8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

arkadaŞlar star tv den bırlerıyel gÖrÜŞtÜm
haber merkezlerının tel 0212 413 50 39 mutlaka aryın veeee 0212 413 50 05 fax no mutlaka faxs gÖnderın dedıler

arkadaslar
emek veren herkese insalık adına ben şahsen teşekkür ederim..
ben de muahlefet partisi ve hükümet bakanlıklarına tek tek mail attım, hükümetin AKIM merkezi şikayetime referans numarası vererek kayda almış bakalım geri dönüş olacak mı.???
Star TV bilgisi için de teşekkürler ben de bastıracağım. Bu konuda bir şey de dikkatimi çekti ve bozuldum, kendi eşim bile ( belli bir noktaya kadar ) tepki gösterdi ama ondan sonrası sessizlik, nerede bu erkekler ?????? Tamam burası kadınlar klübü erkekler yok ama etrafımla, bloglardaki yazar arkadaşlarımla paylaştım genel olarak tepki aaaaa yapma yaaaa şeklinde.. Ulleemmmm biz burda insanlığın soyunun devamından bahsediyoruz, tek başına mı yapılıo bu çocuklar ??!!?? Tüp de yanlız yapılmadığına göre, bu işe sadece kadınlar tepki vermese erklekler de gazete TV bilmem neresi lazımsa arasa iyi olur bence..

Bu akşam eşime söyledim, tamam karıcım sen yazdığın yazıların altına benim de adımı yaz faxlarını da ben çekerim dedi... Bu da bişeydir ama sen de ara dedim sağı solu, yahu vaktim yok diyor... Ayyy buna da kzııyorum yani !!!

kızlar Türk jinekoloji derneği bana cevap yazmış..

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği olarak bu yönetmeliğin iptali için
hukuksal çalışmalarımızı başlattık. En kısa zamanda dava açacağız.
Endişelerinize katıldığımızı belirtir, bir hasta olarak da hakkınızı
koruyacağımıza kalben inanmanızı dilerim. . Gelişmeleri de tarafınıza
duyuracağız.
Saygılar

arkadaşlar bir şeyler değişicek :lepi::lepi::lepi:

bu arada Özelden yazdıklarıma cevap verenler teŞekÜr ederım arkadaŞlar

Kızlar banada sağlık bakanlığı bilgi edinme bölümünden mail gelmiş.Şöyle yazıyor

Sağlık sistemi işleyişi ile ilgili bilgi, eleştiri, talep ve şikayet gibi konularda Bakanlığımız SABıM´i (Sağlık Bakanlığı iletişim Merkezi) arayabilirsiniz. SABıM´e Türkiye´nin her yerinden 7 gün 24 saat 184 no´lu telefondan ulaşabilirsiniz.

T.C

Sağlık Bakanlığı

Bilgi Edinme Birimi

Sağlıklı Günler Dileriz.

Durmak yok mail bonbardımanına tutalım şunları

arkadaşlar ben geçen hafta tüp bebk tedavime başladım .ancak adet gelmesi için farlutal içiyorum.bu gün doktorumu aradım ve yasa kesinleşti tek embriyo transfer ediyoruz dedi ve yıkıldım.bizde eşimle oturdu konuştuk.bu kadar parayı bile bile negatif sonucu görmek içinmi vereceğiz.dedi ve biz tedavimiz iptal ettik.
ama yukarda okuduklarıma göre birşeylerin değişeceği söyleniyor.inşalla değişirde bizimde umutlarımız yok olmaz

arkadaslar bu isin tek cozumu yasal yollara basvurmak. derneklerin, tup bebek merkezlerinin ve magdur olan bizlerin genelgenin iptali icin ortak hareket etmesi gerekiyor. biz tepkimizi maillerle ve telefonlarla gosterelim. ancak yasayi cikaranlar zaten gelecek bu tepkilerin en bastan farkindalardi. bir de tup bebek tedavisinde olup da bu isi cevrelerinden gizleyen o kadar cok cift var ki. bundan dolayi bence tepkiler olmasi gerekenin yarisi kadar belki daha az.

merhaba arkadaşlarım,öncelikle hepinizi emeğine ve yüreğine sağlık...inşallah bu emeklerimiz boşa çıkmayacak...banada star tv den mail geldi,ama hep diğer arkadaşarımıza gelin mailin aynısı,yine de star tv hepsinden ilgili çıktı,diğer tv lerden ses çıkmadı çünkü...yine de verilen numaraları hepimiz arayalım...

kırmızılımın tedavisi yarım kaldı,okuyunca o kadar çok canım sıkıldıki,bu olacak işmi ya,nasıl sinirlendim şimdi...1 embriyo ne demek ya...vazgeçmekte de haklısın arkadaşım,keşke tutacağı garanti olsa da 1 embriyo koysalar,ama öyle bir şansımızda yok ki...tüp bebekte şansımız %40 larda iken 1 ebriyoyla nasıl olablirki...

:enbuyukkk:herkese merhaba çok can sıkıcı bır olay bende tepkımı gereklı yerlere yaptım ınsallah ınsafa gelırler rabbım hepımızın yuzune baksın

songul arkadasimiza cok tskederim bana bir konu acin onu sabitleyelim dedi

35deniz,canim bende bu topigin senin tarafindan acildigini soyledim oda dedi ki sabitleyecegim insallah sesimizi duyaracagiz

evet çok güzel olmuş songül arkadaşımızın eline sağlık

sinirim kaç gündür geçmedi 1000 tane mail attım gelen cevaplar hep aynı şuraya yazın buraya yazın ne yapacağımıza karar verelim kızlar
eşimde küfür etmekten günaha girdi yurt dışında söyledim ve ağzına geleni sayıyor beddua edipte günaha giriyoruz
bir arkadşımın dediği gibi çoğumuzun çevresi bilmiyor nasıl bir yürüyüş tepki göstereceğiz..
her yere mail atıyoruz ya kullanılmıyor mail adresi milletvekillerinde mail kutuları dolu diye geri mail geldi bu nasıl bir adilik kim seçti bunları biz seçmediğimiz için mi bize yardımları yok anlamıyorum
kendi başlarına gelse yurt dışında tedavi olurlar..

Sayın

Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği olarak bu yönetmeliğin iptali için hukuksal çalışmalarımızı başlattık. En kısa zamanda dava açacağız. Endişelerinize katıldığımızı belirtir, bir hasta olarak da hakkınızı koruyacağımıza kalben inanmanızı dilerim. . Gelişmeleri de tarafınıza duyuracağız.

Saygılar

Prof. Dr. ısmail Mete ıtil

TJOD Başkanı

banada gelmiş kızlar çok mutlu oldum..

bu arada Özelden yazdıklarıma cevap verenler teŞekÜr ederİm arkadaŞlar

ne demek eline emeğine sağlık canım arkadaşım
nereye gideceksiniz bir daha yazrsan..
istresen sadece kendi isimlerimzi değil eşlerimizinde adı olsun
allahım duy sesimizi kadının fendi erkeği yensin..

bi fikrim var özelden atıyorum bana cevap olarak dönersen çok memnun olurm

Bende mail attım ...
Birşey değişir yada değişmez önemliolan ne kadar tepki aldıklarını görmeleri..

eline sağlık canım susarsak da birşey değişmiyor ben şu anda tüp bebek tedavisi görmüyorum ama gören arkadaşlar için üzülüyorum çünkü cumartesi opu yapılıyor pazartesi tek embriyo ile karşı karşıya halbuki sağlıklı 3 embriyosu var bu ne büyük bir yıkım ben tedavimde 2 tane transfer edildi diye bile çok üzülmüştüm..
hakkımızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…