- 3 Nisan 2014
- 36.362
- 148.577
- 798
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Abowww
O zaman ailecek bana cullanirlar ben hiç kendimi belli etmeden diren kayinvalidesini arayıp,gelinin su kişiyle beraber,ve hatta işi ileri goturuyorlar.Mahalle gelininizin dedikouyla kaynıyor ben sizin iyiliginiz için aradım demeyi düşündüm,başka bir telefondan. Olmaz mı bu?bak dediğim gibi yap onların tarafından kimse yok mu görüştüğün kuzen muzen bişe. dertleşirken laf arasında bana kalkıp açık dediler vs ama kendi kızları neler yapıyor bilmiyorlar de. muhabbet esnasında anlat peşinede aman sakın kulaklarına gitmesin kadınında yuvası yıkılmasın de.
İftira olmadığını kanitlarimSonradan sizin söylediğiniz ortaya çıkarsa boşanmanızda da sorun çıkartabilirler.
Koydum,kara yağız herifim.gitti. : (((Sen kafaya koymuşsun kendini açık etme gel beni dinle. Gazan mübarek olsun :)
Allah görümcenizi ıslah etsin, başka bir şey demek istemiyorum.
Ee hakedene hakettiğini vereceksinne fenayım hemi
pff ben kesin böyle yapardım. elinde dökümanda varmış hatta onlarıda gösterirdim. sonra iyi kızı oynayıp aman ha benim yüzümden yuvası bozulmasın bana güvenip anlatmıştı derim..
O zaman ailecek bana cullanirlar ben hiç kendimi belli etmeden diren kayinvalidesini arayıp,gelinin su kişiyle beraber,ve hatta işi ileri goturuyorlar.Mahalle gelininizin dedikouyla kaynıyor ben sizin iyiliginiz için aradım demeyi düşündüm,başka bir telefondan. Olmaz mı bu?
İftira olmadığını kanitlarim
Koydum,kara yağız herifim.gitti. : (((
Bazı yorumlar da kafamı karistirdi,kanıt yok senin yaptığın ortaya çıkar diye : //O çocugun hatırına söyle o adamın da görümcenin de allah belasını versin
Uğraş bunlarla mahvet şunları burada bekliyorum inşallah görümcenin rezilliğinin konusunu açarsın söyledim herkes suratına tükürdü diye
Döküman demiştin neler varBazı yorumlar da kafamı karistirdi,kanıt yok senin yaptığın ortaya çıkar diye : //
Karısıyla okulda karşılaşıyoruz : ))ya çarşaf giyecem bak kizim kocan şunları beraber diyecem,yada başka bişey gelmedi aklıma kadına nasıl anlatacagima dair.adamın karısına söyleyin , şöyle bi yolsun görumcenizin saçını başını.
dokümanları da çıkarır hem basınız agrimaz.
Bence direk akillarina sen gelirsin canim kendini riske atma zaten bilenmisler cok kotu sonuclanabilir.Diger koz ne merak ettimBazı yorumlar da kafamı karistirdi,kanıt yok senin yaptığın ortaya çıkar diye : //
Var : ))ama benide ipe götürebilirdirek gidip böyle böyle dedi derse senden bilirler tabi. sen tedbirini alacaksın. sakın benden böyle birşey duyduğunu söyleme bana güvendi anlattı diyeceksin. o mahalleyi gerçekten çalkandır.
yok mu dizilerdeki gibi bir hanım teyze ağzında bakla ıslanmayan..
Akıllarına ben gelmemem için bu kadar bekledim yarın çok yoğun bir gün geçiriyor olacamve tam olarak yarın arayacam yoğunluğu onlarda biliyor,Sen mi yaptın derlerse hayır ben surdaydim nerden bile bilirim ki diyecem ama işte korkular korkular.Bence direk akillarina sen gelirsin canim kendini riske atma zaten bilenmisler cok kotu sonuclanabilir.Diger koz ne merak ettim
numarasi falan yok mu :)Karısıyla okulda karşılaşıyoruz : ))ya çarşaf giyecem bak kizim kocan şunları beraber diyecem,yada başka bişey gelmedi aklıma kadına nasıl anlatacagima dair.
Yok doküman bende değil,dokumanlarina baktım diyecem ya ordan anlayacaklar demek istedim ah öyle bir kanıt olsa seyre başlamıştım bile.Döküman demiştin neler var
Ortaya çıkmaz kaynana kavga çıkarır zaten kocası da şüphelenir en azından sonra araştırır bulurlar
Ne diyip alacamda,selam sabah veemiyoruz : /numarasi falan yok mu :)
yoksa bile numarasını alabilirsiniz karsilasiyosaniz , ankesorlu tlf işi çözer.
Masum kişileri etkileyecekse boşver yazik derim, ama senin canını yakanların canını yakacaksan bilemiyorum. Ben olsam ben de elimde koz varken yutup oturmayı içime sindiremezdim sanırım. Yalnız şunu da unutma, sen ne yaparsan yap onlardan birinin yuvasını yıkmaya gücün yetmez. Onları ancak kendi içlerinden birinin hainliği dağıtabilir. Elindeki koz böyle birşey değilse hiç uğraşma kimseye birşey olmaz olan gene sana olurKızlar bosaniyorum,8 Senem çöp. İçimde yapılan haksızlıklara karşı bitmek bilmeyen öfke var,hazmedemiyorum. Eski eş (henüz olmasa da) ve ailesinden intikam almam için yanıyor yüreğim.Bunun için elimde iki büyük koz var insan içine cikamayacaklari kadar büyük.
Şimdi ben bu insanlardan bu kozlari kullanarak,kendimi açığa çıkarmadan intikam alayım mı? Yoksa Allah a mi havale edeyim?Kozlarin biri kardeşlerinin birinin yuvasını yikacak eğer açığa çıkarır İsem. Napayım ben bı diyin hele.
Bende öyle dedim,ama son yaptıkları inan çok zoruma gitti.Bazen senin hiç birşey yapmana gerek kalmaz ; Allah senin intikamını sessizce alır .
Ben tanistiginizi falan sandım.Ne diyip alacamda,selam sabah veemiyoruz : /
Hem dedikodu,hemde şüphede mı yoksa yuvalarını?Masum kişileri etkileyecekse boşver yazik derim, ama senin canını yakanların canını yakacaksan bilemiyorum. Ben olsam ben de elimde koz varken yutup oturmayı içime sindiremezdim sanırım. Yalnız şunu da unutma, sen ne yaparsan yap onlardan birinin yuvasını yıkmaya gücün yetmez. Onları ancak kendi içlerinden birinin hainliği dağıtabilir. Elindeki koz böyle birşey değilse hiç uğraşma kimseye birşey olmaz olan gene sana olur
Yok nerde : ((Ben tanistiginizi falan sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?