8 senemin intikamını alayım mi?

Tabiki de almalısın intikamini. Hele elinde iki tane koz varmis. Ikisini de kullan bence gec olmadan. Intikam alsam mi kafasina kolay gelmez insan. Geldiysen doğru bir karardir bu. Her konu allaha havale edilmez. Bazen adaleti kendin saglaman gerekir.

Benimkiler eve gelip benim babama adam değilsin dediler beni savunduğu koruduğu için : // dayanamıyorum. Ne kadar oldu bosanali
bir daha böyle konuşan olursa "boynuzlu gezenler mi adam oluyormuş?" de ve sus.

onlara yeter bence; intikam olarak

Ben ilahi adalete inanmam. Hiç de görmedim işlediğini.
Ama bildiğim bir şey var ki kendimi böyle insanlara kirlettirmem.
İçimi hırsla, fesatlıkla, intikam gibi iğrenç duygularla doldurmam, ondan beslenemem.
Hayat bunlara bir dakikanı harcayamayacak kadar değerli.
8 senen çöp değil bir ders. Yaşamak gerekiyor yaşıyoruz hepimiz. Ona kalırsa istemediğimiz her olayı çıkartalım hayatımızdan ne kalacak geriye?
Hayat dümdüz değil, adil değil. Bunun . için daha fazla doldurma içini.
Kurtul ve hayatına en güzel şekilde devam et. En güzel cevap o olacaktır.

İntikam alacağım derken sana iftira atmayan birinin hayatını tamamen değiştirebilirsin. Aldatan kişi, senin hakkında ileri geri konuşmamışsa, senden hesap sormuyorsa hiç bu işe girişme derim. Sonra üzülebilirsin. Ben olsam üzülürdüm sular durulduğunda.

O senin Çan’ını acıttı ise hele aldatma ise asla yanına bırakmam ders vermek gerekir yarın başkasına da yapar o seni rezil etmiş sende et

İnsanlarla ayrılırken, anlaşamazken asıl gerçek yüzümüz ortaya çıkar. Genel yorumum bu yönde. Siz kendinize yakıştırıyosanız bu intikamı alın, sonucunda elinize ne geçecek, mutlu olacak mısınız? Ben pek sanmıyorum.
İlahi adalete bırakın bence, zaten gerçekler er ya da geç ortaya çıkacaktır. Siz kendinizi bu düşüncelerle, davranışlarla kirletmeyin ki onlardan farkınız kalsın.

8 senenin intikami olarak degil de, esini aldatan birinin ortaya cikmasi icin bence soylemelisiniz. Ama onu da cok ince yapmak lazim. Misal kaynanaya soyleyin,tepemin tasini attirmayin kizinin neler karistirdigini herkese soylerim elimde kanitlar var deyin tutussunlar hic bir sey olmasa bile eglenirsiniz

Niye bilmem ama ben boşanacağınızı düşünmüyorum.İntikam konusunda da ben olsam hiç uğraşmam, değmez çünkü.

İnançlı birisin sanırım o yüzden müslüman ayıp örten olmalıdır ifşa eden değil diyebilirim..
Allah'a havale et en güzeli..

Bana cok yardimci olmustunuz. Cok uzuldum inanin. Ama bu ofkeyle birsey yapmayin Allah'a havale edin. Ben oyle yaptigim her kisinin benim alacagim intikamdan daha kotu halde oldugunu gördüm. Sizce oyle yapin emin olun biz bile unuturken Rabbim bize yapilan haksizliklarida kotulukleride unutmuyor. Dua edin bol bol guzellikler sizi bulsun insallah

Kiz nie hayirdir neden bosaniyon
Olmaz bu adamdan bir halt olmaz.
Yapacağına inaniyordum,konuyu açtım tereddüt ettim. Konuyu acmis olmam biseylerin önüne gecti : /

Daha da üstümüze gelirlerse peki?
Hiç uğraşma kuşum Allaha havale et. Sana yaptıklarının acısını çekerler elbet bir gün. Hakkında hayırlısı olsun
Amin,buralarda en sevdigim : () öpücük demek o işaret.

Boşanma sebebiniz tam olarak nedir? Kocanız ve ailesi ne yaşattılar size? Acı çekmiş ve haksızlığa uğramış olabilirsiniz ama intikam planları yapacak kadar ne yaşandı?
Buradaki açılan konular gibi elti,görümce vs işte o her zaman daha çok sevildi,kocama gelince en son kavgamizda vurdu pislik.
Öyle yapınca 8 senen geri gelecek mi?
Hayır: //
Çok arada kaldım ama kadın size bunu kendi anlatmış güvenmiş sırf bu yüzden yapmazdım ben galiba yinede size kalmis tabi sadece diğer kozu kullansaniz
olmuyo mu
Demi,güvendi anlattı sana bir zararı dokunmadı,içime bir şey oturmuyor değil.

Konuşmadı,duymadım.: ((

Herşeyi düşündüm,tek bir şey benim.oldugum ortaya çıkarsa napacam : //
Sadece sizinle paylaştıysa eğer sizin yaptığınız elbet ortaya çıkar.
siz ayrılma sürecinde olduğunuzdan, onlarında yuvası bozulsun diye çabalayan karalayan kadın moduna sokarlar sizi. bu sizin için pek iyi olmaz. hakkınızda hayırlısı olsun.

Kayınvalide söylersem,kızını uyarir,üzeri ortulur ve bir daha ki atagimda ben olduğum ortaya cikar. Ben direk kadının,eşinin ailesine söylemeyi düşündüm.

Niye bilmem ama ben boşanacağınızı düşünmüyorum.İntikam konusunda da ben olsam hiç uğraşmam, değmez çünkü.
Niye öyle dusundunde

İnançlı birisin sanırım o yüzden müslüman ayıp örten olmalıdır ifşa eden değil diyebilirim..
Allah'a havale et en güzeli..
Vazgeçtim gibi : /
İntikam alıcam diye daha beter iş açma başına, bırak herkes kendi pisliğinde boğulsun.
Umarım bunu tez zamanda gorurum
Canım benim çok sağol,inşallah bende gorurum onların canının yandigini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…