Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar bugün cuma bildirimler gelsin bakalım...

semagüler hoşgeldin cnm kurallarımız oku bol bol paylaşım bekliyoruz..

Slmmmm 8. takımın çıtır olmaya hazır güzel bayanları...
Epey oldu yazmayalı yazın 3 ay tatil yapınca bende ne diyet kaldı ne de form 3 ayda +3 kilo aldım ve döndüm evime:18: Bu aralar ufak ufak başladım spora malum geçen sene oğluştan dolayı spor yapamıyordum ama bu sene kreşe başladık sabah onu kreşe bıraktıktan sonra 1 saat yürüyüşümü yapıp eve dönüyorum umarım faydasını görürüm..şimdilik ev kalabalık yatılı misafirlerim var uzun zamandır ama sanırım pzt gibi özümüze döneriz ve bende pzt gerçek anlamda diyet ve spora başlayacağım ve mümkünse tekrar aranızda olmak isterim..şimdilişk benden bu kadar fırsat buldukça ve pc yi boş buldukça yazmaya çalışırım

handerya abla????????
benim tanidigim handerya demii???
80-89 takiminda 2 sene önce sanirim?????
kaptandin???
beni hatirladinmi? egerki oysan :44:

handeryacım hoşgeldin bol paylaşım bekliyoruz o zaman senden kurallar daha da sıkı oldu ona göre kendime güveniyorum diyorsan buyur gel canım hoşgeldin

kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

Son düzenleme:

derya hoşgeldin sen başardın bir daha başarırsın eminim

yalnız bol bol paylaşım istiyoruz

dilekcim bugün bildirimde bulunmadın sabah erkenden işe gittiğini biliyorum o yüzden perşembe akşamdan bildirimini yap canımkurallar çok sıkı unutma canım af yok

8. TAKIM * *224..ETAP SONUÇLARI**
fderya (78,7)geri dönmek üzere ayrıldı
ufocan (72,0 /72,0 /0,0 /0,00% )
papatya89(57,5 /60,0 /-2,5 /-4,35% )
batuhanim(79,0 /79,0 /0,0 /0,00% )
AzRASILAM(112,0 /111,0 /1,0 /0,89% )
ayseceylin(61,4 /64,0 /-0,8 /-1,30% )221.etapta ayrılmıştı kg su 3 bölündü.

8. TAKIM TOPLAM KİLO(381,9 /386,0 /-4,1/ -0,21%

Son düzenleme:
arkadaşlar bendün itibariyle karatay diyetine başladım gelişmeleri yazarım

güzel bir diyet seçmişsin kendine biraz montiye benziyor gerçek uygulayabilirsen çok kolay bir şekilde kg veririsn her hafta bol bol paylaşım menülerini bekliyorum okudun değil mi kuralları.deneme süresi 2 hafta anacak üye sayımız az olduğu için düzenli paylaşımda bulunanları ilk haftaya listeye alacağım

kontrol ettim canım.
hesaplama sistemi değişti artık. sen o ara yok muydun?
yüzdeleri toplayıp kişi sayısına bölmen gerekiyor. yani toplam satırınız şöyle olacak:

8. TAKIM TOPLAM YÜZDE (-4.76 : -0,96%)

tmm cnm teşekkürler,kafam karıştı uzun zamnadır yoktum ya çıkan sonucu toplam sayıya bölünüyoruz diye aklımda kalmış benim,öpüyorum sağol tekrar

bu hafta liste çok kötü kızlar ama haftaya böyle bir liste olmayacak inş.
dilekcim ve reyhancım bildirimde bulunmadınız haftaya tekrarı olmasın lütfen cuma bildirimde bulunamayacak olanlar perşemden bildirim yapsınlar...
yeni gelen arkadaşlar bol bol paylaşım bekliyorum sizlerden paylaşım durumuna göre listeye gireceksiniz.
bundan sonra yine msj ve menü kontrolleri yapılacak 5 msjdan az yazan,menülerini yazmayan ve bildirimde bulunmayanlar ceza alacak arkadaşlar tekrarlanırsa da listeden çıkacaklar....

ellerine sağlık cnmm

ayşe ceylin günlük mönü istemişsin benim en büyük sorun vesıkıntım orada kimse benim diyet listelerimden faydalanamaz çünkü yediğim şeyler okadar sınırlıki mesela karatay diyetinin en önemlisi olan peynir ve zeytin asla yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…