8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Kadınlar kulübündeki tüm kadınlarımıza, saygı ve nezaket gösterip konuyu açan değerlere de bizden selam olsun... Kadınlar günümüz kutlu olsun... İyi ki varız...

Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

kadınlar, bizim kadınlarımız
korkunç ve mübarek elleri,
ince küçük çeneleri,
kocaman gözleriyle,
anamız, avradımız, yarimiz...
ve sanki hiç yaşamamış gibi ölen,
ve soframızdaki yerleri
öküzümüzden sonra gelen kadınlar
bizim kadınlarımız...

Nazım Hikmet

Kimimiz nasırlı elleriyle tarlada ırgat,kimimiz bir öğretmen,kimimiz çocuğumuzun annesi,kimi doktor,kimi pazarcı...kimimiz sadece bir kadın...O nasırlı elleri,o bana bir harf öğreten öğretmeni....ve nice var olmuş evrende tanıdığım tanımadığım tüm kadınların kadınlar gününü kutlarım.

Dünya EMEKÇİ kadınlar günümüz kutşu olsun. Bugün çiçekle karanfille kutlanmaz kadın haklarına bir farkındalık oluşturmak için bir fırsattır. Unutmamak dileğiyle...

Sevgili Kocam. Bugün beni incitme. Zira bugün kadınlar günü. Yarın istediğin kadar şiddet uygulayabilirsin!
Sevgili Erkek Arkadaşım. Bugün beni kıskanma. Zira bugün kadınlar günü. Yarın her şekilde rencide edecek kadar kıskanabilirsin.
Sevgili Amirim bugün beni idare et. Zira bugün kadınlar günü. Yarın daha çok çalışır, mesaimi 10 saat yaparım.
Sevgili Esnaf arkadaş. Bugün müsaade et kaldırımlar benim olsun. Arkamdan seyretme beni. Zira bugün kadınlar günü. Ama senin anladığın mana da değil! Yarın istediğin kadar laf atarsın.
Sevgili Otobüs Şoförü............
Sevgili Siyaset Adamı........
Sevgili Annem...........
Sevgili Babam..............
Ve Sevgili Kadınlar Kulübü. Bugün için yapacağın bu kadar mı? Zira bugün kadınlar Günü

Dün elim bir kazada yaşamını kaybeden Kadınlarımız mekanınız cennet olsun. Yaralılarımız Allah acil şifalar versin.

Kadin cinayetlerinin son bulmasi umuduyla,
Kadina hak ettigi degerin verilmesi umuduyla,
Yılda bir gun degil, kadinin da insan oldugunu hiç unutmamak umuduyla,
Dünya Kadınlar günümüz kutlu olsun.

kadınlar günü kutlu olsun ama bu birgün değil hergün hatırlanmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…