8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Pöffff yaaa
Kazen acil deyince uçtuydum

VE BİR SES YÜKSELDİ VEDA HUTBESİNDEN
" KADINLAR SİZE ALLAH IN EMANETİDİR. "
Hz. Muhammed Mustafa ( sav)

Hanımlar rabbim biz kadınların değerini bilen insanlar çıkarsın karşımıza. Hayatımızda olanlarada kıymetimizi bilmemizi nasip etsin.

Günümüz kutlu olsun her derdi devayı sıkıntıyı çeken kadınlar kıymetimizi bilsinler

Cennet annelerin ayaklari altindadir lafi bos olmasa gerekk kadin olmasa erkekte olamazz tum kadinlarimizin kadinlar gunu kutlu olsun hanimlarr

Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir.
Siz anladınız beni ....

#8MartDünyaKadınlarGünü
İşte tam da bu söz ile çıktım yola
Ewlat edinme dünyanın en güzel duygusu
Dilerim herkes duyarlı olur bu konuda çok güzel bir konu...

Dünyanın yarısını kadınlar oluşturur, diğer yarısını da kadınlar yetiştirir.
Siz anladınız beni ....

#8MartDünyaKadınlarGünü
Biz kadınları düşünüp bu siteyi kurmuşsun eee ayrı gayrı yok sende bizdensin patron Kazen hepimizin kadınlar günü kutlu olsun...

Kadınlar Günümüz kutlu olsun.

her türlü emekçiyizev hanımları da bir iş yapmıyor katagorisine koyan erkeklere uyuz oluruyorum.hiç bişey yapmasa bile koca kahrı çekiyorlar.o eşşek kadar herifleri o yaşta anaları bile çekmek istemiyor kadınlara sıkıntı basıyor.

Bize birgun değil hergun kadınlar gunu bızler bu dunyanın en onemli faktorlerıyız
Bizler anneyız...
Kadınlar gunumuz kutlu olsun

kadınlar günümüz kutlu olsun iyiki varız

Güzel kokulu annemin ve tüm kadınlarımızın kadınlar günü kutlu olsun

kadınlar günümüz kutlu olsunnn umarım akşam cicekler gelir gelmezse kendımıze alırız demii

Bir kadının şımarmasında hiç bir mahsur yoktur.
Zira yerini seven çiçeğin coşkusu, her zaman seyredilmeye değer..

Günaydın..
8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…