8 mart kadınlar gününde yasaya karşı mail atalım..herkes buraya...

kızlar yeterin transferi geçekleşmemiş malesef.....kalan son ebriyosuda çok sağlıklı değilmiş...doktor boşuna transfer etmeyelim demiş... (( evet malesef son durum bu.....

bu durumda merkezlere gün doğdu şans dahada azaldığı için tekrar etme sayısı cogalacak ..allah belalarını versın bunların..iyice soğuyorum tedavıden..
tek emrıyo tarnsferı yapılacagına gore malıyetınde dusmus olması lazım bılgısı olan varmı?

Kızlar slm bu gün net bozuktu giremedim cumanız mübarek olsun
evet transferim gerçekleşmedi ama sağık olsun rabbim daha büyük acılar yaşatmasın

Yetercım Çok geÇmıŞ olsun ÜzÜlme dıÇem ama senı Çok ıyı anladıgım ıÇın havada kalacak dedıĞım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bende bu ay normal hastanede yumurtlama takıbı yaptırıyorum 31 de muayene oldum 5 ınde yumurtalarıma bakıldı nasıl dıye bır tane 1 santım vardı dıyer ıkısı ufaktı bugun gıttım bırtanesı Çatlama olma kıvamına gelmıŞ dedı doktor ama pazartesı tam olur dedı ya kendılıgınden bı bakıcaz yada Çatlatma ıynesı vurdurcaz bakalım olmassa ÖnÜmÜzdekı ayda ılaÇ vercek yumurtam Çoalsın dıye bakalımlım en azından tÜp bebek yaptırana kadar Şansımı denım dıyorum dualarım sızınle dualarınızı beklıyorum ve bu ay Çok umutluyum olacagından Çok Özel bır Şey denedım onu Şuan sÖyleyemem ama olursa sızınle paylaŞıcam :)

canım sağol
ne yaaplım daha zamanı gelmemiş demeki
sağlık olsun
inşş rabbim gönderecek bebeğimi
sağlıcakla gelsin ben beklerim
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yeter çok üzüldüm
senin ahberini bekliyordum ya nasıl olur
ama sana hayranım ne kadar metanetlisin ve kendini bırakmmaışsın.
içinde ne fırtınalar var bilemeyiz ama allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım..

kızlar yeterin transferi geçekleşmemiş malesef.....kalan son ebriyosuda çok sağlıklı değilmiş...doktor boşuna transfer etmeyelim demiş... (( evet malesef son durum bu.....

Merhaba Yesbü

Daha önce yazmis oldugun bir mesajini okudum, dis gebelik gecirdigini, amaliyat oldugunu fakat kasiginda hala dis gebelik geciriyormus gibi agri oldugunu belirtmistin. O mesajina bir cevap yazmistim. Tekrar tüp bebek tedavisi oldunmu? sonuc? ve hala kasiginda agri varmi.

sevgilerimle

canım bu allahın bize vereceği bir şey di vermedi
demekki hayılısı böleymiş
hem zaten aklımım bir tarafında ya olamssa diye bir düşünce vardı kenmimi hazrlamıştım olmsuluğa
o yüzden çok etkilenmedim
dr konuşrken üzüldüm biraz ağladım
(iyiki ağlamışım içimde bir şey kalmadı)
ama geçti önmüze bakacağız
sağlık olsun

kızlar okadar meil gönderdim bir yerden haber geldi sizinle paylaşmak istiyorum

Konu ile ilgili dernekler olarak danistaya basvurduk. Ancak sizin de hizmet alanlar olarak basbakanlik ve saglik bakanligina basvurup kamuoyu baskisi olusturmaniz lazim. Onerim mailinizi bu mercilere de yollamaniz olur.

kızlar elbirligine devam edelim...

bunlara defalarca gönderdik canım ya hemde kaç kişi birden
danıştaya başvuru yapıldıysa tamam demektir inşallah sonu da güzel olur..

canım merhaba.... evet yeni tüp bebek tedavisine başladım...mayıs başı gibi transfer olacak hayırlısıyla inşallah...kasığımdaki ağrıyı sormuşsun canım birde...evet arada giriyor..ama onu çok kafama takmamaya çalışıyorum...çünkü bunun beni olumsuz etkileyeceğini biliyorum...umarım rabbim bu sefer yüzüme güler ve bebişim bana tutunur sımsıkı....

ıyı pazarlar arkadaŞlar

[arakadaŞlar tÜp bebk yasasında 3 yılık evŞlİk Şatı kaldırımıŞ
bİzde bunu gerİ atılmıŞ bİr adım olarak grĞyoruz ve bu gerİ adımda bİzlerİm amİlerİnİn etkİsİn bÜyÜk olduĞunu dÜŞÜnÜyoruz
veeee
8 mart topİĞİnde yenİ bİr maİl gÜnÜ yapmayı dÜŞÜnÜyoruz ,n edersİnİz /B]

HERKESE GÜNAYDIN ARKADAŞLAR a.s.a.s.

arkadaşlar 35deniz
arakadaşımız bir süre yok (eşinin yanına gidecek)bu arada mail gününü siz ayralayn dedi
şimdi ben diyorum ki 30 nisanda ı mail günü yapalım ne ders,niz ve nereler atalım mailleri arkadaşlar hep beraber karar verelim ne dersiniz
]

Basbakanin ve cumhurbaskaninin eslerine yazalim kadin olarak onlar anlar bizi belki faydalari olur.
Kadin bakanlar anlamiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…