- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Abi foto guzelmis sana mi aithak neyse yerini mutlaka bulur..
Patlat gitsin, çok ciddiyim, o adama yazık. Aldatan kadın olunca şimdi yapma etme diye yorumlar gelir, burada böyle bir çifte standart var maalesef; ama ne olursa olsun, cinsiyet fark etmeksizin, herkes aldatıldığını bilmeli, kimse aptal yerine konulmamalı bence. Ilk yorumları kaale al, burdan sonrasını dinleme derim; çünkü cinsiyeti gören çoğu kişi ona göre yorum yapacak.Yarın patlatacam muhtemelen : /
Senden şüphelenirlerse bi kahkaha patlatıp aaayyy x in aldattıgı ortaya mı çıkmış dersinHerşeyi düşündüm,tek bir şey benim.oldugum ortaya çıkarsa napacam : //
Aldatan ablası hesap soranlar kardeşi ve abisi.ha ablası.
diğer mesajda abileri için gelip babama hesap sordular dedin ya. nasıl iyi adam o zaman diye anlamadım. dolayısıyla aile içinden değil gibi geldi. abla hiç aklıma gelmedi.
Cevap veremez artık. Uçtu kuşAbi foto guzelmis sana mi ait
Yok kadın bana üstünkörü anlattı ben kendim takip ederek bazı bilgilere ulaştım,yani bana gelip iftira atıyorsun diyemezler çünkü benim o kadarını bildiğimi kadında bilmiyor.Fakat kanıtınız yoksa sizinde yaptığınızı anlarlarsa inanmaya bilirler.Boşanacağınız diye böyle iftira attığınızı söyleyebilirler.
Hemde aldattığı adamın üç evladı var ve biri engelli : ((Patlat gitsin, çok ciddiyim, o adama yazık. Aldatan kadın olunca şimdi yapma etme diye yorumlar gelir, burada böyle bir çifte standart var maalesef; ama ne olursa olsun, cinsiyet fark etmeksizin, herkes aldatıldığını bilmeli, kimse aptal yerine konulmamalı bence. Ilk yorumları kaale al, burdan sonrasını dinleme derim; çünkü cinsiyeti gören çoğu kişi ona göre yorum yapacak.
Aldatan ablası hesap soranlar kardeşi ve abisi.
Ya tuh eglencektim biraz uykumda yokCevap veremez artık. Uçtu kuş. Hazır nefes falan da alıyordu keşke banlamasalardı
biraz araştırın diyiverecem : ))Dedim valla. Bi anlık gazla hareket etme. Aldatma olduğunu bilmeden yapmıştım ilk yorumu. Şimdi karşı taraf bilmeli diyorum ama senin olduğun bilinmedenadamın kulağına kar suyu kaçsın yeter. Sen hiç topa girme.
İyiydi bu : ))Senden şüphelenirlerse bi kahkaha patlatıp aaayyy x in aldattıgı ortaya mı çıkmış dersin
Dokümanlar iş görmez mi?tamam tamam anladım ilk yorumuma dönüyorum o vakit söyle gitsin.
ancak elinde kanıt yokmuş daha sabırlı olman lazım ve uzun vadeye yayman lazım bence ufak ufak çıtlat bir iki kişiye dedikodu kazanı kaynadımı elbet kulaklarına gider.
Sen kafaya koymuşsun kendini açık etme gel beni dinle. Gazan mübarek olsun :)biraz araştırın diyiverecem : ))
İyiydi bu : ))
Allah görümcenizi ıslah etsin, başka bir şey demek istemiyorum.Hemde aldattığı adamın üç evladı var ve biri engelli : ((
Abowwwbak dediğim gibi yap onların tarafından kimse yok mu görüştüğün kuzen muzen bişe. dertleşirken laf arasında bana kalkıp açık dediler vs ama kendi kızları neler yapıyor bilmiyorlar de. muhabbet esnasında anlat peşinede aman sakın kulaklarına gitmesin kadınında yuvası yıkılmasın de.
Dokümanlar iş görmez mi?
O çocugun hatırına söyle o adamın da görümcenin de allah belasını versinbiraz araştırın diyiverecem : ))
İyiydi bu : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?