bimerden mailime cevap gelmiş çok aydınlatıcı sayelerinde ışıl ışıl oldum
Üremeye Yardımcı Tedavi Uygulamaları ve Üremeye Yardımcı Tedavi Merkezleri Hakkında Yönetmelik Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenmiş olup, Kurum tarafından uygulama da bu doğrultuda yapılmaktadır.
kızlar
Ayşe Aydın bu konuda hukuksal girişimlerde bulunabilecek bir avukatla görüşüyormuş ben de onun sitesinden takip ediyorum. Yazılı bir dilekçe tanzim ettirip onu ilan edecek o dilekçeyi gerekirse kullanabiliriz. Dava koşulları nedir, masrafı nedir, ortak açılabilir mi, açılabilir ise sizlerden katışlım olur mu , nasıl buluşuruz nasıl bir araya geliriz, neler yapılabilir bunları incelemek istiyorum. Oğlum çok minik her daim giremiyorum KK ya fırsat buldukça paylaşacağım sizle..
bir an önce bu yanlıştan dönerler inşallah bu ay başladım tedaviye ve korkularımda başladı sayelerinde 1 embriyo ve ya olmazsa diye ödüm patlıyor onca maddi külfetin içindeyiz zaten kredi çekicem karşılamak için allahım sen yüzümüzü güldür yarabbim. bana da bi örnek gönderirseniz bende mail atmak istiyorum
Arkadaslar Tv ler bu yeni genelgeyi cok fazla elestirmeye basladi. insallah b u yanlistan donulur.
Arkadaslar Tv ler bu yeni genelgeyi cok fazla elestirmeye basladi. insallah b u yanlistan donulur.
merhaba arkadaşlar, son günlerde benim de dikkatimi çekiyor bu yönetmelikle ilgili haberler çoğaldı,hatta dün gece ntv'de mirgün cabas ve hakkı devrim'in programına ırfan Şencan'ı çıkarmışlardı.
fakat sorun şu ki yönetmeliğin sadece sperm ve yumurta donasyonuna ceza verilmesini öngören kısımları tartışılıyor,diğer kısımlara değinilmiyor.tabii bence bu tarz bir yönetmelikle sperm ve yumurta donasyonunu Savcılığa bildirme hükmünü getirmeleri de çok çok önemli bir boyutu konunun..kendi adıma böyle bişey istemem,ama sperm ve yumurta donasyonuyla hamile kalan ve kalmak isteyenlere böyle bir kısıtlama yapılmasının da sonuna kadar karşısındayım.
bununla beraber yönetmeliğin diğer kısıtlamaları tartışılmıyor maalesef..
tek embriyo kısıtlaması, merkezlere getirilen zorunluluklar, gebelik takibini merkeze bağlı olma şartıyla sınırlama gibi kısımlardan söz edilmiyor bu haberlerde,programlarda,konu yalnızca sperm ve yumurta donasyonuyla sınırlı kalıyor.
bilemiyorum ben mi takip edemedim ama sizler gördünüz mü konunun bu boyutlarının da gündeme geldiğini?
gÜnaydın kılzar
hayılı cumalar
rabbİm dualarımızı kabul etsİn
İİnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?