8 senemin intikamını alayım mi?

X hakkında hayırlısı olsun.
Onlar gibi kötülük yapan biri olmak istiyorsan anlat tabii, ama sen fıtratını bozmayıp iyi kalmak istiyorsan Allaha havale et canım.

En doğrusu sanirim.

X hakkında hayırlısı olsun.
Onlar gibi kötülük yapan biri olmak istiyorsan anlat tabii, ama sen fıtratını bozmayıp iyi kalmak istiyorsan Allaha havale et canım.
Amin tatlım,fitrami bozmam salon kadını cizgimden çıkmam açıkçası onların davranislarina bakacak,eğer ailemin ccani yanarsa,canlarını yakacam.

Canim inan senin intikamin Allahin intimindan buyuk olamaz birak oo en guzel şekilde ve zamaninda yapar icinin sogumasi icin rabbimden dile ve dua et hakkinda hayirlisi olsun

Ben hayatımı anlatsam roman olur yasadiklarimi bilen çok kişi var burda paylastigim emin ol ben yaptıysam sende yaparsın at arkana beddua da etme sadece sen bilirsin Allah'ım de
Doğru zor olacak sindirmek sadece biraz zaman alacak,evi ayirman konusunda mı zorluk çıkardılar,eşin ayırmak istemedi mı neydi sorun?

Bence almayin. Sonucta siz de zarar gorebilirsiniz. Elinizdeki kozlar nedir bilmiyorum ama siz bazi seyleri ortaya cikardiniz diye size iftira atabilirler. Bırakin Allah a.

Bence almayin. Sonucta siz de zarar gorebilirsiniz. Elinizdeki kozlar nedir bilmiyorum ama siz bazi seyleri ortaya cikardiniz diye size iftira atabilirler. Bırakin Allah a.
Yaparlar ondan sebep kendimi açığa cikarmayacaktim,ama geçti.
Allah a havale et pis günahları senin üzerinde kalmasın
Bulamadıkları surece problem yok : )

Aldatan kişi kadınsa elinizde bu konuda ispat edecek delil vs var mı?
Yoksa namusa dil uzatan iftiracı diye üste çıkmasınlar bir de?
İntikam almaya çalışırken becerememek daha yıpratır insanı.

Kanit yok ama ufak bir aratirilirsa her şey çıkar ortaya.
Dikkatli adım atmak lazım, sizi bu kadar mağdur ettiklerine göre çamur tipler belli.
Doğru bile olsa üste çıkıp sizi bastırıp dediğim gibi adınızı iftiracıya çıkarabilirler. Erkekler aldatıldıklarını genelde gururlarına yediremez, inanmamak işlerine gelir.
Anlatacağınız kişiyi doğru yönlendirmeniz şart.

Belkide bana gerek kalmaz. : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…