8 senemin intikamını alayım mi?

Doğru zor olacak sindirmek sadece biraz zaman alacak,evi ayirman konusunda mı zorluk çıkardılar,eşin ayırmak istemedi mı neydi sorun?
Eşim dedi başta ayıralım diye zaten o biz çıkmayalım diye başka yerden vurmaya kalktı bizi ama yemedi başaramadı şuan ne ben ne eşim görüşmüyoruz ve Allah'a bıraktım artık bende nasılsa cikacak

Hayirlisi canikim :/ ne diyim

En temizi gizliden söylemek yani kendi kimliğini belli etmeden.
Karın seni falancayla aldatıyor. Biraz takip edersen çözersin gibi.
Kolay kurtulursam yapmam ama canimi sıkarlarsa yapacam

konularınızdan az çok biliyorum inşallah bu sefer gercekten kurtulur yeni hayata başlarsın ilahi adalete gercekten inanıyorum ama bu kadar kötü insanlara hadlerini bildirin bari
Bende inanıyorum,ama elime bu kadar koz gecmeside sanki ortaya çıkmasına benim vesile olmam için gibi

Kötülük bu hayatta neyi çözmüş?Size yaptıkları kötülükler haksızlıklar var diye düşünüyorsanız eğer aynılarını sizde onlara yaparak ne elde edebilirsiniz?Ben şahsen şöyle düşünüyorum.Eğer birisinin canını kendi hırslarınız çıkarlarınız için yakmayacak vicdanda bir insansanız zaten intikam falan almak için birilerine zarar verebileceğinizi sanmıyorum.Birde zaten karşınızdaki insanlar vicdan yoksunu gamsız tiplerse pek intikam işlemez.Kötü yine siz olursunuz.Yolunuz iyilere çıksın.

Onlara nefret duyarak kendinizi de kötülüğe hapsetmeyin. Allah’a havale edilip de iki yakası bir araya gelenini görmedim salın gitsin

Ne kadar kotuluk yaparlarsa yapsinlar bence susun ki ahiretiniz kazansin.

Her kim bir müslüman kardeşinin ayıp ve kusurlarını, kimsenin görmediği ve görmesini istemediği şeylerini örterse, Allah'u Teâlâ da kıyamet gününde onun ayıplarını örter. Her kim müslüman kardeşinin meydana çıkmasını istemediği birşeyini ortaya çıkarır ve dile verirse; Allah da onun ayıplarını, kimsenin bilmesini istemediği hallerini meydana çıkarır. Bu suretle kendi evi içinde de olsa onu rezil eder. Müslüman kardeşinin ayıplarını örten, bir ölüyü diriltmiş gibidir.

Ben boşandim hayatımı resmen kararttılar. Kendimi buruşturulmuş ve çöpe atilmiş bi gazete parçası gibi hissediyodum ilk zamanlar canım çok yandı hala daha öfkem var içimde. İki cihandada iki elim yakalarında olacak hep. Beddua edip duruyodum. Zaman gectikçe daha az konuşmaya daha az hatırlamaya başladım. Onlardan intikam almak istedim canları yansın istedim hep ama hep kendi kendime dedim ki Rabbim büyük onları da goruyo beni de. Ben allaha havale ediyorum. İstesem türlü türlü belalar açabilirim başlarına canlarını yakabilirim ama allah benim ahımı zaten onlardan çıkarır diyorum ve sabrediyorum. Arkamda bıraktım artık. Ne iyi ne kötü haber almak istemiyorum onlardan. Yaradan çıkarır merak etme kardeşim sen allaha bırak o ne yapicagini iyi bilir

Bence adli yollardan intikam al, sonra boşanırken derler bayan × şöyle şöyle yaptı diye hakliyken haksız duruma düşersin

En büyük intikam o sanki hiç var olmamış gibi hayatına devam etmektir emin ol , ah konusuna gelince gerçekten sol yanın acıdıysa ve mazlumsan Allah sen beddua etmesen bile , ah etmesen bile o sol yanında duyduğun acının hesabını mutlaka soracaktır onlara , ben yaptıkları yanlarına kar kalan görmedim bu dünyada... Bu tür konularda Rabbim hesabı ahirete bile bırakmıyor , er ya da geç misli ile ödetiyor. Önüne bak , onların seviyesine düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…