8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

canım hayırlısı olsun yumoşlar ne durumda
inşallah kaliteli yumoşların olsun da annesine tutunsunlar ..
Habersiz bırakma

canım yyaaaaaaaa
annelerine haaaaaaaaa
çok hoşuma gitti

inşş canım inşşşşşşşşşşş
dualrınızla
iinşşşşşşşşşşş

ehehe
aman olsun da tek de olur..
farkında değilim hiç yazdığımın inşallah rabbim söyletmiştir..
yumoşlar ne durumda
inşallah sonucun güzel olur ayy heyecenlandım şimdi..

bugünki hürriyet gezetesindeki yazıyı kopyalıyorum bakalım başka nelerle uğraşacaklar

Kıbrıs’ta tatile ‘sperm gözaltısı’

Türkiye’de yasak ‘sperm bankasından çocuk sahibi olma’ yöntemi için birçok kişinin Kıbrıs’a gitmesi, Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçirdi.

SAĞLIK Bakanlığı, sperm bankalarıyla temasa geçilerek bebek sahibi olunmasını önlemek için gazetelerde ve internette yayınlanan, “Kıbrıs’ta tatil” ilanlarını takibe aldı. Bakanlık, bu yolla bebek sahibi olunmasına aracılık edenleri savcılığa bildirecek. Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü ırfan Şencan, tartışmalara neden olan “Sperm bankası yolu ile bebek sahibi olma” uygulamasının Türkiye’de yasak olduğunun bilinmesine rağmen yasayı delmeye çalışanlar olduğunu söyledi.

Özellikle bazı organizasyon şirketlerinin, “tatile götürüyorum” diyerek insanları Kıbrıs’ta ya da başka ülkelerdeki sperm bankalarına yönlendirdiklerini belirten Şencan şöyle devam etti: “Şikayetlerin yanı sıra internetten açıkça ya da gazetelere tatil maskesi altında ilan verip bu işi yapanların tespitine başladık. Şüphelileri savcılığa bildireceğiz. ”

“Türkiye’de yasak bir uygulamayı gerçekleştirmek için ilan vermek de kesinlikle yasak. Hangi çocuk babasız büyümek ister? ‘Baban kim’ diye sorduklarında X ya da K-335 mi diyecek? Çocuğun psikolojisini düşünsenize. Çocuğun babasını aramasına da izin verilmiyor. Bu çok kötü durumlara neden olabilir. ‘Olmaz olmaz’ demeyin, çocuk babasıyla ya da kardeşiyle bile evlenebilir.”

gÜnaydım arakadaŞalar

ilk defa hükümete bir konuda katılıyorum
bu konuda doğru yapıyorlar
sperm bankasından anne olacağıma evlatlık alırım daha iyi.

üzügünüm ben katılmıyorum iyi kaliteli bi merkez olması koşuluyla insanlar bunu yapıp çocuk sahibi olabilirler. Bilinçli ve kaliteli merkezler zaten bir donörü bi defa kullanıyorlar veya birbirinden çok uzak ülkenin vatandaşlarına aynı donör kullanılıyor. Ne şekilde olursa olsun her kadının çocuk doğurma hakkı vardır bu da benim fikrim

gÜnaydın arkadaŞalr ıyı pazarlar

tabi canım
herkesin düşüncesi farklı

ben yapmazdım, babasını anlatamayacağüım bir evlat doğurmasam da olur.. ama yapana saygım var demek ki onun ruh dünyası , fikirleri bu zorluğun üstesinden gelebileceğine inanıyor. yasaklama diye bir şey olmaz yaaa.. neymiş soy karışıyormuş. soyu mu kaldı Trk milletini ?? iranlar, araplar, rumlar, avrupalılar, çerkezler, gürcüler, yahudiler, ermenilerle karışık bir milletiz. bu saatten sonra hangi soy kavramı ????

evet bende sperm bankasından çocuk yapma fikrinin doğru olmadığını düşünüyorum ama bu benim fikrim elbette doğru olduğunu düşünen ve bunu hayata geçrenlerede sayğımvar ve
böle bir konudada yasak olmasını hiç doğru bulmuyorum
anne bab olma sorumluğuluğunu albailecek kapasitedeki insanlar eğer böle bir karar vermişlerese bunun altındanda kalkabilecelerdir

kızlar az çnce yeterle görüştüm...18 tane yumoş toplamışlar...içi doluymuş doktorun dediğine görede....çok sevindim...darısı bizim başımıza inşallah....

çok güzel inşallah kaliteli bir tanesi tutunur annesine kalanı da dondursun bari..
inşallah sonucu da güzel olur..

çok güzel inşallah kaliteli bir tanesi tutunur annesine kalanı da dondursun bari..
Inşallah sonucu da güzel olur..

[sıze="2"]kızlar az çnce yeterle görüştüm...18 tane yumoş toplamışlar...içi doluymuş doktorun dediğine görede....çok sevindim...darısı bizim başımıza inşallah....[/sıze]

kızlar çok teşekür edrim benim birlikte bu süreçte bana destek olduğunuz için
rabbim gönlünüzden geeçini nasip etsin hepinize

kızlar az çnce yeterle görüştüm...18 tane yumoş toplamışlar...içi doluymuş doktorun dediğine görede....çok sevindim...darısı bizim başımıza inşallah....

maşallah maşallah
teki bile yetsin inşallah başka sefer tekrara gerek kalmasın !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…