yetercim çok geçmiş olsun üzülme diçem ama seni çok iyi anladıgım için havada kalacak dediğim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bende bu ay normal hastanede yumurtlama takibi yaptırıyorum 31 de muayene oldum 5 inde yumurtalarıma bakıldı nasıl diye bir tane 1 santim vardı diyer ikisi ufaktı bugun gittim birtanesi çatlama olma kıvamına gelmiş dedi doktor ama pazartesi tam olur dedi ya kendiliginden bi bakıcaz yada çatlatma iynesi vurdurcaz bakalım olmassa önümüzdeki ayda ilaç vercek yumurtam çoalsın diye bakalımlım en azından tüp bebek yaptırana kadar şansımı denim diyorum dualarım sizinle dualarınızı bekliyorum ve bu ay çok umutluyum olacagından çok özel bir şey denedim onu şuan söyleyemem ama olursa sizinle paylaşicam :)
canım sağol
ne yaaplım daha zamanı gelmemiş demeki
sağlık olsun
inşş rabbim gönderecek bebeğimi
sağlıcakla gelsin ben beklerim
iinşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızlar yeterin transferi geçekleşmemiş malesef.....kalan son ebriyosuda çok sağlıklı değilmiş...doktor boşuna transfer etmeyelim demiş...(( evet malesef son durum bu.....
yeter çok üzüldüm
senin ahberini bekliyordum ya nasıl olur
ama sana hayranım ne kadar metanetlisin ve kendini bırakmmaışsın.
Içinde ne fırtınalar var bilemeyiz ama allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım..
kızlar okadar meil gönderdim bir yerden haber geldi sizinle paylaşmak istiyorum
Konu ile ilgili dernekler olarak danistaya basvurduk. Ancak sizin de hizmet alanlar olarak basbakanlik ve saglik bakanligina basvurup kamuoyu baskisi olusturmaniz lazim. Onerim mailinizi bu mercilere de yollamaniz olur.
kızlar elbirligine devam edelim...
Merhaba Yesbü
Daha önce yazmis oldugun bir mesajini okudum, dis gebelik gecirdigini, amaliyat oldugunu fakat kasiginda hala dis gebelik geciriyormus gibi agri oldugunu belirtmistin. O mesajina bir cevap yazmistim. Tekrar tüp bebek tedavisi oldunmu? sonuc? ve hala kasiginda agri varmi.
sevgilerimle
[ı]olur yeterim 30 nisan ben uyarım..[/ı]
[ı][/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?