8 senemin intikamını alayım mi?

Yarın patlatacam muhtemelen : /
Patlat gitsin, çok ciddiyim, o adama yazık. Aldatan kadın olunca şimdi yapma etme diye yorumlar gelir, burada böyle bir çifte standart var maalesef; ama ne olursa olsun, cinsiyet fark etmeksizin, herkes aldatıldığını bilmeli, kimse aptal yerine konulmamalı bence. Ilk yorumları kaale al, burdan sonrasını dinleme derim; çünkü cinsiyeti gören çoğu kişi ona göre yorum yapacak.

Benimde elimde guzel kozlar vardi ama eger kullansaydim iftira bile atabilecek potansiyeldeydi hic ugrasmayim dedim.Cok tahrik etti Allaha havale ettim.Sende bosver butuniletisimini kes.

Fakat kanıtınız yoksa sizinde yaptığınızı anlarlarsa inanmaya bilirler.Boşanacağınız diye böyle iftira attığınızı söyleyebilirler.
Yok kadın bana üstünkörü anlattı ben kendim takip ederek bazı bilgilere ulaştım,yani bana gelip iftira atıyorsun diyemezler çünkü benim o kadarını bildiğimi kadında bilmiyor.
Hemde aldattığı adamın üç evladı var ve biri engelli : ((

biraz araştırın diyiverecem : ))

Senden şüphelenirlerse bi kahkaha patlatıp aaayyy x in aldattıgı ortaya mı çıkmış dersin
İyiydi bu : ))

bak dediğim gibi yap onların tarafından kimse yok mu görüştüğün kuzen muzen bişe. dertleşirken laf arasında bana kalkıp açık dediler vs ama kendi kızları neler yapıyor bilmiyorlar de. muhabbet esnasında anlat peşinede aman sakın kulaklarına gitmesin kadınında yuvası yıkılmasın de.

diyelim ki soyledin bi yuva yikildi biri rezil oldu;bu seni mutlu etmiycekk ki ayrica eski esin seni hep fena hatirliycak bence gururlu bi kadin ol sessizce git hep mumla arasin seni eski kocan lanerle degil

Abowww

Bence zaman intikaminizi alacaktir.
Su an ofkeyle bunlari soyluyorsunuz.
Biraz kendinize gelince farkli dusunebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…