- 26 Şubat 2008
- 2.683
- 3.911
- 373
- 37
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
En temizi gizliden söylemek yani kendi kimliğini belli etmeden.Belkide bana gerek kalmaz. : ))
konularınızdan az çok biliyorum inşallah bu sefer gercekten kurtulur yeni hayata başlarsın ilahi adalete gercekten inanıyorum ama bu kadar kötü insanlara hadlerini bildirin bariBelkide bana gerek kalmaz. : ))
Eşim dedi başta ayıralım diye zaten o biz çıkmayalım diye başka yerden vurmaya kalktı bizi ama yemedi başaramadı şuan ne ben ne eşim görüşmüyoruz ve Allah'a bıraktım artık bende nasılsa cikacakDoğru zor olacak sindirmek sadece biraz zaman alacak,evi ayirman konusunda mı zorluk çıkardılar,eşin ayırmak istemedi mı neydi sorun?
Hayirlisi canikim :/ ne diyimOlmaz bu adamdan bir halt olmaz.
Yapacağına inaniyordum,konuyu açtım tereddüt ettim. Konuyu acmis olmam biseylerin önüne gecti : /
Daha da üstümüze gelirlerse peki?
Amin,buralarda en sevdigim : () öpücük demek o işaret.
Buradaki açılan konular gibi elti,görümce vs işte o her zaman daha çok sevildi,kocama gelince en son kavgamizda vurdu pislik.
Hayır: //
Demi,güvendi anlattı sana bir zararı dokunmadı,içime bir şey oturmuyor değil.
Konuşmadı,duymadım.: ((
Kolay kurtulursam yapmam ama canimi sıkarlarsa yapacamEn temizi gizliden söylemek yani kendi kimliğini belli etmeden.
Karın seni falancayla aldatıyor. Biraz takip edersen çözersin gibi.
Bende inanıyorum,ama elime bu kadar koz gecmeside sanki ortaya çıkmasına benim vesile olmam için gibikonularınızdan az çok biliyorum inşallah bu sefer gercekten kurtulur yeni hayata başlarsın ilahi adalete gercekten inanıyorum ama bu kadar kötü insanlara hadlerini bildirin bari
Ne guzel huzurunuz daim olsun inşallah.Eşim dedi başta ayıralım diye zaten o biz çıkmayalım diye başka yerden vurmaya kalktı bizi ama yemedi başaramadı şuan ne ben ne eşim görüşmüyoruz ve Allah'a bıraktım artık bende nasılsa cikacak
Onlara nefret duyarak kendinizi de kötülüğe hapsetmeyin. Allah’a havale edilip de iki yakası bir araya gelenini görmedim salın gitsinKızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Muhtemelen,çünkü uzun bir beraberlikten bahsediyor.
Bence adli yollardan intikam al, sonra boşanırken derler bayan × şöyle şöyle yaptı diye hakliyken haksız duruma düşersinKızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Allah razi olsun canım herkesin insallahNe guzel huzurunuz daim olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?