8 senemin intikamını alayım mi?

Neden başka bi yuvanın yıkılmasında senin parmağın olsun ki? Bırak kim ne hali varsa görsün. Sen o aileden kurtulmaya bak tamamiyle temizle hayatını. 8 yılın ziyan olmuş madem, İntikam alıcam diye geri kalan günlerini de zehretme kendine. Annem her zaman der "işini Allaha gördüreceksin, o senin intikamını alıyo hemde gözüne göstererek."

hepte haklı çıktı kadın...

“İntikam Peşinde Koşanlar: İki Kişilik Mezar Kazın” Douglas Horton.

(Douglas Horton, bu ünlü sözünün sonunda, kazacağınız mezarlardan birisinin de kendiniz için olacağını anımsatıyor).

Ben olsam intikam alirdim heralde ya ne bilim.helede o görümce kisisıni sevmiosam eger.benim.evliligimin bitmesinde kücücuk.bi katkisi varsada intikamimi alirdim icimin sogumasi icin.

Herkes kendine yakısanı yapar. Allaha havale et kendinde tertemiz bir sayfa aç artık, bu sayfanı onlarla kirletme

Gerçeklerin açığa çıkma gibi kötü bir huyu var
Er yada geç senin bildiğini bilmesi gerekende bilecek
Şimdi hırslısın öfkelisin haklıyken intikam almak uğruna kendini haksız duruma düşürebilirsin
Boşver kendi hayatına bak
Ne halleri varsa görsünler
Sana uzak Allaha yakın...

mahkemede kesinlikle talep edin hakkınız neyse alın almayarak kendinize zarar karşı tarafı gururlu olarak ödüllendirmeyin . kesinlikle sonuna kadar kararlı olun ve ne gerekiyorsa alın !! lütfen alın

Allahından bulsun boşver öyle insanlar bir şekilde sıyrılır sana patlar yine ki sıyrılmasa ne olacak senin onlardan farkın kalacakmı... birde neden boşanıyorsunuz

Bak kendi hayatına herkes gün gelir yaptığını çeker boşver sen yeni hayatında çok çok mutlu ol onlarıda Allah'a havale et o ne yapacağını bizden iyi bilir

Ben olsam kendimi ifşa etmeden çıkarırdım ortaya olayı.
Sanırım kozlardan biri ihanet, ben ihaneti kim yaparsa yapsın göz yumamam vicdanım rahat etmez.

Size bir kıssa anlatayım mı, zamanın birinde bir alim ve talebelerinin yaşadığı bir dergah var imiş. Bu dergahta talebeler alım hocalarının da desteği ile ilim öğrenir nefis terbiyesi için uğraşırlarmış. Bir gün çocuk talebelerden biri çeşmeye su doldurmaya gider, testiye suyu dolduracağı vakit bir atlı gelir ve çocuğun testisini kırarak su almasına izin vermez. Çocuk gelir ve hocasına olanları anlatır. Hocası çocuğa der ki, git o adama haksızlık ettiğini söyle ve karşılığını ver. Çocuk gider ama bu sefer atlı adam çocuğu tartaklar. Hoca tekrar aynı şeyi söyler, git ve karşılığını ver. Hadise üç kez tekrar eder. Sonuncu kez çocuk çeşmenin başına geldiğinde atlının öldüğünü görür. Hocanın karşılığını ver demesinde ki amaç ise şudur, hesap defterine kalem kalem yazılır attığımız adımlar. Siz canınız yandı diye can yakarsanız defterinize hesaplaşmanın gerçekleştiği yazılacak. Ama işinizi Allahıma havale ederseniz sizin savunucunuz Hakk olacaktır. Unutmayınız, intikam alanların en hayırlısı Allahtır...

Sizi kendim gibi düşünerek yorum yapıyorum. Bence boş verin şimdi içiniz hırs dolu bir an önce herkes cezasını bulsun beter olsun istiyorsunuz. Ama sabredin zaman geçtikçe içinizdeki fırtınalar dinecek rahatlayacaksınız. Hiçbir şey gizli kalmaz er ya da geç ortaya çıkar sebep siz olmayın. Ve emin olun siz öfke doluyken onların başına bir şey gelmesi sizi tatmin etmez bekleyin. Siz mutlu olduğunuzda tuzunuz kuruyken herkes ettiğini bulacak işte o zaman tadından yenmez zevk alırsınız şahsen ben o günlerimi sabırla bekliyorum

Ben intikam olarak yapmanızı istemem. Ancak obur taraftan gorumcenizle konuşan adamın engelli çocuğuyla ilgilenmesi gerekirken bütün vaktini o kadına harcamasına göz yumabilir miyim bilmiyorum. Yuva yıkma diyenler var. Ortada bir yuva yok ki. O iki ahlaksız zaten yuvalarını gözden çıkarmış. Böyle yuva mi olur? Yazık vallahi o çocuklara acıdım, burnumun direği sızladı, içim nasıl yandı. Hele o ilgiye muhtaç olan yavrucağın herşeyine yetmeye çalışan anne.

Ne yani evliliğiniz güllik gülistanlık devam etse susacak mıydınız ihaneti vs bildiğiniz halde ?
Bu kadar zaman susupta şimdi sırf sizin evliliğiniz bozguna uğradı diye bir başkasının da sözde yuvasını bozmak size zafer hissini yaşatacaksa yapın .

Fakat kötülük ayrıdır
"Oda yanmasın " durumu farklıdır .
Birde bunca zaman niye sustun diye sorarlar adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…