hadi inşallahh !!!!
Bence 3 ten fazla asla izin çıkmaz zaten eski durum da böyleydi ilk ve 2. Ye tek embryo yerine ilk denemeye tek 2. Ye 2 3. 3 olmalı zaten akıl var mantık var ilk 2 tutmamış ki kademeli olarak artırılsın...
canım inşş konunun takipçisi olacağız dedile r
ama bizlerinde bu işin arkasını bırakmamız gerekiyor
ağzına yüregine saglık arkadaşım bu arada tadavin ne durumda?
ben çok vahim durumdayım heç bir şey yapmıcam diyorum ama yinede dayanamıyorum tüp bebek şu an rafa kalktı tek emriyo oldugu için ve maddiyatdan kaynaklanıyor fazla emriyo olsaydı bir şekilde bu ay yaptıracaktım şu an tedavim başlıcaktı ama %20 olunca kaldı araştırıyorum bu aradada mahallemdeki bir doktor var onunla görüşücem sabah bakalım o nedicek ben yeni araştırma içersindeyim o yüzden benim düşüncem gıda takviyesi ve yumurtlama günümü ögrenmek istiyorum doktor ilaç felan önerirse yapıcam bakalım zaman bize ne göstercek olmassada 7 ayda felan tüp bebek yaptırırım burda veya diş ülkelerde bilmiyorum aşırı derecede kararsızım
benim sorunum yumurtam az eşimin spermi az ve haraketi aret beyin dedigi gibi tencere yuvarlanmıs kapagını bulmuşsunuz dedi:)
canım keşke birde devlet 2 tüp bebek hakkı veriyor buna da arttırsın deseydin..en azından eski sistem 3 olsaydı..
canım yzmamışmıyım bunu söledim devlet bu sayıyı 2 4 ve üzreine çıkarmalı bunu istiyoruz diye
zaten tel gelince hemen ilk aklıma gelenleri saydım
süpper canım allah razı olsun inşallah bir duyan olur sesimizi
selam bayanlar bende bu ay tüp bebek yaptıracaktım ama tek embriyo nedeniyle bekliyrm.psikolojim çok bozuldu.ne yapacağımı bilmiyrm bu karasızlık ve çaresizlik beni daha da yıpratıyr.dün eltimin bebişini gördüm herkes ısrarla kucağıma vermek istedi.kimse bişey demedi ama hepsi bana acıyodu sanki yaa.sabaha kadar ağladım halende ağlıyorum.
slm kızlar ben geldİm
kontrolÜm vardı bu gÜn dr heŞ yolunda cmrt tekrar gel bÜyÜk bİr İhtİmalle pzrts toplarız yumoŞları dedİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?