8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Daha "hayir"li 8 Martlara .... emegimiz kadinligikiz somurulmeden asagilanmadan yasadigimiz oldurulmedigimiz namusun iki bacak arasinda yasanmadigi daha temiz daha.aydinlik daha hayirli 8 martlara

Bu reklamı akşam buyuk bi çoşkuyla izlemiştim Allahım nası güzel anlatmışlar nası guzel bir reklam olmuş bravo

kadınlara verilen değerin artmasını ve haklarının arttırılmasını diliyorum...

8 mart dünya emekçi kadınlar günümüzz kutlu olsun ...

Dünyada hiçbirşeyi herşey yapan tek varlık KADINLARDIR!!! Mutlu Kadın Mutlu eş Mutlu çocuk Mutlu bir DÜNYA ...Gülüşlerinize sahip çıkın !!!!!DÜNYA EMEKÇİ VE MUTLU KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN ....

Sokak ortalarında dayak yemediğimiz, töre cinayetlerine kurban edilmediğimiz, eski eş kıskançlık krizine girdi diye öldürülmediğimiz, ruju eteği saçı kaşı çorabı dikkat çekici bulundu diye tecavüze tacize uğramadığımız, 14 yaşında evlenmek zorunda bırakılmadığımız, gencecik yaşındayken evladımızı kaybedip de saçlarımıza aklar düşmeyecek nice güzel günlere.

8 Mart dünya kadınlar günümüz kutlu olsun.

Kız çocuk doğduğunda babasına cennet
kapıları açılır.
Evlendiğinde kocasının imanının yarısı
tamamlanır.
Anne olduğunda cennet ayağının altına

serilir...

Kadın cevherdir. Kıymetini bilene..

Kadın herşeydir bizi üzenler utansın.kadınlar günümüz kutlu olsun

Kadın demek ülke demek, kadın ana, yar, yoldaş, kardeş...
Gözlerinde şefkat, saçlarında huzur kokar.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun.

ben o kadar iyimser değilim,zira kadınların hırs entrıka uğrana geldiği nokta benı çok yaralıyor,lütfen kadınlar,kadınlarla barışın artık,barışında bitsin bu zulum,bu zulum bıterse kadın zulmu bitecek,lütfen sevelim bırbırımızı,bızden daha güzel oalanı sevelim,bızden daha güçlü,mutlu olanı sevelim,hiç bir şey eksılmez,korkmayın,önce bırbırımızı sevelim...

Keşke kadınlar eşlerinden şiddet görmese, keşke boşandıkları halde koca denen mahlukat tarafından öldürülmese, keşke bunlara caydırıcı cezalar olsa, keşke hiçbir kadın çocuk vs tacize tecavüze uğramasa
Keşke kadın sadece bir beden olarak algılanmaktan vazgeçilse
Keşke keşke keşke....
Kadınlar günü ozaman kutlu olur işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…