- 8 Aralık 2013
- 7.189
- 17.796
- 298
- 34
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
En doğrusu sanirim.canım bazen yaptığımız yanlış seçimlerden dolayı ailemiz zarar görür. zarar görmeden ayrılmak zor sen bunu en aza indirmek için çabalamalısın ifşa ettiğin şeyler yüzünden üstüne gelirlerse ailen daha çok üzülebilir.
insanlıktan nasibini almayanlarla kendini bir kefeye koyma kurtulabildiğine şükür et.
Tamam : )) içim biraz olsun rahatladı ama gelen yorumlarlaEmin ol soğuyor sen kazan onlar kaybetsin birak
Amin tatlım,fitrami bozmam salon kadını cizgimden çıkmam açıkçası onların davranislarina bakacak,eğer ailemin ccani yanarsa,canlarını yakacam.X hakkında hayırlısı olsun.
Onlar gibi kötülük yapan biri olmak istiyorsan anlat tabii, ama sen fıtratını bozmayıp iyi kalmak istiyorsan Allaha havale et canım.
Bende aynı böyle düşünüyorum,ama biraz daha bekleyecem.Ben olsam fena intikam alırdım.
Aldatma meselesiyse aldatılana yazık değil mi? Bu yuva yıkmak mı ortada yuva mı var acaba?
Ben hayatımı anlatsam roman olur yasadiklarimi bilen çok kişi var burda paylastigim emin ol ben yaptıysam sende yaparsın at arkana beddua da etme sadece sen bilirsin Allah'ım deTamam : )) içim biraz olsun rahatladı ama gelen yorumlarla
Doğru zor olacak sindirmek sadece biraz zaman alacak,evi ayirman konusunda mı zorluk çıkardılar,eşin ayırmak istemedi mı neydi sorun?Ben hayatımı anlatsam roman olur yasadiklarimi bilen çok kişi var burda paylastigim emin ol ben yaptıysam sende yaparsın at arkana beddua da etme sadece sen bilirsin Allah'ım de
Amin insallah,onlardan bir karalama gelmezse ne ala.Canim inan senin intikamin Allahin intimindan buyuk olamaz birak oo en guzel şekilde ve zamaninda yapar icinin sogumasi icin rabbimden dile ve dua et hakkinda hayirlisi olsun
Yapılan cezasız kalmadı mı?Allah a havale et... eden bulur tecrubeyle sabıt
kesinlikle kalmaz bundan emin olun eden bulur kural bu yarına kalır yanlarına kalmaz...Yapılan cezasız kalmadı mı?
Yaparlar ondan sebep kendimi açığa cikarmayacaktim,ama geçti.Bence almayin. Sonucta siz de zarar gorebilirsiniz. Elinizdeki kozlar nedir bilmiyorum ama siz bazi seyleri ortaya cikardiniz diye size iftira atabilirler. Bırakin Allah a.
Bulamadıkları surece problem yok : )Allah a havale et pis günahları senin üzerinde kalmasın
Kanit yok ama ufak bir aratirilirsa her şey çıkar ortaya.Aldatan kişi kadınsa elinizde bu konuda ispat edecek delil vs var mı?
Yoksa namusa dil uzatan iftiracı diye üste çıkmasınlar bir de?
İntikam almaya çalışırken becerememek daha yıpratır insanı.
Dikkatli adım atmak lazım, sizi bu kadar mağdur ettiklerine göre çamur tipler belli.Kanit yok ama ufak bir aratirilirsa her şey çıkar ortaya.
Belkide bana gerek kalmaz. : ))Dikkatli adım atmak lazım, sizi bu kadar mağdur ettiklerine göre çamur tipler belli.
Doğru bile olsa üste çıkıp sizi bastırıp dediğim gibi adınızı iftiracıya çıkarabilirler. Erkekler aldatıldıklarını genelde gururlarına yediremez, inanmamak işlerine gelir.
Anlatacağınız kişiyi doğru yönlendirmeniz şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?