8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

canım inşş konunun takipçisi olacağız dedile r
ama bizlerinde bu işin arkasını bırakmamız gerekiyor

ağzına yüregine saglık arkadaşım bu arada tadavin ne durumda?

mayısta aşılama olacak raporlu devlet babadan
daha öncesinde negatif 2 aşılama 1 tüp bebeğim var..durum vahim ama devlet baab direk tüp bebeğe gçrimiyor olmayacağını bile bile süründüryor aşılama da..sinirim bozuldu yine..
sen ne durumdasın canım?

ben çok vahim durumdayım heç bir şey yapmıcam diyorum ama yinede dayanamıyorum tüp bebek şu an rafa kalktı tek emriyo oldugu için ve maddiyatdan kaynaklanıyor fazla emriyo olsaydı bir şekilde bu ay yaptıracaktım şu an tedavim başlıcaktı ama %20 olunca kaldı araştırıyorum bu aradada mahallemdeki bir doktor var onunla görüşücem sabah bakalım o nedicek ben yeni araştırma içersindeyim o yüzden benim düşüncem gıda takviyesi ve yumurtlama günümü ögrenmek istiyorum doktor ilaç felan önerirse yapıcam bakalım zaman bize ne göstercek olmassada 7 ayda felan tüp bebek yaptırırım burda veya diş ülkelerde bilmiyorum aşırı derecede kararsızım

hayırlısı olsun canım
kıbrısı düşünebilirsin eğer maddi olanağın olursa burdaki merkezlerle anlaşmaları var takiplerin iğnelerin türkiyede oluyor
transfer orda tabi ona da yasak gelmediyse..
allah yardımcımız olsun cümlemizin..

ben bu ay bal polen tarçın çöerk otuna başlıyorum mayısta etkisi olsun diye araştır istersen yumurtalar için etkisi var diye yazmış burda kullanan arkadaşlar bende deneyeceğim..

evet kıprısıda araştırdım fiyat felan aldım da orasıda burdaki fiyatla aynı sağdecu 6 gün ikamet ediyosun o kadar 2100 yuro tüp bebek 1500 dolar gibiydi yanlış hatırlamıyosam o kadar yerin fiyatı varkı karıştırdım ama eşim oranın durumunu bildigi için güveni güven saglamaası lazım birde tatil yapmış gibi kendini avuta bilirsin sayet olmazza gülüyorum ama gel banasor:)

benim sorunum yumurtam az eşimin spermi az ve haraketi aret beyin dedigi gibi tencere yuvarlanmıs kapagını bulmuşsunuz dedi:)

benim sorunum yumurtam az eşimin spermi az ve haraketi aret beyin dedigi gibi tencere yuvarlanmıs kapagını bulmuşsunuz dedi:)

dalgaya vurduk artık
bizde aynıyız
asıl sorun bendeydi
endometriosiz
2 ameliyat geçirdim sol yumurtalık çalışmıyor az ve kalitesiz yumurta oluşuyor
eşimden sayı ve hareket azlığı var
tencere kapak tüp bebek tutmadı işte 2 kalitesiz yumurta zar zor döllendi öylesine transfer edildi tutmadı..
hayırlısı bakalım bende bu kürü yumurtaya faydası olur diye kullanacağım
eşimde vitamin kullanıyor birde keçiboynuzu pekmezi içiyor

canım keşke birde devlet 2 tüp bebek hakkı veriyor buna da arttırsın deseydin..en azından eski sistem 3 olsaydı..

canım yzmamışmıyım bunu söledim devlet bu sayıyı 2 4 ve üzreine çıkarmalı bunu istiyoruz diye
zaten tel gelince hemen ilk aklıma gelenleri saydım

selam bayanlar bende bu ay tüp bebek yaptıracaktım ama tek embriyo nedeniyle bekliyrm.Psikolojim çok bozuldu.Ne yapacağımı bilmiyrm bu karasızlık ve çaresizlik beni daha da yıpratıyr.Dün eltimin bebişini gördüm herkes ısrarla kucağıma vermek istedi.Kimse bişey demedi ama hepsi bana acıyodu sanki yaa.Sabaha kadar ağladım halende ağlıyorum.

buarada görüştüğüm merkezi aradım 5 kişiye transfer edilmişse yaş durumuna göre 2 veya 3 pozitif oluyor dedi.

slm kızlar ben geldım
kontrolÜm vardı bu gÜn dr heŞ yolunda cmrt tekrar gel bÜyÜk bır ıhtımalle pzrts toplarız yumoŞları dedı

canım karsasızlık çok zor
hellede merkez bulmakta çok zor
ama eğerki zamanın varsa (yaş ve sorun olarak düzelme ihtimali )bence biraz bekle bu yasanın oturacağını düşünüyorum
şimdi yeni olduğu için kimse bir şey yapamıyor biraz zaman geçince bazı şeyler değişecektir
bende adana seyhen başkette yaptıryorum buranın dr görüş

slm kızlar ben geldİm
kontrolÜm vardı bu gÜn dr heŞ yolunda cmrt tekrar gel bÜyÜk bİr İhtİmalle pzrts toplarız yumoŞları dedİ

canım hayırlısı olsun yumoşlar ne durumda
inşallah kaliteli yumoşların olsun da annesine tutunsunlar ..
habersiz bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…