canım çok sağol hepsi,ne göndereceğimm .yarrın gebelik testim var çok dua edin kızlarrr
Bunlar ne dediğini bilmiyor,
ben PKO yum, zaten normalde de her ay yumurtalılarımda 8-10 adet yumurtacık bile olamayan bezelyeler var. Tek çarem tüp idi ve yaptırdım 20 taaneden fazla yumurta oluştuı, her denmede bu şekilde, neyi iptal ettireceğim ? 200 kere sadece 2yumurta oluşabilmesi için mi deneme yapıcam , benim bünyem böyle üretiyor sana neeeeeeee ?? Hiç mi yaptıramayacağım tüp bebek
Sonra diyelim ki tüp bebeği yaptırdığım doktorla sonradan çok feci bozuştum, adam bana ilgili değil veya iyi bir doktor çıkmadı, başka doktora gidemez miyim, sana neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Manyak bunlar yaaaaa bir de adı bilim adamı, siz bilime tam anlamıyla vakıf olsa idiniz bu tarz saçmalıklara kalkıp yönetmelik düzmezdiniz, gerçekten dava açmak için arayıştayım, buna katılmak isteyen olur mu ??
bunlar ne dediğini bilmiyor,
ben pko yum, zaten normalde de her ay yumurtalılarımda 8-10 adet yumurtacık bile olamayan bezelyeler var. Tek çarem tüp idi ve yaptırdım 20 taaneden fazla yumurta oluştuı, her denmede bu şekilde, neyi iptal ettireceğim ? 200 kere sadece 2yumurta oluşabilmesi için mi deneme yapıcam , benim bünyem böyle üretiyor sana neeeeeeee ?? Hiç mi yaptıramayacağım tüp bebek
sonra diyelim ki tüp bebeği yaptırdığım doktorla sonradan çok feci bozuştum, adam bana ilgili değil veya iyi bir doktor çıkmadı, başka doktora gidemez miyim, sana neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
manyak bunlar yaaaaa bir de adı bilim adamı, siz bilime tam anlamıyla vakıf olsa idiniz bu tarz saçmalıklara kalkıp yönetmelik düzmezdiniz, gerçekten dava açmak için arayıştayım, buna katılmak isteyen olur mu ??
o fare gibi diyen cibilliyetsizi kaale almıyorum benim onun gibilere laf analatacak sabrım yok, işim de olmaz kedni cahilliğinde ve vicdansızlığında boğulabilir umurum değil.. Dava konusuna gelince çok ciddi gelişmeler var netleşşsin paylaşıcam hemen sizinle , web üzerinden yayınlanacak bir itiraz dilekçesi peşindeyim gelsin bana size de yollayacağım. Eğer ortak dava açılabilir ise ki bu ihtimal var hemen aktaracağım size ..
o fare gibi diyen cibilliyetsizi kaale almıyorum benim onun gibilere laf analatacak sabrım yok, işim de olmaz kedni cahilliğinde ve vicdansızlığında boğulabilir umurum değil.. Dava konusuna gelince çok ciddi gelişmeler var netleşşsin paylaşıcam hemen sizinle , web üzerinden yayınlanacak bir itiraz dilekçesi peşindeyim gelsin bana size de yollayacağım. Eğer ortak dava açılabilir ise ki bu ihtimal var hemen aktaracağım size ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?