Slmmmm 8. takımın çıtır olmaya hazır güzel bayanları...
Epey oldu yazmayalı yazın 3 ay tatil yapınca bende ne diyet kaldı ne de form 3 ayda +3 kilo aldım ve döndüm evime:18: Bu aralar ufak ufak başladım spora malum geçen sene oğluştan dolayı spor yapamıyordum ama bu sene kreşe başladık sabah onu kreşe bıraktıktan sonra 1 saat yürüyüşümü yapıp eve dönüyorum umarım faydasını görürüm..şimdilik ev kalabalık yatılı misafirlerim var uzun zamandır ama sanırım pzt gibi özümüze döneriz ve bende pzt gerçek anlamda diyet ve spora başlayacağım ve mümkünse tekrar aranızda olmak isterim..şimdilişk benden bu kadar fırsat buldukça ve pc yi boş buldukça yazmaya çalışırım
:92::92::92:
Slmmmm 8. takımın çıtır olmaya hazır güzel bayanları...
Epey oldu yazmayalı yazın 3 ay tatil yapınca bende ne diyet kaldı ne de form 3 ayda +3 kilo aldım ve döndüm evime:18: Bu aralar ufak ufak başladım spora malum geçen sene oğluştan dolayı spor yapamıyordum ama bu sene kreşe başladık sabah onu kreşe bıraktıktan sonra 1 saat yürüyüşümü yapıp eve dönüyorum umarım faydasını görürüm..şimdilik ev kalabalık yatılı misafirlerim var uzun zamandır ama sanırım pzt gibi özümüze döneriz ve bende pzt gerçek anlamda diyet ve spora başlayacağım ve mümkünse tekrar aranızda olmak isterim..şimdilişk benden bu kadar fırsat buldukça ve pc yi boş buldukça yazmaya çalışırım
arkadaşlar bendün itibariyle karatay diyetine başladım gelişmeleri yazarım
8. TAKIM * *224..ETAP SONUÇLARI**
fderya (78,7)geri dönmek üzere ayrıldı
ufocan (72,0 /72,0 /0,0 /0,00% )
papatya89(57,5 /60,0 /-2,5 /-4,35% )
batuhanim(79,0 /79,0 /0,0 /0,00% )
AzRASILAM(112,0 /111,0 /1,0 /0,89% )
ayseceylin(61,4 /64,0 /-0,8 /-1,30% )221.etapta ayrılmıştı kg su 3 bölündü.
8. TAKIM TOPLAM KİLO(381,9 /386,0 /-4,1/ -0,21%
kontrol ettim canım.
hesaplama sistemi değişti artık. sen o ara yok muydun?
yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölmen gerekiyor. yani toplam satırınız şöyle olacak:
8. TAKIM TOPLAM YÜZDE (-4.76 : -0,96%)
bu hafta liste çok kötü kızlar ama haftaya böyle bir liste olmayacak inş.
dilekcim ve reyhancım bildirimde bulunmadınız haftaya tekrarı olmasın lütfen cuma bildirimde bulunamayacak olanlar perşemden bildirim yapsınlar...
yeni gelen arkadaşlar bol bol paylaşım bekliyorum sizlerden paylaşım durumuna göre listeye gireceksiniz.
bundan sonra yine msj ve menü kontrolleri yapılacak 5 msjdan az yazan,menülerini yazmayan ve bildirimde bulunmayanlar ceza alacak arkadaşlar tekrarlanırsa da listeden çıkacaklar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?