8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

devleti bizime verdikleri 3 kuruşluk destek rahatlatacaksa vay halimize artık sayemizde dış borç filan kalmaz

bu arada cumhurbaşkanımızda dede olmuş haberlerde duydum bu konuyla ilgili yorum yapmıyorum siz zaten düşündüklerimi çok iyi biliyorsunuz

heralde 2 tane embriyo oluşturup birini döllicekler birini transfer edicekelr. Yada 2 embriyo yerleştirip hiç dondurmıcaklar.

olurmu canım birini tarnsfer edip diğerini donduracaklarki kasaya para girsin

benim kafam iyice karıştı arkadaşlar..ne diyeyim Allah hayırlısını versin,daha kötü şeyler görmeyiz İnşallah.

Ne ödüyorlar da yıpratıyor çok merak ediyorum. Bütün dertleri her yerde yeni doğan ünitesi olmadığı için erken doğumlarda üniversite hastanelerine ve özel merkezlere gönderiliyor bebecikler. O da SGK'ya pahalı geliyor tabii. Arkadaşlar eşim de ben de 10 senedir SGK'ya tavanın da üstünden prim yatırırız, prim neredeyse maaşımız kadar ediyor. Devlet hastanelerinde tedavi olacak zamanımız yok saatlerce sıra beklemeyelim, işimizden gücümüzden olmayalım, düzgün hizmet alalım diye özel sağlık sigortası yaptırdık. Bu güne kadar SGK'dan bir yara bandı görmüş değilim. Hadi bu yönetmeliği çıkaranlar siz türkiyenin sayılı zenginlerindensiniz(!) desinler, allah aşkına hangi tüp bebek ana-babası binbir emek sahip olduğu evladın masraflarını devlete yüklemeye çalışır? Ayrıca kaç paranın başı acaba her şehire yeterli sayıda yeni doğan ünitesi yapmak? Bizden aldıklarının çok azıyla yapılır bunlar, yeter ki yemesinler..

O zaman 65 yaşın üstüne kanser tedavisi uygulanmayıversin, zaten ölecekler....
Fizik tedavi uygulanmasın devlet bütçesinden, hamama gitsin herkes...
Katarakt ameliyatını uygulamadan kaldıralım, azıcık buğulu görüversinler...

Ama milyonlarca doz grip aşımızı alalım, salgın olsa da alalım olmasa da alalım, nemize gerek, belki giriverir grip sınır kapılarımızdan içeri...

arkadaŞlar bu yazılanları okudukÇe hepsınden kendımden bır Şeyler buluyorum
ama lÜtfen bunları yrtkılılerede yazalım lÜtfen

arkadaşlar bu yasa şu an resmi olarak çıkıp uygulanıyormuç yazılanları baştan sona okuyamadım kusura bakmayın. bir arkadaşım tüp bebek tedavisine başladı bu ay. ama ona öyle birşey söylememşiler o yüzden merak ettim cvp verirseniz sevnirim.

Canım 06 Mart 2010 tarihinden itibaren uygulanan tüm tedaviler bu yönetmeliğe uygun olmak zorunda. Başlamış tedavileri bile dikkate almıyorlar.

Canım 06 Mart 2010 tarihinden itibaren uygulanan tüm tedaviler bu yönetmeliğe uygun olmak zorunda. Başlamış tedavileri bile dikkate almıyorlar.

EVET AYNEN lmaz:lmaz:
ALLAH KAHRETSİN AMA ÖLE

selam kızlar..

burdan tıklayın kızlar..
burda da sağlık bakanıyla olan röportaj var..
beni o adamın cevapları çileden çıkardı..
yorum yazdım.. sizlerde yazın..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ellerini neye atsalar kurutuyorlar..
uğraşıcak memleket meseleleri bitti de bizim iş kaldı bi..

ARKADAŞLAR BU KONUDA YORUMLARINIZI BURAYA YAZIN ARKADAŞTAN ALINTI YAPTIM

selam kızlar..

burdan tıklayın kızlar..
burda da sağlık bakanıyla olan röportaj var..
beni o adamın cevapları çileden çıkardı..
yorum yazdım.. sizlerde yazın..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
ellerini neye atsalar kurutuyorlar..
uğraşıcak memleket meseleleri bitti de bizim iş kaldı bi..

arkadaŞlar lınkı kopyalamadı yyaaaaaaaaa

Arkadaşlar az önce Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Müdürlüğü'nden bir yetkili ile görüştüm. Durumumuzu etraflıca anlattım, endişelerimizi sıkıntılarımızı söyledim. Yürürlükteki yasanın değiştirilmesi için müdürlükleri bünyesinde hiçbir şey yapılamayacağını ancak ileride hukuki girişimde bulunanlar çıkarsa -ve benim de bahsettiğim hatalar yönetmelikte varsa(!)- ek maddelerle yeni düzenlemeler yapılabileceğinden bahsetti.

Bugün sağlık bakanı Recep Akdağ'ın bu konuda bir basın toplantısı olacakmış. Kendilerine bu konuda çok tepki geldiği için böyle bir açıklama yapma gereği duymuşlar.

Durmayın kızlar bastırmaya devam. Ben bugün Özel Hastaneler ve Sağlık Kurumları Derneği'ne başvurdum. Şimdi Tabibler Odasına ve Türk Jinekoloji Derneği'ne başvuracağım. Sizler de tepkinizi mutlaka iletin, sesimiz yükselince geri adım atacaklar. Bu açık şekilde anlaşılıyor.

cevabın için sağol canım.çok saçma bir yönetmelik bence en azından 2 embriyo olmalıydı. benimde tüp bebek yöntemi ile ikizlerim oldu. allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin.

Arkadaşlar tüp bebek yönetmeliğinde embriyo sayısı kısıtlamasının nedeni bana bakanlıktan söylendiğine göre Zekai Tahir Burak hastanesinde 2008 yılında ard arda ölen 49 bebekmiş. O olayı incelemişler ve bula bula tüp bebek uygulamalarını bulmuşlar sorumlu olarak...

Bu yönetmeliğin ardındaki keskin dehaya bir kez daha şapka çıkarıyorum. Baytar olsa insan böyle bir sonuca varmaz....

inanmıyorum ya.. türk jinekoloji derneğine nasıl ulaşacağız.recep akdağın toplantısı ne zaman yayınlanacak acaba..

ayşe aydın cumartesi günü bu konu ile ilgili doktorlarla görüşecekmiş..sitesine bende yorum yazdım başka bir arkadaşta yasa ile ilgili yazmış o da elinden geleni yapacağını yazmış..

Arkadaşlar Danıştay'a bu yönetmeliğin iptali için dava açabilecek birkaç derneğin iletişim bilgilerini aşağıya kopyalıyorum. Bu akşam hepsine hitaben bir mail yazacağım ve hepsine göndereceğim. Yazacağım metni buradan sizinle paylaşırım, aşağıya kopyaladığım adreslere gönderebilirsiniz.

Sesimizi duyuralım arkadaşlar, Kıymetli Bakanımız "anneler bu yönetmeliğe birşey demiyor, kıyameti koparan tüp bebek merkezleri" demiş. Gösterelim bakalım kıyamet nasıl koparılıyormuş.

Türk Tabipleri Birliği
GMK Bulvarı Ş. Daniş Tunalıgil Sok. No: 2 / 17 - 23 Maltepe Ankara 06570
ttb@ttb.org.tr
Tel: (0 312) 231 31 79 Faks: (0 312) 231 19 52

Türkiye Jinekoloji ve Obstetrik Derneği
Çetin Emeç Bulvarı Hürriyet Caddesi Harbiye Mahallesi 1/13 Öveçler, Ankara
Tel: +90 (312) 481 06 06 Faks: +90 (312) 481 28 28
e-Posta: info@tjod.org

Üreme Sağlığı ve ınfertilite Derneği
Çetin Emeç Bulvarı Hürriyet Caddesi 1/13 Öveçler - ANKARA
Tel: 0312 481 06 06 Fax: 0312 481 28 28
email: tsrm@tsrm.org.tr

Üreme Tıbbı Derneği
Nenehatun cad. No: 59 G.O.P / Ankara
Telefon: 0 (312 ) 447 14 07 Fax: 0 (312) 447 14 08
E-posta: utd@utd.org.tr - dernekmerkezi@utd.org.tr

OHSAD - Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği
Cumhuriyet Cd. Seyhan Apt. No:12/8 Elmadağ - Taksim / ıstanbul
Tel: + 90 212 247 07 00 | Fax: + 90 212 247 07 05
OHSAD
OHSAD email adresini vermemiş ancak sitesinin yukarıya kopyaladığım iletişim linkinden form doldurarak ulaşabiliyorsunuz.

ayşe aydın cumartesi günü bu konu ile ilgili doktorlarla görüşecekmiş..sitesine bende yorum yazdım başka bir arkadaşta yasa ile ilgili yazmış o da elinden geleni yapacağını yazmış..

35deniz arkadaşım oraya zehir zemberek iki yorum yazan benim:) ve evet elimden geleni yapacağım:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…