8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Mune çok önemli bir konuya bekleniyorsunuz diye bildirim geldi geldim:)))
Kendimi assolist gibi hissettim, keşke Kadınlar Kulübünün matinesi olsaydı, şöyle bağıra bağıra şarkılar söyleseydik beraber, ben bet sesimle çekilmezdim ama arada giderdi:)))

Emekçi Kadınlar Günü denince aklıma Sezen Aksu'nun şarkısındaki Ünzile geliyor nedense, bizim Anadolu kadınımız cefakar olduğundandır belki, kınalı saçları, toprak kokusundan başka parfüm bilmeyen teni olduğu içindir belki de.

Kadınlar günü olunca mutlu olamıyorum onları düşününce, içim hüzünleniyor, şu an yağmur yağıyor, onunda etkisi olabilir.

Bu şarkıyı sizlerle hep bir ağızdan söylemek isterdim.

Ünzile insan dölü,
On kardeş beşi ölü,
Büyüdükçe unufak,
Ve gelir de görücü,

İnci gibi dişi,
Görücü bilir işi,
Söğüdüm ağlar gider,
Olur hatun kişi.

Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun daha özgür daha mutlu daha umutlu ve huzurlu kadınlar olarak yaşlanmak ve bu ülkenin anneleri olarak çocuklarımızı da böyle yetiştirebilmek dileğiyle kk daki bütün ablalarima bacilarima

Kadin demek sabir demek Kadin demek Emek demek Kadin demek ANNE 'ABLA ; ARKADAS, SIRDAS, ASCI, COCUK BAKICI EV YAPICI yani tum bunlar KADIN=HAYAT biz kadilar herseye goyis geririZ cunku biz insan dunya ya getirip o insanida buyutur yetistiririz bir meyveli agac misali topraktan uca kadar bir itina ve meyvesi daha ne olabir en zor seydir buyutup insanliga sunmak

dünya kadınla erkekle ve tüm canlılar ile yaşanılacak olsun. suç olmasın ( keşke)
sevsin sevilsin insanoğlu.
hayat kısa.
kıymetini bilen yok.

Dünya kadınlar günümüz kutlu olsun..
Daha huzurlu ve güzel günler bizlerin olsun

Thomas Edison ve Kahraman Annesi;

Thomas Edison bir gün eve geldiğinde annesine bir kağıt verdi ve “Bu kağıdı öğretmenim verdi ve sadece sana vermemi tembihledi”. dedi.
Annesi kağıdı gözyaşları içinde oğluna sesli olarak okudu: “Oğlunuz bir dahi. Bu okul onun için çok küçük ve onu eğitecek yeterlilikte öğretmenimiz yok. Lütfen onu kendiniz eğitin.”
Aradan uzun yıllar geçtikten sonra Edison’un annesi vefat ettiğinde, o artık yüzyılın en büyük bilim adamlarından biriydi ve bir gün eski aile eşyalarını karıştırırken birden bir çekmecenin köşesinde katlı halde bir kağıt buldu ve alıp açtı.
Kağıtta “Oğlunuz “şaşkın” (akıl hastası) bir çocuktur. Artık kendisinin okulumuza gelmesine izin vermiyoruz…” yazılıydı.
Edison saatlerce ağladıktan sonra günlüğüne şu satırları yazdı: Thomas Alva Edison, kahraman bir anne tarafından, yüzyılın dahisi haline getirilmiş, “şaşkın” bir çocuktu.

keske tek bir gunle kisitlanmasa ve keske dunyadaki butun kadinlarin esit haklari olsa..

Tüm Dünya Kadınlarının , Dünya Emekçi Kadınlar günü kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…