8 Mart Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun

Dunyanin ilk gununden bugune kadar hayati guzellestiren kadinlardir. Dunyayi kadinlar kurtaracak

Kadin olmasa saf sevgi varolamazdi

Kadınlara hak ettikleri değerin verildiği bir dünya olmak dileğiyle......günümüz kutlu olsun!

Bugün haberlerde izledim dünya kadınlar gününde bi kadın tacize uğruyor diğerini eski kocasi öldürüyor ülkemde kadın. Olmak çok zor ve maalesef bu erkekleri de yetiştiren bir kadın evlatlarımiza önce iyi bir birey olmayı ögretmeliyiz sanırım çok üzüldüm ama bi o kadar da kadın olmaktan gurur duyuyorum

Kadınlarını geri bırakan toplumlar geride kalmaya mahkumdur. Mustafa Kemal Atatürk.

Ulu önderin sözünün üstüne söz söylemek olmaz, değerimizin bir gün değil, her gün bilinmesi ümidi ile, Kadınlar günümüz kutlu olsun.

İş yerinde patronun hakaret eder susarsın;bindiğin otobüsün şoförü bağırır susarsın;komşun yüzüne hakaretler yağdırır mütebessim ,öylece bakarsın...Amaaa eve bi gelirsin ,aslan kesilirsin,kimseye laf yetiştiremeyen dilin bi eşine laf yetiştirir,kimseye kaldıramadığın o el eşine kalkar,adamım diye geçiniyorsun dimi??Değilsin kardeşim değilsin,gücü senden katbekat az olan canlıya vurdukça da ,adam olamayacaksın....

Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

Merabalar herkese antalyada apartman ve merdiven temizliği iş lazım bana nolursunuz ben antalyada oturuyorum 1tane çocuğum var çok ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…