8 senemin intikamını alayım mi?

Gece gebe kalan gündüz doğurur. Sen açığa çıkarsanda çıkarmasanda elbet birgün açığa çıkacaktır rahat ol ve allaha havale et.
 
bir daha böyle konuşan olursa "boynuzlu gezenler mi adam oluyormuş?" de ve sus.

onlara yeter bence; intikam olarak
Zaten bir daha böyle bir şeye kalkışırlarsa,açığa çıkmayı falan dusunmem,dan dan yüzlerine yuzelrine dokulurum. Ondan sonrası Allak kerim.

Bunu yaparlar iste,eşimle barışıp yapmayı bile düşündüm.
 
Allah'a havale et.
Emin ol karşına gelir.O zamanda için soğumuş olur.
Keşke görmeseydim dersin.Birebir yaşadım.
Bilmiyorum inancını ama kötülük görmüş kul, kötülüğü yapanın düştüğünü görmek ister, mümkünse bizzat ve bu dünyada. Bazen gerçekten de istediği olur, bazen ise biz farkında olmadan hak yerini bulur. Allah bizim görmemizi istemez, görüp sevinmeyelim, nefsimizi tatmin etmeyelim diye.

Haklarınızdan vazgeçmeyin ama tazminat,nafaka artık her neyse.
 
Ben olsam yapardim. Hicde cekinmezdim. En iyi plan görümcenin kv aramak. Su su adamla sizin gelin su kadar zamandir yasak ask yasiyor. Telefonun dökümanlarini cikarin. Hersey ortaya cikacak diyip kapatmak. Ohhh sonrasini kendileri bilirler. Sana sorduklarinda da eeee ben ona yapma etme demistimmmmm demek baskalarida ögrendiiiiii diye sasirmak.
 
Maddi haklarim hiç umrumda değil açıkçası,ama onlar kendilerini mükemmel görüp,benim eşimin hatasından dolayı yüzüne tükürme ve Allah belanı versin demem,onlar için büyük teebiyesizlikmis ya,şeytan diyor sizin kızınız kapalı,hanım hanımcık kocasının yüzünde tukurmuyor ama böyle böyle yapıyor hangisi daha kabul edilebilir siz düşünün de gitsin diyor işte şeytan,şeytana uymayacam. Sanırım en doğrusu.
Kanıma giriyon yanda böyle yapacam aslında ama işte Allah var bir taraftan : ((
 
ben bu kadar olgun düşünüp sineye çekemezdim, söylerdim, canımı yakanlar yaptığının sorumluluğunu taşısın, bedelini ödesin isterdim. yapabildim mi hayır, o yüzden şimdi böyle düşünüyorum.
Allah'a havale etmek en temizi ama sanırım nefsime yenilirdim artık.​
 
 
Bence söylesem de bunda bir günah olduğunu sanmıyorum,hadi intikam duygusunu gec,aldattığı adamın engelli yavrusuna ayıracağı zamanı görümcem telefonda saatlerce konuşarak çalıyor,çocuğu hastaneye adamın karısı götürüyor bunlar için bile şöyle diyor içimdeki ses ama işte Yusuf yusuf..
 

ne enteresan dimi korkan biz oluyoruz.
 
bence b
Yak bir sigara ve Allah'a havale et Bulurlar
 
güvenilir bir arkadaşa kv yi aratıp gelinini filancayla aynı eve girip çıkarken görüyoruz. ortalık onların dedikodusuyla çalkalanıyor dese kv si araştırmaz mı?


sana sorarlarsa haberim yok dersin. ister inansınlar, ister inanmasınlar.

farzet ki sen görümceye süre verdin hatadan dönsün diye. ama o hala bu haltı yemeye devam ediyorsa ifşa edilmeyi hakediyor.
 
Son düzenleme:

Allah'a bırak, kafan rahat olur
Sonunda Rabbine dua etti: "Gerçekten ben, yenik düşmüş durumdayım. Artık Sen intikam al." Kamer Suresi,10
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…