8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

izlediniz mi inanamıyorum ya anne ve çocuk sağlığı için yapılmış..
paradan kaçıyoruz demiyorda eline sağlık dernek başkanının..
şimdi bize daha az doz mu verilecek..hiç dönmeye niyetleri yok valla..

slmlar arkadaşlar bende sizler gibi tüp bebek tedavisine başlıyacaktım ama bu şartlar altındaı nasıl olacak bilemiyorum toppik çok gzl olmuş şimdi verdiğiniz adreslere mail atacağım ben de ne kadar faydası olur bilmyorum ama en azından elimizden geleni yapmış oluruz bu işe imza atanlara da EL İNSAF, EL İNSAF diyorum ve onları allaha havale ediyorum.... allah hepimizin yardımcısı olsun

Hadi bakalım! Moral en önemli şey değil mi bizler için? E ben oturdum sinirden ağlıyorum! Allah cezalarını versin,ödediğimiz vergiler haram zıkkım olsun!

valla ben bgn öğrendim ve akaşama kadar ağladım ağlamakla çözülmeyeceği kesin bir şeyler yapmak lazım...

şubatın son haftasından beri uğraşıyouz 8 martta mail attık anca sesimizi duyurabildik onda da sadece haber olduk ama çözüm yok şimdilik.
türk jinekoloji der. dava açmaya hazırlanıyormuş.tek iyi haber bu şimdilik..

dava ancak yaza sonuçlanır dedi bugn benim görüştüğüm merkez yaza kadar bekleyin diyorlar tabi zaten bizde daha dün karar vermiştik gidelim tüp bebek yapalım diye 8 senedir para pul denkleştirmişiz kendimizi hazırlamışız tam gidecez ne o yasa çıktı ne olacak belki iptal edilir tabbiiii zaten az şeyle uğraşıyoruz ne olacak bunu da bekleriz komediii resmen

Kibras ta durum nedir acaba? En kotu ihtimal oraya gideriz

kıbrısta 3 embriyo serbest diye biliyorum belki duruma göre 4 te vardır araştırmak lazım..
genetik tanı ve cinsiyet belirlemede var
ben cinsiyet seçimi yapan biryle karşılaştım kıbrısta yaptıracaktı 14.000 tl diyordu ama seçim olamadan direk yapılırsa ne kadar olur bilmiyorum..

türkiyede merkezle anlaşıyorsun kıbrısla bağlantılı iğnelerin kontrollerin türkiyede oluyor yumurta toplamadan bir gün önce uçakla gidiyorsun toplanıyor ve transfer ediliyor geliyorsun ne kadar sürerse..
bunu yapan merkezler var buna şahit oldum ama bu durumda yaparlar mı bilmiyorum
bence yaparlar cinsiyet seçimi bile yasakken buna ön ayak olanlar buna da yardımcı olur herhalde ama sıkı bir denetleme gelirse bilemem..

kibris ta herşey serbest
cinsiyeti bile seçebiliyorsun
ama allah korusun bir sorun yaşadın kanuni hakkını hangi mahkemelerde arayacaksın ??!???
yok öyle bir hakkın yani, allaha emanetiz her yerde
ben de bunları Allaha havale ediyorum , aldıkları kul vebal,ini ödesinler ödeyebilirlerse

sözleşme yapılıyormuş cinsiyet tayininde
tazminat davası açılabiliyormuş
allah göstermesin asla böyle birşey yaptırmam ama yaptıran var ve şahit oldum buna aslında yasak..

herkese günaydınalr kızlar

Cuma, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat
sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bilhassa Cuma
gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i
şeriflerde buyuruldu ki:

(Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de
selametle geçer.)

(Cuma, fakirlerin haccıdır ve müminlerin bayramıdır ve gök ehlinin
bayramıdır ve Cennette de bayram günüdür. Günlerin en iyisi, en
şereflisi
Cumadır.)

(Cuma günü iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır.)

(Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o
kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.)

Bir hadis-i şerifte,

(Cuma günlerinde bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua red
olmaz) buyuruldu. Bazıları, bu an, ikindi ile akşam ezanları
arasındadır, dedi.

Cuma günü, ruhlar toplanır ve birbirleri ile tanışırlar. Kabirler
ziyaret
edilir. Bugün kabir azapları durdurulur. Bazı âlimlere göre, müminin
azabı
artık başlamaz. Kâfirin Cuma ve Ramazanda yapılmamak üzere,
kıyamete kadar sürer. Bugün ve gecesinde ölen müminler kabir azabı hiç
görmez. Cehennem, Cuma günü çok sıcak olmaz. Âdem aleyhisselam
Cuma günü yaratıldı. Cuma günü, Cennetten çıkarıldı. Cennettekiler,
Allahü teâlâyı Cuma günleri göreceklerdir.

Cuma, müminlerin bayramıdır. Cuma günü yapılan ibadetlere iki kat
sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da iki kat yazılır. Bilhassa Cuma
gününü, günahlardan kaçarak ibadetle geçirmeye çalışmalıdır! Hadis-i
şeriflerde buyuruldu ki:

(Cuma günü günah işlemeden selametle geçerse, diğer günler de
selametle geçer.)

(Cuma, fakirlerin haccıdır ve müminlerin bayramıdır ve gök ehlinin
bayramıdır ve Cennette de bayram günüdür. Günlerin en iyisi, en
şereflisi
Cumadır.)

(Cuma günü iyiliklerin hazinesidir ve güzel şeylerin menbaıdır.)

(Cuma günü geldiği için sevinen bir mümine, kıyamete kadar her gün, o
kadar sevap verilir ki, adedini Allahü teâlâ bilir.)

Bir hadis-i şerifte,

(Cuma günlerinde bir an vardır ki, müminin o anda ettiği dua red
olmaz) buyuruldu. Bazıları, bu an, ikindi ile akşam ezanları
arasındadır, dedi.

Cuma günü, ruhlar toplanır ve birbirleri ile tanışırlar. Kabirler
ziyaret
edilir. Bugün kabir azapları durdurulur. Bazı âlimlere göre, müminin
azabı
artık başlamaz. Kâfirin Cuma ve Ramazanda yapılmamak üzere,
kıyamete kadar sürer. Bugün ve gecesinde ölen müminler kabir azabı hiç
görmez. Cehennem, Cuma günü çok sıcak olmaz. Âdem aleyhisselam
Cuma günü yaratıldı. Cuma günü, Cennetten çıkarıldı. Cennettekiler,
Allahü teâlâyı Cuma günleri göreceklerdir.

[/bbız bu gÜn sıdeylyayla buluŞtuk (Çok hoŞ hayat dolu bır hatun)ve mıllet veklılıyle gÖrÜŞtÜk Çok ılĞılı davrandı kendı yakınlarındada ınfertılıte olduĞunu sÖledı hazırladıĞımız dosyayı aldı ve saĞlık bakanına ıleteceĞını sÖledı ayrıca bu gÜn aynı mekana baŞka bır mıllet veklı daha gelıyormuŞ onada verdık aynı dosyadan oda aldı ınceleyıp sıze dÖneceĞım dedı
hafta ıÇı bır gÜnde yenı bır dılekÇe hazırlayıp altınada ıısmını veren arkadaŞların ısım lıstesını ekleyıp saĞlık bakanlıĞına fax ÇekeceĞız
elımızden gelenı yapıtık ]

herkese merhaba,
ben bu sitede yeniyim. bu konuyu da ancak gorebildim. ben de ilk tup bebek denememi subatta yaptim. 3 kaliteli embriyona ragmen sonuc husran oldu. 2. deneme mayista olur diye dusunmustuk. ama su kosullarda yaptirmanin cok da anlami yok gibi. tabi doktorumun tavsiyesini de aldiktan sonra net karar vericez. simdi su saatten sonra bu genelgeyle ilgili neler yapılabilir? birkac yere mail attim ama sizler kadar organize bi calisma olmadi haliyle:)
sevgiler

emeğinize sağlık bu kadar emeğin karşılıksız kalmamasını umuyorum sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz.

Arkadaşlar yeni yönetmeliğe bakarken tek embiyo transferinden başka bence çok önemli bir sorun daha dikkatimi çekti. Diyor ki, laboratuar sorumlusu için tabip, eczacı, veteriner, biolog, hemşire gibi bir sağlık personeli yazıyor. Ben bunu anlamayıp bu işlerden anlayan bir arkadaşıma sordum. O da dediki evet onlarada bu işi için izin veriliyor diye, devlet hastanelerindekiler doktor ama üniversite ve özel merkezlerindekilerin çok azında doktor var dedi. Şimdi ben anlamadım. Hadi ben devlette yaptırıyorum ama özelde yaptıran arkadaşlar o kadar para ve sıkıntı sonunda laboratuarda yumurtalar, embriyolar baytara, eczayıya, biologa mı emanet ediliyor. Sağlık işleri artık doktorlardan çıktı mı? Bu uygulama sizce doğru mu?

elinize yüreğinize sabrınıza sağlıkj
inşalah emeklerin karşılığı görülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…