- 7 Ağustos 2016
- 3.490
- 7.320
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
kin kusmak neymiş görsünler , babama tek laf edeni yerin dibine sokarim , bu terbiyesizligi yanlarına birakmayin asıl ilahi adalet budurSu an çok mutlu olmalılar,babama tüm kinlerini kustular. Babam için yapacam.
Erkek üyeler bekar biri olarak hemen dikkatimi çekiyor. Hayatta kaçırmam
Kocası sana inanmazsa?Yarın yapmayı planliyorum : /
Yok söylemem : ((Ben bunu iyilik adına yapar, aldatılan kişiye derdim. Intikam değil ki bu bildiğimiz iyilik edeceksiniz. Diğer şey ne, onu da derseniz akıl verelim.
Ovv kaptim beybisi.: ))Demi ya aynen bu kadarı olamaz zaten gölü atmam bekleniyor.Konu kaymasın diye sildimdi ama üzerinden söyleyeyim.
Adamın biri kuyuya düşmüş, "Beni buradan Allah çıkaracak" diye tekrar tekrar söylemeye başlamış.
Sonra bir başka adam yoldan geçerken sesin yankısını duymuş gelmiş, kurtarmak için ip uzatmış.
Adam reddetmiş "Beni buradan Allah çıkaracak" demiş.
Adam ısrar etmiş, yok. Eh be senle mi uğraşacağım demiş gitmiş.
Böyle böyle 3-4 farklı kişi gelmiş, hepsi ip-sırık, el vs uzatmış ve fakat kuyudaki adam yine reddetmiş.
Sonunda yeri belirsiz bir ses gelmiş "Onları, senin için ben gönderdim" diye.
Böyle bir hikaye var, anlatırdı anneannem filan.
Anlayacağınız, bu bilgi sizin elinize veriliyorsa ve bu olaylar da üzerine yaşanıyorsa, size havale edilmiş gibi.
İşte kanıtı yok,kadın bana döküldü ben ona yakın davrandım,bazı hareketlerinden suohelendim anlattı,güvendi bana. Ama işte arkadan vurmak olacak ondan sebep tereddüt ediyorum,kanıt ise dokümanları çıkartın diyecem,aldattığı kişiyi de biliyorum zaten.Ailecek tanışıyorlar zaten.
Bir de kadının kocası çok iyi bir adam,Allah selamet versin öyle bir adama yapılan haksızlığa da gelemiyorum,sadece ana yapılan değil.
Kardeş hadi aramıza sızdın anladık da fotonu koymasaydın barihak neyse yerini mutlaka bulur..
DEMİkin kusmak neymiş görsünler , babama tek laf edeni yerin dibine sokarim , bu terbiyesizligi yanlarına birakmayin asıl ilahi adalet budur
Kocasına değil ki,kocası zaten inanmaz,yada kandırır kadın onu.Direk kayinvalidesini arayacam.Gitsin bakalım baba evine,nasıl oluyormus görsün.Kocası sana inanmazsa?
Kanıt düşün mesajlaşma ses kaydı falan olsaydı keşke
Oooo bacim niye duruyon sen ya. Elinde boyle bi sey var ve sen susuyor musun. Bu cirkeflik kotuluk falan degil kendini ezdirmemek kendini korumak sadece. İlahi adaleti beklersen işin zor. Vur yuzlerine herkes rahatlasinDayabamayacagini biliyordum : ))
İşte adam olsa elime pek bir şey geçmezdi,çünkü onlar erkek yapar kafasindalar. Aldatan kişi kadin,ben açıkken kiyafetimle yargılanırken o namus abidesi olarak gosterilirdi.Bunun için siz böyle bir pisliksin demek icin,söylemek istiyorum
Ablası,anlamadim niyede?ama bak burada farklı bir durum varmış. kadın anlatmış sana. kocası iyi diyorsun kardeşi abisi değil mi eşinin? o zaman hiç bulaşma.
Yarın patlatacam muhtemelen : /Oooo bacim niye duruyon sen ya. Elinde boyle bi sey var ve sen susuyor musun. Bu cirkeflik kotuluk falan degil kendini ezdirmemek kendini korumak sadece. İlahi adaleti beklersen işin zor. Vur yuzlerine herkes rahatlasin
Vaaay aynen güzel düşünmüşşün adamın kim oldugunı da söyle oğlunun arkadaşıyla aldatıyo oğlunu salak yerine koyuyo falanDEMİ
Kocasına değil ki,kocası zaten inanmaz,yada kandırır kadın onu.Direk kayinvalidesini arayacam.Gitsin bakalım baba evine,nasıl oluyormus görsün.
Demeyeydin iyiydi.Elinde kanıtın da yokmuş hiç bulaşma bence. Üstünü öyle bir kapatırlar ki sen çamura bulaştığınla kalırsın.
Herşeyi düşündüm,tek bir şey benim.oldugum ortaya çıkarsa napacam : //Vaaay aynen güzel düşünmüşşün adamın kim oldugunı da söyle oğlunun arkadaşıyla aldatıyo oğlunu salak yerine koyuyo falan
Patlat patlat. İnan yaptigin kotu bi sey degil. Kendini kotu hissetmeni gerektircek bi sey yok. Keyfini cikarYarın patlatacam muhtemelen : /
Ablası,anlamadim niyede?
Böylede muhattap oluyorum zaten,ama yapınca artık benle ugraamayacaklar kendi içlerine goumelecekler.Intikam guzel sey bence. Karsindakinin tutustugunu görünce icinin yaglari eriyor. Ben olsam ama yapmazdım galiba. Çünkü hicbiriyle daha fazla muhatap olmak istemezdim.
Ama yaparsaniz da kötülük etmis olmazsiniz. Psikolojiniz kaldiracaksa soyleyin gitsin.
Dedim valla. Bi anlık gazla hareket etme. Aldatma olduğunu bilmeden yapmıştım ilk yorumu. Şimdi karşı taraf bilmeli diyorum ama senin olduğun bilinmedenDemeyeydin iyiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?