- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel bir kilo :) 65 olduğum zamanları biliyrum :) ama 60 da olmuştum :) 60 daha da güzel :) bende 1 ay bitti işte 6 kilo kadar gitti sanırım tam takip etmedim çünkü aslı zayıflamam 72 den sonra başlayacaktı :) o yüzden şimdi takip ediyroum :) sana da başarılar canım :)bende 168 boy 75.4 kiloyla diyete başladım. 2 ayda 10 kilo verdim. yani 65 kilodayım 38 bedene sığıyorumbence fena durmuyor. evet 60 olsam daha iyi olurda şimdilik korumadayım. sana başarılar.
Merhaba :) ben de 160 boyundayim ve en son tartida 69 kiloyu gorunce kendi kendime "artik durmalisin" dedim ve diyete basladim. 2 kilo verdim bu 10. gunum falan. Bi 10 kilo daha vermek istiyorum en az. Sizin de 10 kilonuz varmis verilecek, sizin konunuzdan ben de yazsam birbirimizi gazlariz belki olmaz mii ??
Benim diyet listem var fakat ona cok uyamiyorum :) beyaz ekmek yemiyorum, oglen et, aksam sebze yiyorum ve aksam 6dan sonra hicbir sey yemiyorum. Bir de gunde 1 saat tempolu yuruyup 30 dk kadar da pilates yapiyorum :) sen neler yapiyorsun?olur canım neden olmasın :) hoşgeldin :) neler yapmayı planlıyorsun 10 kilo vermek için :)
Benim diyet listem var fakat ona cok uyamiyorum :) beyaz ekmek yemiyorum, oglen et, aksam sebze yiyorum ve aksam 6dan sonra hicbir sey yemiyorum. Bir de gunde 1 saat tempolu yuruyup 30 dk kadar da pilates yapiyorum :) sen neler yapiyorsun?
Leslieyi ben de seviyorum. Havalar guzel oldugu icin disarda yurumek guzel oluyor fakat disari cikamadigimda 3 mile walk gibi bir sey vardi onu yapiyorum :) ben gunluk 1000 kalori civari aliyorum ama sanirim saglikli olan 1600 falan almakmis. Tabi benim bunyeme gore. Ama seninki biraz az gibi, gerci toksan problem yok :)bence gidişatın güzel :) kilo takibin ile diyetinin doğru olup olmadığını anlarsın :)
ben de muzaffer kuşhana başladım ama sadece kahvaltılar uyuyor :):) oda sıkmaya başladı zaten.. ortalama günlük 600-700 kal alıyorum tok tutuyor tok tutan besinler yiyorum encok protein.. ama iki proteini aynı öğünde değil.. bende leslie yaıyorum :)
canım muzaffer kuşhan diyetinde öyle zaten maz 700 kal oluyor.. ben de bir hafta yapayı istedim millet 4 kilo flan vermiş.. bir an önce 6lı rakam görmek istiyorum malum bayramadda az kaldı :)Leslieyi ben de seviyorum. Havalar guzel oldugu icin disarda yurumek guzel oluyor fakat disari cikamadigimda 3 mile walk gibi bir sey vardi onu yapiyorum :) ben gunluk 1000 kalori civari aliyorum ama sanirim saglikli olan 1600 falan almakmis. Tabi benim bunyeme gore. Ama seninki biraz az gibi, gerci toksan problem yok :)
Ya ben de mi bi denesem ki... İnternette var midir diyet listesi? Ben de biraz hizlansam fena olmaz cunku...canım muzaffer kuşhan diyetinde öyle zaten maz 700 kal oluyor.. ben de bir hafta yapayı istedim millet 4 kilo flan vermiş.. bir an önce 6lı rakam görmek istiyorum malum bayramadda az kaldı :)
inernette ve diyet yöntemeri bölümünde de var :) ben de şimdi 6. takıma girdim :)Ya ben de mi bi denesem ki... İnternette var midir diyet listesi? Ben de biraz hizlansam fena olmaz cunku...