8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

kızlar
Ayşe Aydın bu konuda hukuksal girişimlerde bulunabilecek bir avukatla görüşüyormuş ben de onun sitesinden takip ediyorum. Yazılı bir dilekçe tanzim ettirip onu ilan edecek o dilekçeyi gerekirse kullanabiliriz. Dava koşulları nedir, masrafı nedir, ortak açılabilir mi, açılabilir ise sizlerden katışlım olur mu , nasıl buluşuruz nasıl bir araya geliriz, neler yapılabilir bunları incelemek istiyorum. Oğlum çok minik her daim giremiyorum KK ya fırsat buldukça paylaşacağım sizle..

YAAAAAAA BİZİM TAKILDIĞIMIZ YERDE TAM BURASIYDI kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
NE GÜZEL AYDINLATMIŞAR BİZLERİ klava:klava:klava:

YUUUUUUUUUUUHHHHHHHH

bende takip ediyorum sitesinden açıklansın ne yapacağımıza karar verelim susunca da birşey değişmiyor..

gÜnaydın arkadaŞlar

Arkadaslar Tv ler bu yeni genelgeyi cok fazla elestirmeye basladi. insallah b u yanlistan donulur.

bir an önce bu yanlıştan dönerler inşallah bu ay başladım tedaviye ve korkularımda başladı sayelerinde 1 embriyo ve ya olmazsa diye ödüm patlıyor onca maddi külfetin içindeyiz zaten kredi çekicem karşılamak için allahım sen yüzümüzü güldür yarabbim. bana da bi örnek gönderirseniz bende mail atmak istiyorum

canım ilk sayfaları incelersen adresler var metin de var kendinde yazabilirsin metni..

Arkadaslar Tv ler bu yeni genelgeyi cok fazla elestirmeye basladi. insallah b u yanlistan donulur.

merhaba arkadaşlar, son günlerde benim de dikkatimi çekiyor bu yönetmelikle ilgili haberler çoğaldı,hatta dün gece ntv'de mirgün cabas ve hakkı devrim'in programına İrfan Şencan'ı çıkarmışlardı.
fakat sorun şu ki yönetmeliğin sadece sperm ve yumurta donasyonuna ceza verilmesini öngören kısımları tartışılıyor,diğer kısımlara değinilmiyor.tabii bence bu tarz bir yönetmelikle sperm ve yumurta donasyonunu Savcılığa bildirme hükmünü getirmeleri de çok çok önemli bir boyutu konunun..kendi adıma böyle bişey istemem,ama sperm ve yumurta donasyonuyla hamile kalan ve kalmak isteyenlere böyle bir kısıtlama yapılmasının da sonuna kadar karşısındayım.
bununla beraber yönetmeliğin diğer kısıtlamaları tartışılmıyor maalesef..

tek embriyo kısıtlaması, merkezlere getirilen zorunluluklar, gebelik takibini merkeze bağlı olma şartıyla sınırlama gibi kısımlardan söz edilmiyor bu haberlerde,programlarda,konu yalnızca sperm ve yumurta donasyonuyla sınırlı kalıyor.
bilemiyorum ben mi takip edemedim ama sizler gördünüz mü konunun bu boyutlarının da gündeme geldiğini?

haklısın canım ben sadece ana haber bülteninde denk geldim canım show atv ve fox yayınladı tüp bebek hastaları mağdur olacak diye ama 30 sn haber geldi geçti..
başlı başına bir programda ele alınması lazım dediğin gibi ama zor..

gÜnaydın kılzar
hayılı cumalar
rabbım dualarımızı kabul etsın
ıınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

gÜnaydın arkadaŞlar

Anket

Tüp Bebek Genelgesi ile ilgili www.cocukistiyorum.com internet sitemizde bir anket hazırladık. Genelgeye itiraz etmek ve ilk ve ikinci tüp bebek tedavilerinde bir embiryo ikincide 2 embiryo verilmesi konusunu Danıştay'a verelimmi diye üyelerimize sorduk.
Lütfen bu anketimize katılın,eğer verilmesini istiyorsanız isminizi yazın, sorunlarımıza sahip çıkalım.
Bu anketi en az 10.000 üyenin katılımı ile sonuçlanmalı.Sonuçları siteden takip edebilirsiniz.Tek başına bu çalışmayı başlatmayacağız.
Birlikte birşeyleri değiştirmek istiyorsak bunu şimdi yapabiliriz.

arkadaşlar ankete katılalım birşeyleri değiştrimek bizim elimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…