- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Peki gorumcen iliskiyi bitirdi mi hala devam mi ediyordu?Abileri ogrenince cinayetle felan sonuclanmasin cok tutucularmis yaAkıllarına ben gelmemem için bu kadar bekledim yarın çok yoğun bir gün geçiriyor olacamve tam olarak yarın arayacam yoğunluğu onlarda biliyor,Sen mi yaptın derlerse hayır ben surdaydim nerden bile bilirim ki diyecem ama işte korkular korkular.
Ediyor sanirim.Peki gorumcen iliskiyi bitirdi mi hala devam mi ediyordu?
Yok en fazla evden çıkarmazlar cinayet falan olmaz.Peki gorumcen iliskiyi bitirdi mi hala devam mi ediyordu?Abileri ogrenince cinayetle felan sonuclanmasin cok tutucularmis ya
Kanıtın nedir peki? İnkar edebileceği birşey değildir umarım. Bazı insan öyle yüzsüz ki kamera görüntüsünü koysan o ben değilim der. Seninki nedir? Bir arkadaşımın okulunda ikisi de evli olan iki öğretmen basılmış. Adamın karısı boşadı. Kadın öğretmenin kocası ise karıma iftira ediyorlar demiş. Hala evliler, 2. çocukları doğdu yeni. Kari-koca yüzsüzlükte arşa değmiş. Seninkiler de öyle cikmasinHem dedikodu,hemde şüphede mı yoksa yuvalarını?
Bence hic bulasma soyleme bi de icini sogutmaz.Yok en fazla evden çıkarmazlar cinayet falan olmaz.
Kanıt kadının bana söyledikleri var sadece : (( ama ben boş durmayıp mide bulandırma ya başlamıştım,arkadaşa diye cikti evden ama.arkadasina gitmemiş nerde olabilir ki falan diye..Eşi çok temiz kalpli çok iyi bir adam,yuzsuz olamaz,kaldıramaz bosanir.Kanıtın nedir peki? İnkar edebileceği birşey değildir umarım. Bazı insan öyle yüzsüz ki kamera görüntüsünü koysan o ben değilim der. Seninki nedir? Bir arkadaşımın okulunda ikisi de evli olan iki öğretmen basılmış. Adamın karısı boşadı. Kadın öğretmenin kocası ise karıma iftira ediyorlar demiş. Hala evliler, 2. çocukları doğdu yeni. Kari-koca yüzsüzlükte arşa değmiş. Seninkiler de öyle cikmasin
Ama bak uyuyamiyorum ben yaptiklarini düşünmekten..Bence hic bulasma soyleme bi de icini sogutmaz.
Çocukları var mı?Kanıt kadının bana söyledikleri var sadece : (( ama ben boş durmayıp mide bulandırma ya başlamıştım,arkadaşa diye cikti evden ama.arkadasina gitmemiş nerde olabilir ki falan diye..Eşi çok temiz kalpli çok iyi bir adam,yuzsuz olamaz,kaldıramaz bosanir.
Var. İkisinindeÇocukları var mı?
Anliyorum seni bende gunlerce uyuyamamistim bana attigi iftiralardan ,pisliklerden dolayi ama ilk ayrilik zamanlari cok muhattap olmustum kendi kendimi uzmustum.Keske ilk o evden ayrildigimda telimi degistirseydim sosyal hesaplari kapatsaydim,cirkef sozlere cevap vermeseydim.Hergun evimize geliyodu kapiyi acmiyorduk iyi ki acmamisim Allah bilir aileme neler diyecekti.En guzeli uzak durmak suan oyle yapiyorum kafam cok rahat alti ay onla mesajla laf dalasina girdim bostan yere.Ama bak uyuyamiyorum ben yaptiklarini düşünmekten..
Ama artık sabrım kalmadi.no no no wayy
Ama artık sabrım kalmadi.
Benimkiler eve gelip benim babama adam değilsin dediler beni savunduğu koruduğu için : // dayanamıyorum. Ne kadar oldu bosanaliAnliyorum seni bende gunlerce uyuyamamistim bana attigi iftiralardan ,pisliklerden dolayi ama ilk ayrilik zamanlari cok muhattap olmustum kendi kendimi uzmustum.Keske ilk o evden ayrildigimda telimi degistirseydim sosyal hesaplari kapatsaydim,cirkef sozlere cevap vermeseydim.Hergun evimize geliyodu kapiyi acmiyorduk iyi ki acmamisim Allah bilir aileme neler diyecekti.En guzeli uzak durmak suan oyle yapiyorum kafam cok rahat alti ay onla mesajla laf dalasina girdim bostan yere.
Bunlar beni unutmadan bana mutluluk yokki,yapacam sanki : /sen uzaklas yeniden mutlu olunca bu olanlari daha rahat hazmedersin. Allaha birak. sonra intikam aliim derken olaylar sana kötü geri dönmesin
Elimde doküman var demişsin ama görülüyor ki hiçbir şey yokVar. İkisininde
Anlıyorum bunuda düşünüyor um tüm oklar beni isarte ediyor evet birde şunu düşündüm eşimle barışıp bunları ortaya çıkarıp,sonra kıraç in bir klibinde arkasında ev yaniyorda kıraç otobüs durağına gidiyor ya onedayla gitmeyi palnliyorum. Valla aklıma neler geliyor neler.: // Eşimle ilgili bir koz yok çünkü ailesine hukemdiyor,onlarda kız evlat bastırılır erkek evlat ozgurdur.,abilerin yok bir kişinin daha var o çıkarsa veya duyularsa şehri terk ederler hahaytt ama sanırım ahiretimi düşünüp onu unutmam gerek.Elimde doküman var demişsin ama görülüyor ki hiçbir şey yokAilene satasilmis, sevdiklerini uzmusler, seni uzmusler öfkeni çok iyi anlıyorum. Ama bu görümce olayı esas sinirlendiğin kişileri doğrudan üzmez, dolaylı yoldan 2 gün canları sıkılır sonra unuturlar inan bana. Olan o adamcagizla çocuklara olur. Kimsenin eşini aldatması bizi ilgilendirmez. O kendi sorunları, kapalı kapılar ardında ne yaşandığını bilemeyiz. Kimsenin namus bekçiliği kimseye düşmez. Zaten görümce direkt senden şüphelenir, tüm oklar seni gösteriyor. X iftira yayıyor der oturur yerine. Yapacaksan karşılarına çıkıp diyeceksin, nasılsa anlaşılacak hiç farkı yok. Esas kocanla ilgili kozun yok mu? Veya direkt canını sıkan abilerin bir açığı yok mu?
+1Elinde kanıtın da yokmuş hiç bulaşma bence. Üstünü öyle bir kapatırlar ki sen çamura bulaştığınla kalırsın.
Iki sene olcak.Banada namusla ilgili buyuk iftira atacakti tum sulalene yaycam dedi bende cozumu valla senin hakkinda bildiklerimi(cok agir bi seydi)ve sulalenin hakkinda bildiklerimi(Yengesiyla enistesinim arasinda bi seyler yasanmis bunu ogrenmistim)oyle bi yayarim ki kimse yuzune bakamaz dedim.Cok korktu oyle bi sey de yapamadi.Bence sende o kayinlarin olacak mahlukatlari ara bi daha beni ve ailemi rahatsiz ederseniz kardeslerinizden birinin bildigim bi namussuzlugu herkese yayarim diye tehdit et( tabi yapma boyle bi sey)Senden ve ailenden uzak dursunlar yeter.Bi de mahkemede surundur benim gibi aman bitsin hemen kurtulayim kafasina girme bu konuda pismanimBenimkiler eve gelip benim babama adam değilsin dediler beni savunduğu koruduğu için : // dayanamıyorum. Ne kadar oldu bosanali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?