8 senemin intikamını alayım mi?

Ben bunu iyilik adına yapar, aldatılan kişiye derdim. Intikam değil ki bu bildiğimiz iyilik edeceksiniz. Diğer şey ne, onu da derseniz akıl verelim.
Yok söylemem : ((
Aldatilmayi yapacak gibiyim
Ovv kaptim beybisi.: ))Demi ya aynen bu kadarı olamaz zaten gölü atmam bekleniyor.

ama bak burada farklı bir durum varmış. kadın anlatmış sana. kocası iyi diyorsun kardeşi abisi değil mi eşinin? o zaman hiç bulaşma.

kin kusmak neymiş görsünler , babama tek laf edeni yerin dibine sokarim , bu terbiyesizligi yanlarına birakmayin asıl ilahi adalet budur
DEMİ
Kocası sana inanmazsa?
Kanıt düşün mesajlaşma ses kaydı falan olsaydı keşke
Kocasına değil ki,kocası zaten inanmaz,yada kandırır kadın onu.Direk kayinvalidesini arayacam.Gitsin bakalım baba evine,nasıl oluyormus görsün.

Oooo bacim niye duruyon sen ya. Elinde boyle bi sey var ve sen susuyor musun. Bu cirkeflik kotuluk falan degil kendini ezdirmemek kendini korumak sadece. İlahi adaleti beklersen işin zor. Vur yuzlerine herkes rahatlasin

Böylede muhattap oluyorum zaten,ama yapınca artık benle ugraamayacaklar kendi içlerine goumelecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…