[/bbİz bu gÜn sİdeylyayla buluŞtuk (Çok hoŞ hayat dolu bİr hatun)ve mİllet veklİlİyle gÖrÜŞtÜk Çok İlĞİlİ davrandı kendİ yakınlarındada İnfertİlİte olduĞunu sÖledİ hazırladıĞımız dosyayı aldı ve saĞlık bakanına İleteceĞİnİ sÖledİ ayrıca bu gÜn aynı mekana baŞka bİr mİllet veklİ daha gelİyormuŞ onada verdİk aynı dosyadan oda aldı İnceleyİp sİze dÖneceĞİm dedİ
hafta İÇİ bİr gÜnde yenİ bİr dİlekÇe hazırlayıp altınada İİsmİnİ veren arkadaŞların İsİm lİstesİnİ ekleyİp saĞlık bakanlıĞına fax ÇekeceĞİz
elİmİzden gelenİ yapıtık ]
akimden cevap gelmiş bana
SAYIN....................
AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz 930483 numaralı başvurunuz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap aşağıda yer almaktadır.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Cevabı:
Talep ve önerileriniz değerlendirilmek üzere ilgililere iletilmiştir.
Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...
arkadaşlar dün abimin eşi ile konuştum. Meşhur bir avukattır, yönetmeliklerin aynı çıktıkları hızla yürürlükten kaldırılabildiklerini söyledi. Hatta yasa gibi kesinlik taşımadıklarını yönetmeliğe dayalı ceza vermenin kolay olmadığını söyledi. "çok yanlış hazırlandığı zaten çok belli, iki tane davaya bakar değiştirmeleri" dedi. Ben de ümitliyim. Benimle konuşan yetkili de eğer yanlışlık varsa ek madde ile düzeltilir demişti. O yüzden gönlünüzü ferah tutun arkadaşlar. Bu yönetmelik de-ği-şe-cek. Tedavide olanlar tedavilerinize sımsıkı sarılmayı ihmal etmeyin. Tedavisi için acelesi olmayanlar da umutsuzluğa kapılmasın, bu iş düzeltilecek. Sadece ne zaman olacağını bilmiyoruz.
Yetercim ben ve esim isimlerimizle gereken heryere basvuru yaptik. Telefon fax mail hepsini yaptik.
Allah senden razi olsun. Senin gibi birkac kisi daha olsa hallederiz biz bu sorunu .
Ben tedavimi erteledim bu sekilde tek embryo ile tekrar ayni seyleri denemek istemiyorum. Cektigimizi biz biliyoruz onlar degil. Insallah degisirse hemen baslayacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?