. Senin asimetrinin de zamanla düzeleceğini zannetmiyorum burunun yapısıyla alakali bir durum malesef
Çok tşk inş örnek resimle gösterilmedi burnum ama nasıl istediğimi konuşmuştuk beklemekten başka çarem yok maalesefKizlar ikinize de cok gecmis olsun. Insallah gonlunuzun istedigi gibi bi burnunuz olur.. kime ameliyat oldunuz ogrenebilir miyim? Bide nasil bi burun istediginizi ornek resimler uzerinden konusmussunuzdur muhakkak. Onlarla hemen hemen ayni mi oldu ya da olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?