canım hayırlısı olsun yumoşlar ne durumda
inşallah kaliteli yumoşların olsun da annesine tutunsunlar ..
Habersiz bırakma
üzügünüm ben katılmıyorum iyi kaliteli bi merkez olması koşuluyla insanlar bunu yapıp çocuk sahibi olabilirler. Bilinçli ve kaliteli merkezler zaten bir donörü bi defa kullanıyorlar veya birbirinden çok uzak ülkenin vatandaşlarına aynı donör kullanılıyor. Ne şekilde olursa olsun her kadının çocuk doğurma hakkı vardır bu da benim fikrim
tabi canım
herkesin düşüncesi farklı
ben yapmazdım, babasını anlatamayacağüım bir evlat doğurmasam da olur.. Ama yapana saygım var demek ki onun ruh dünyası , fikirleri bu zorluğun üstesinden gelebileceğine inanıyor. Yasaklama diye bir şey olmaz yaaa.. Neymiş soy karışıyormuş. Soyu mu kaldı trk milletini ?? Iranlar, araplar, rumlar, avrupalılar, çerkezler, gürcüler, yahudiler, ermenilerle karışık bir milletiz. Bu saatten sonra hangi soy kavramı ????
çok güzel inşallah kaliteli bir tanesi tutunur annesine kalanı da dondursun bari..
inşallah sonucu da güzel olur..
çok güzel inşallah kaliteli bir tanesi tutunur annesine kalanı da dondursun bari..
Inşallah sonucu da güzel olur..
[sıze="2"]kızlar az çnce yeterle görüştüm...18 tane yumoş toplamışlar...içi doluymuş doktorun dediğine görede....çok sevindim...darısı bizim başımıza inşallah....[/sıze]
kızlar az çnce yeterle görüştüm...18 tane yumoş toplamışlar...içi doluymuş doktorun dediğine görede....çok sevindim...darısı bizim başımıza inşallah....
maşallah maşallah
teki bile yetsin inşallah başka sefer tekrara gerek kalmasın !
yeteeeee nasılsın agrın varmı geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?