- 27 Ocak 2015
- 684
- 598
- 123
- Konu Sahibi caliskangarfield
-
mrb teşekkürler canım
boy 1,65 yaş 30 kilom en son pazartesi tartıldığımda 69,1 di güncel halini tekrar bildiririm
30 nisana kadar 60 kilo hedefim canım
günlük bildirim yapacakmıyız peki neler paylaşacağız
merhabaMerhaba kızlar bizde 100 gün yani yaklaşık 14 haftalık bir yarışa başladık 1 hafta bitti bile kaldı 13 hafta menülerimizi paylaşıp tecrübelerden faydalanıyoruz sizede başarılar dilerim
Bekleriz canım aynen öyle motivasyon için iyi olur tabiimerhabateşekkür ederiz buraya da bekleriz kızlar sizi biz de arada uğrarız ne kadar çok motivasyon o kadar çok gidecek kilo
ok ben 6 kasımdan beri diyet spor ile 78 den düştüm 69 devam edeceğim
ilk zamanlar yürüyüş yapıyordum dışarıda ama havalar soğuyunca evde zumba yapmaya başladım şimdide
jillian michaels level 1 de 2 gün yaptım cok yoruyor ciddi anlamda ama devam edeceğim günlük menü paylaşımı bencede yapılması gerekiyor hadi bakalım sonuç güzel olsun hepimiz için
biz de bekleriz canım her zamanBekleriz canım aynen öyle motivasyon için iyi olur tabii
hoşgeldin canım :) kilomuz yakınmış senle baya pazartesi bildirim günümüz pazartesi tekrar kilo bildirimi yapıyoruz olur muMerhaba canım boyum 170 kilom 75 bende Varım hedefim 65
Olur canım be yakınız inş hedeflerimize ulaşırız aksam bildirim yaparız artık yediklerimizi kalabalık olacağımız için karışmasınhoşgeldin canım :) kilomuz yakınmış senle baya pazartesi bildirim günümüz pazartesi tekrar kilo bildirimi yapıyoruz olur mu
inşallah hepimiz fit olalım kilolar gitsin gelmesin bir daha :) tabi olur canım menüleri akşam paylaşırızOlur canım be yakınız inş hedeflerimize ulaşırız aksam bildirim yaparız artık yediklerimizi kalabalık olacağımız için karışmasın
Hoşgeldin cnm diğer topik de de beraberdik hatırladın mıMerhaba canım boyum 170 kilom 75 bende Varım hedefim 65
önemli değil canım hafta içi yaparsın kilo bildirimi düzenli olsun da hafta içi yaparsın gerisini :)Hoşgeldin cnm diğer topik de de beraberdik hatırladın mı
calışkangarfield yalnız ben hafta sonları bildirim yapamam evde internet kullanmıyorum canımm
evet ben bildirime başlıyorum hadi hayırlısı
sabah
1 adet haşlanmış yumurta
2 adet tam buğday ekmeği
3 zeytin
yarım çay bardağı süt
ara
yeşil çay
elma
öğle
yarım sebze corbası
4 köfte 2 dilim patatesli köfte sulu
salata
ara
puding uzun zamandır ilk defa yiyeceğim
akşam
tavuksuyu çorba yada beyaz lahanalı yogurt salatası
yani hafta içi çok dikkat ediyorum ama hafta sonu ister istemez kaçamaklar oluyorönemli değil canım hafta içi yaparsın kilo bildirimi düzenli olsun da hafta içi yaparsın gerisini :)
tşk ederim canım birde sporu düzenli yaparsam sonuç daha iyi olacakmenün gayet sağlıklı canım afiyet olsun
Evet canım hatırladım Muck hedefine ulaştın mu kaç kilo verdinHoşgeldin cnm diğer topik de de beraberdik hatırladın mı
calışkangarfield yalnız ben hafta sonları bildirim yapamam evde internet kullanmıyorum canımm
Su an kaç kilodasın boyun kaçtı tatlım60 olamadım ama başladığımdan beri 10 kiloya yakın verdim canım son 9 dayım inş kısa sürede bu kilolardan kurtulacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?