Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr geldimmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

ve ben yineee (((((((( gittimmmm akşama inş. kimse gelmezseee burdayımmm eğer ben yoksam ya çok işim vardır evde yada misaifrim vardır:)))))))

bugünkü mönüm
sabah
6 tane mercimekli köfte (süt için)
öğlen
yarım kase garnitürlü salata 1 dilim kek
akşam
1 tabaktan az makarna 1 bardak portakal suyu

Yürürken rahat bir ayakkabı ve ter emici giysiler tercih edilmeli. Naylon ağırlıklı sentetik giysilerden kaçınmalı. Başlangıçta yürüyeceğimiz yerler kesinlikle düz olmalı. Yokuş yukarı yürünmemeli.
Hangi saatler daha yararlı?

Yürüyüşleri metabolik açıdan 12 saatlik bir aradan sonra sabah aç karnına yaptığımızda (diyabet gibi sağlık sorunu olmayanlar için), serbest yağ asitlerinin çözülmesini çok kolaylaştırırız.

Besin alındıktan bir ya da iki saat sonra yürürsek, vücudumuz anabolik konumda olduğundan ve ensülin salgısını anabolizma konumunda tuttuğu için yağların çözülmesi açısından bundan çok fazla yararlanamayız. Bu da zayıflama amacıyla yürüyüş yapanlar için olumsuz bir etken olur.

Tempoya göre üç tip yürüyüş var:

1) Yavaş yürüyüş: Saatte 2.5-3.5 kilometre hızla, 65-80 adım/dakika ile dakikada 2.6 kalori.

2) Normal yürüyüş: Saatte 5-6 kilometre hızla, 90-110 adım/dakika ile dakikada 3.7 kalori.

3) Hızlı yürüyüş: Saatte 7-8 kilometre hızla, 110-130 adım/dakika ile dakikada 5.7 kalori harcarız

Bu kalori harcamaları, kişinin vücut ağırlığının artmasına bağlı olarak değişkenlik gösterir.

bende ilk menümü yazayım yerimseniben

sabah 1su bardağı limonlu ılık su
kahvaltı
1domates
1 salatalık
1dilim peynir
1haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak taze sıkılmış greyfurt suyu
ara
1avuç antep fıstığı ve fındık
ara
yarım çikolatalı gofretle kepekli bisküvi(yarısınıda yarın yicem)

2kepçe mercimek çorbası ekmek yok

2portakal

18.15 akşam yemeği
fırında yağsız sütlü peynirli patates(4dilim) ekmek yok daha yesem yarım tepsi yerdim ama yemedim süprizzzzz

bugünlük yemeğim bitti sositososito
sakız çiğnerim artık lülülülülülü hihoyyyt:jeyyar:
2litre de su

slm bugun sabah 5 tane altın başak dıyet bıskuvı 3 fıncan şekersız cay peynır 1 tane zeytın öğlen yok akşam corba patates yemeğı bol salata toplam 3 lt su acıkırsam meyva yerım opuyorumnanaktan

canım sen emziriyo musun bebeğini

slm bugun sabah 5 tane altın başak dıyet bıskuvı 3 fıncan şekersız cay peynır 1 tane zeytın öğlen yok akşam corba patates yemeğı bol salata toplam 3 lt su acıkırsam meyva yerım opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanŞenizsüperrrrr annemmmmmmmmmmolumunekankayizsmile

hayırlı akşamlar canlarım çok şükür orucumdan 1 gün geçti kaldı 6 gün orucum biter bitmez ALLAH ım nasip ederse elma diyetini uygulayacam inşallah iyi sonuçlar alırım burda sizlerle paylaşırım opuyorumnanaktan​

delikafadulden
bnde her yerime koyarım onu :sinifsinif:

süpersin ortim :lepi:

paylaşımlarınz çok az buluyorumlmaz:

bu akşam gel olurmu ortin yalnız kaldı

neslihan tebrik edrim :lepi:
evt ortim yalnız bırakma bniiiolumunekankayizsmile

saol ortimolumunekankayizsmile

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr geldimmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

ve ben yineee (((((((( gittimmmm akşama inş. kimse gelmezseee burdayımmm eğer ben yoksam ya çok işim vardır evde yada misaifrim vardır:)))))))
akşama geeeel kaydirigubbakcemile
yok canım bişiy yemedim bir solukta izledik zaten avatar süper bir film yaa opuyorumnanaktan insanlığın aç gözlülüğünden utandım vallahi :kedi:
ayyy süper film yaaa
harika şahane az kalır yani
izlemeyen izlesiiin

bugünkü mönüm
sabah
6 tane mercimekli köfte (süt için)
öğlen
yarım kase garnitürlü salata 1 dilim kek
akşam
1 tabaktan az makarna 1 bardak portakal suyu
ayşem süpersin:lepi:
zaten size analı ıkızlı bayılıyorumaklinialirimsmile

paylaşımlarınn devamını diliyorum süper gidiyorsun darkcımturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…