8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

yetercim mesaj sayım yetmediği için özelden mesajına cevap veremedim ç.istiyorum sitesinin özelinden yazıyorum istediğin bilgileri

arkadaşlar günaydım ŞıMDı KISMET OURSA BıR YETKıLıYLE GÖRÜŞMEYE GıDECEĞıZ YARIN BU YENı TÜP BEBK YASASINDA NELERıN DEĞıŞMASıNı ıSTıYORUZ

kızlar verdiğinin adreslere 2 3 kez ayrı ayrı duygularımı yazıp mail attım.yanınızdayım kızlar bence maillere devamm

slm arkadaŞlar annem rahasızlandı dr gıttık Şımdı tekara gıdıyoruz

arkadaşlar dellendim resmen, o çhikara mıdır ne karın ağrısıdır, aptal aptal yazmış, cahil işte. Siz de tepki gösterin, üye olup yorum yazın....

Vallahi dellendim, elim ayağım titriyor.

bende dellendim canım insanlar ne kadarda rahat konuşuyorlar başlarına gelmeye olaylarla ilgililmaz:
yazdım yorum

bende dellendim canım insanlar ne kadarda rahat konuşuyorlar başlarına gelmeye olaylarla ilgililmaz:
yazdım yorum

bende okuyunca çok sinir oldum ama başlarına gelmediği için anlayamaz böyleleri, boşverin bunları inşallah bizim sesimizi duyarlarda bi sonuç alırız.

bu arada bende msj atmaya devam ediyorum fakat tv programlarında tartışılsa bu konu daha etkili olmazmı?

bu arada bende msj atmaya devam ediyorum fakat tv programlarında tartışılsa bu konu daha etkili olmazmı?

daha iyide mail atmadığımız tv kalmadı ama gündem çok yoğun şehitler ermeni tasarısı bunlara sıra gelmiyor..haberlerde bile haber olarak geçse yeter ama yok işte..

daha iyide mail atmadığımız tv kalmadı ama gündem çok yoğun şehitler ermeni tasarısı bunlara sıra gelmiyor..haberlerde bile haber olarak geçse yeter ama yok işte..

evet haklısın illaki bi yerlerde dayımız olması gerekiyor. yeni yasadan kadınlar kulübü olmasa belki çoğumuzun bile hemen haberi olmayacaktı. ya tedaviye başlayınca yada hastanemizle görüşünce ancak öğrenebilecektik.

ya kardeşim ne fındık beyinli insanlar var dünyada, o yorumu okuduğumda kan beynime sıçradı, saygısız, bencil insanımsı yaratık, bir de farelere benzetmiş tedavi olanları ya pes diyorum, fare kadar yüreği bile olmayan bir insan yazar bu yazıyı ancak, Allah bildiği yapsın.

evet kk olamasaydı bizim hiçbirşeyden haberimiz olmayacaktı...
şimdi bu yasadan haberi olmayan binlerce hastalar var...

sabahta yorum yazan arakdaşların ağzına sağlık hırsımı alamadım ..

sabahta yorum yazan arakdaşların ağzına sağlık hırsımı alamadım ..

tabiki yazacağız kendini bilmez insanların bilmedikleri konularda uzman kesilmesi beni deli ediyor zaten herkes mi bize düşan anlamadımki ben bu işi devlet bi taraftan kendini bilmez insanlar diğer taraftan allah bize sabır versin..

ne faresi kızlar ne olmus ???
ben de gideyim bakayım Sabah a durun..
bu iş iyice raydan çıktı,
kendi doktorumu aradım bugün
ben 1 başarılı tüp gerçekleştirdim şimdi 2. yi alırken ne olacak dedim
malesf 2. denemende eğer 35 yaş altı yaparsan 1 embryo dedi
ee zaten mecburum zira dondulumuşlarımın süres, 2013 ekim de bitiyor o tarihte de 35 yaş oluyorum elim mahkum yani..bu ne kepazeik dedim tüm hastane bunu tartışıyor kurulca başvurmaya niyetimiz var hatta bazı hastalar dava bile açıyor dedi. ben de düşündüm yaa benim protokolüm imzalanırken ben parayoı öderken böyle bir yaptırım yoktu , şimdi kazanılmış hakkımı elimden nasıl alırlar, valla ben de bu dava fikrini inceleyeceğim. ayşe Aydın da dava açmayı düşünüyormuş, bizim başımız kel mi ????!!???????

allah kahretsin siz ve sizin gibileri
beddua etmek günah değil mi
günaha giriyorum işte beddua ediyorum bunu en sevdikleriniz de yaşasın inşallah !
böyle küstahlık böyle terbiyesizlik böyle insanlıktan uzak tipler bir de düzgün yazıyorum aydınım yok eğitimliyim diye geçinir, buna destek vermek ya da vermemk size mi kalmış ??? kendi kendinize çocuk yapabiliyorsunuz diye, başbakanın 3 çocuk yapın talimatına biyolojik olarak otur yumurta üstüne gıdakla becerebiliyorsun diye bana dokunmayan yılan bin yaşasın yaparsın haaaa allah sana bin beterini versin chico mu chiooco mu her ne haltsan !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…