8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Once biz bilelim degerimizi once biz sevelim kendimizi egoyla hirsla degil; sevgiyle var edelim her seyi.. en cok bizi biz anlarız guzel kadınlar, Allah hepimize kadın destekcilerimizin artacagı yillar gormeyi nasip etsin hepimize kutlu olsun

Kadınların töre cinayetine kurban gitmediği...
Her konuda daha fazla söz sahibi olabileceği..
çocuk yaşta gelin olunmadigi...
GÜNLERIMIZ OLUR INŞALLAH

Bu arada Filli Boya için bu reklamı hazırlayan ekibe ayrıca tebrik gerekli diye düşünüyorum. İnceden inceden dokundurmuşlar, şahane.

Dıger ulkelerden farklı olarak bızım taaa ılk turk beylıgınden buyana suregelen kadına verılen degerın ustunlugun ıyıce ayaklar altına alındıgı, ıslamda bas ustunde tutulması gerektıgı vurgulandıgı halde ıslamı kullanarak kadınların pasıflestırılmeye ve acızlestırılmeye calısıldıgı toplulumuzda hemcınslerıme sabırlar kolaylıklar dılıyorum hepınızın kadınlar gunu kutlu olsun.

Kadının elinin değmediği hicbirseyin bereketi olmaz!kadın değilimdir üreten emek veren meyve veren yaratan.kadin değilmidir ezilen, taciz edilen, hor görülen aşağılanan,kadın değilimdir sokaklarda haykıran, kadın değilmidir bizi var edip bu yaşa getiren...dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun dostlar!!!

Bugün beşikIeri saIIayan eIIeriniz ki onIar harikuIade güzeIdirIer, yarın dünyayı da saIIayacaktır! KadınIarımız. KadınIar Gününüz KutIu OIsun.

Peki ama nedir şimdi bu namus dediginiz?
Yani, iyi bir sey midir kötü bir şey mi, yoksa hiçbir şey mi?

Dünya kötüyse ve erkekler(hatta erkeklerden çok kadınlar) namus olayını iki bacak arasına empoze ediyorsa bu suç kadınındır.

Kadın kendini değiştirmediği sürece
Ne dişisi ne erkeği ne de dünya değişmez.

Namus, din, ırk, dil gibi etkenlerin birini ötekileştirmediği bir dünya düzeni oluşturmak bizim elimizde.
Kimse bir önceki gün olduğu kişi olmak zorunda değil.

Değişelim. Öğrenelim. Öğretelim.
Dünya bizim elimizde güzel.
Güzelleştirelim.

Teşekkürler Kazen

Emekçi kadınların günü kutlu olsun.
Günümüz.

Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir.
Siz anladınız beni ....

#8MartDünyaKadınlarGünü

Kadınlar gununuz kutlu olsun kk ailesi siddetin olmadığı kadinlarin hor gorulmedigi bir dunya olmasi dileklerimle

kadınların günü yoktur bana göre bu kadınlara birgün çok değer ver öteki günler sıradanlaştırdır kadınlar özellikle anneler her zaman kutlanmaya layıktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…