• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 kiloya goodby :) bi 10 kiloya daha by by demek lazım ;)

hanmeli

bebekli anne zayıflıyor :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
5.283
5.270
398
Selam hanımlar :KK3:

kilo vermeye 80 ile başladım şimdi 68.6 yim :KK28:

Topiğime ilk açtığımda 73 lerdeydim :)
Hedefim 58 boyum 1.68 umarım başarırım..

Ayrıca 6. Takımdayım :)

Tavsiyelere açığım :)

Son düzenleme:
2 gündür muzaffer kuşhan diyti yapıyorum.. ama ne bileyim bu diyette makarna simit falan var.. ne kadar mantıklı onları yemek kafam karıştı..
bugünüdekaçamaksız bitirdim.. yediğim inciri ve kendi yaptığım meyve suyunu saymazsak :) onları kçamak olarak değerlendirmek istemiyorum açıkcası bunları geçen haftada yaptım hemde daha fazlasını ve bir kilo verdim :)

72.7 kilo çıktım ... iyi mi kötümü sonuç bilemedim.. pazartesi sabah 73.3 le başlamıştım..

bugün menüde simit ayran yazıyor.. ben 2. gün ve 3. günün yerini değiştirdim de.. ama simit ayran yemicem sabahki peynir hakkımı öğlen kullanıp kepek ekmeği ile tost yapıcam bide domates salatalık.. sabah yani birazan da bir dlim ekmek ve 3 yemek kaşığı yoğurt ve kahve var...

bende 168 boy 75.4 kiloyla diyete başladım. 2 ayda 10 kilo verdim. yani 65 kilodayım 38 bedene sığıyorum :D bence fena durmuyor. evet 60 olsam daha iyi olurda şimdilik korumadayım. sana başarılar.

bende 168 boy 75.4 kiloyla diyete başladım. 2 ayda 10 kilo verdim. yani 65 kilodayım 38 bedene sığıyorum :KK70: bence fena durmuyor. evet 60 olsam daha iyi olurda şimdilik korumadayım. sana başarılar.
çok güzel bir kilo :) 65 olduğum zamanları biliyrum :) ama 60 da olmuştum :) 60 daha da güzel :) bende 1 ay bitti işte 6 kilo kadar gitti sanırım tam takip etmedim çünkü aslı zayıflamam 72 den sonra başlayacaktı :) o yüzden şimdi takip ediyroum :) sana da başarılar canım :)

selam :) kimse topikime br şey yazmamış :110: neyse yazan olur inşallah..
bugünüm nasıl geçiyor :) şuan akşam yemeği saatim gelsin istiyorum.. cidden acıktım :) muzaffer kuşhan ı çok uygulamıyorum.. kendi kafama göre az az yiyorum..
ne yiyeceğimi yazmışım zaten aynen onları yedim 1 saat önce de yeşil elma yedim.. akşam yeşil mercimek haşlanmış kabak ve yoğurt düşünüyorum..

spor olarak hanımlar leslie yapıyorum 3 mile party walk ı seviyorum o yetiyor şimdilik.. arada da taebo şu bill banks var ya onu yapıyorum ama anca 15 dk falan kesinlikle tüm hareketlerine yeişemiyorum..

ben neden kilo vermek istiyorum :KK54:

vermek istediğim için sanırım :) yani tam bi sebebim yok 58 kilo olup bunu koruyabilirsem kendimi daha pozitif başarılı hissedicem sanırım.. şimdiye kadar bi hamileleik süreci yaşamadım.. tüp bebek tedavisi yaptıracağız sanırım ama çocuk fikri bazı zamanlar çok aklıma yatsa hemen istesemde sanırım 6 yıldır olmamasına alıştım :) olmasa da kendimi oyalayacak işler bulurum herhalde.. bi anaokulunda çalışmayı düşünüyorum orada bir çok çocuk var zaten hepsi benim evladım olurlar :) neyse..

kısaca evde ypacak hiç bir işim yok ben de dur bari zayıflamakla uğraşyım dedim :) bu boşlukta yiyip yiyip kilo alacağıma koşup koşup zayıflayayaım :)

Merhaba :) ben de 160 boyundayim ve en son tartida 69 kiloyu gorunce kendi kendime "artik durmalisin" dedim ve diyete basladim. 2 kilo verdim bu 10. gunum falan. Bi 10 kilo daha vermek istiyorum en az. Sizin de 10 kilonuz varmis verilecek, sizin konunuzdan ben de yazsam birbirimizi gazlariz belki olmaz mii ??

Merhaba :) ben de 160 boyundayim ve en son tartida 69 kiloyu gorunce kendi kendime "artik durmalisin" dedim ve diyete basladim. 2 kilo verdim bu 10. gunum falan. Bi 10 kilo daha vermek istiyorum en az. Sizin de 10 kilonuz varmis verilecek, sizin konunuzdan ben de yazsam birbirimizi gazlariz belki olmaz mii ??

olur canım neden olmasın :) hoşgeldin :) neler yapmayı planlıyorsun 10 kilo vermek için :)

olur canım neden olmasın :) hoşgeldin :) neler yapmayı planlıyorsun 10 kilo vermek için :)
Benim diyet listem var fakat ona cok uyamiyorum :) beyaz ekmek yemiyorum, oglen et, aksam sebze yiyorum ve aksam 6dan sonra hicbir sey yemiyorum. Bir de gunde 1 saat tempolu yuruyup 30 dk kadar da pilates yapiyorum :) sen neler yapiyorsun?

Benim diyet listem var fakat ona cok uyamiyorum :) beyaz ekmek yemiyorum, oglen et, aksam sebze yiyorum ve aksam 6dan sonra hicbir sey yemiyorum. Bir de gunde 1 saat tempolu yuruyup 30 dk kadar da pilates yapiyorum :) sen neler yapiyorsun?

bence gidişatın güzel :) kilo takibin ile diyetinin doğru olup olmadığını anlarsın :)
ben de muzaffer kuşhana başladım ama sadece kahvaltılar uyuyor :):) oda sıkmaya başladı zaten.. ortalama günlük 600-700 kal alıyorum tok tutuyor tok tutan besinler yiyorum encok protein.. ama iki proteini aynı öğünde değil.. bende leslie yaıyorum :)

bence gidişatın güzel :) kilo takibin ile diyetinin doğru olup olmadığını anlarsın :)
ben de muzaffer kuşhana başladım ama sadece kahvaltılar uyuyor :):) oda sıkmaya başladı zaten.. ortalama günlük 600-700 kal alıyorum tok tutuyor tok tutan besinler yiyorum encok protein.. ama iki proteini aynı öğünde değil.. bende leslie yaıyorum :)
Leslieyi ben de seviyorum. Havalar guzel oldugu icin disarda yurumek guzel oluyor fakat disari cikamadigimda 3 mile walk gibi bir sey vardi onu yapiyorum :) ben gunluk 1000 kalori civari aliyorum ama sanirim saglikli olan 1600 falan almakmis. Tabi benim bunyeme gore. Ama seninki biraz az gibi, gerci toksan problem yok :)

Leslieyi ben de seviyorum. Havalar guzel oldugu icin disarda yurumek guzel oluyor fakat disari cikamadigimda 3 mile walk gibi bir sey vardi onu yapiyorum :) ben gunluk 1000 kalori civari aliyorum ama sanirim saglikli olan 1600 falan almakmis. Tabi benim bunyeme gore. Ama seninki biraz az gibi, gerci toksan problem yok :)
canım muzaffer kuşhan diyetinde öyle zaten maz 700 kal oluyor.. ben de bir hafta yapayı istedim millet 4 kilo flan vermiş.. bir an önce 6lı rakam görmek istiyorum malum bayramadda az kaldı :)

canım muzaffer kuşhan diyetinde öyle zaten maz 700 kal oluyor.. ben de bir hafta yapayı istedim millet 4 kilo flan vermiş.. bir an önce 6lı rakam görmek istiyorum malum bayramadda az kaldı :)
Ya ben de mi bi denesem ki... İnternette var midir diyet listesi? Ben de biraz hizlansam fena olmaz cunku...

selam hanımlar :)

an itibari ile 72.1 çıktım çok sevinçliyim çünkü yarın 71 leri sonra 70 veeeee 6 lı rakamları göreceğimm :):)

kahvalıtımı her zamanki gibi 10.30 da yaptım ince dilim karpuz haşlanmış 1 yumurta yağsız peyir maydonoz birkızarmış kepek ekmeği ve sade kahve :)
öğlene aklımda dünden kalan mercimek var one bi şekil vermeyi düşünüyorum bakalım nasıl olacak
akşam ise b arkadaşımdayım artık ne pişirirsek azcıcık yicem :)

günaydın :)

dün arkadaşta sadece patates haşlamasını fazla kaçırdım o yüzden sabah 72.4 çıktım ama bu normal.. dün çok tuz kullandım ve wc ye gitmedim..neyse bu sabaha ingiliz tuzu ile başladım :)

hayırlı sabahlar millet :)

bu sabaha eksilerle uyandım :) ama hala 71 yok :KK12:
olacak ama karada o gözüküyor :KK37:

her sabah uyandıktan yarım saat veya 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum o esna da da yarım lt suyu hüpletiyorum :)

uzun aradan sonra bu sabah mükemmel bi kahvatı yapacağım :) öğlen dışarıda olacağım için öğlen öğünümolmayacak malesef..

bugünleri de canan karataya bakıyorum daha doğrusu o diyeti yapanları okuyorum.. bence güzel bir şey yani kilo verdikten sonra bile o şekilde yaşayabilirsin :) yaşam tarzı :) ama ben bi 6 ları görüyüm :) o zaman yavaş yavaş ona doğru geçiş yapacağım :)

lesliye devamkızlar :KK6::KK6:

selam diyet yapan lar :) :KK15:
hafta sonunu kim kaçamaksız bitirebildi..?ben bitiremedim..
çiğ köfleeerr, kızartma tavuuk,, porsyon sayısı fazlaaa... neyseki hep denizdeydim çok yüzdüm :) ilk dafe palet denedim :rolleyes:
çok sevdin :):21:

bugün sabah 72.6 çıktım onca kaçamağa iyi dedim ... b hafta nasıl 71 leri görebilirim diye düşünüyorum .. leslie yi hem sabah hem kindi yapacağım.. bu sabah yaptım mı ?yoo öyle bi uyudum ki 12 de klktım.. :oha:
anca evimi bi düzene soktum ama temizlik haliyle daha bitmedi yemek daha hiç yemedim kahve içtm ve su. :kahve:. birazdan leslie ye başlıcam.. öğlen de bir şy yiyesim yok bugün. zaten dün pazar da göremedik evde ciddi anlam da hiç bir şey yok.. bak ne var bliyon mu.. 1 soğan 2 buruşmuş patataes 1 yarı ezilmiş domates 1 elma 2 şeftali... gerisi baklıyat buz dolabı boş h biraz da marul var... iyi ya böyle olması :) yicek bir şey yok maarkete gidip süt yumurta yoğurt alayım bu hafla kahvaltı olarak tek çeşit protein almayı düşünüyorum..

öyle canlar işte zayıflamaya çalışıyoruz bakalım bu hafta nasıl geçecek şu bayram da millet aa ne güel zayıflmışsın desin :) hafif dar bi elbise giyeceğim nelliolsun diye :halay:

Back
X