günaydın azracım iyi eğlenceler...Günaydın
İyi pazarlar
Bugün kızımın okulunda toplantı var saat 11 de oraya gidecem
akşamada düğünümüz var osmaniyeye gidecem
günaydın arkadaşlar zindeyiz inşaallah
günaydın ayşeceylin kg mu sormuşsun katıldğım gün 89.400 idim şimdi sabırsızlıkla cumayı bekliyorum
günaydın azracım iyi eğlenceler...
günaydın cn adın neydi profit.cumaya kadar en az 1-1.5 kg vermiş olursun
işaallah öyle temenni ediyorum
Kusura bakma atlamışım ismim gaye
ufukcum 5 msj çok değil günlük sen yazmaya çalış yine de, çünkü sadece menü yazıp çıkınca takımla tam bir paylaşım ve bütünleşme olmuyo canım.
menün bugün tam bir karbonhidrat bombası olmuş ufukcum afiyet olsun..
doğru söylüyorsun canım karbonhidrat var ama ben 2 öğün yiyorum dikkat edersen. öğle artı akşam demek öğleden sonRA 4 civarı 2. öğünümü yiyip bi daha yemiyorum. bide emziriyoum. bunları gözönüne alırsak menüm masumlaşıyor. yinede uyarını dikkate alıcam.yazmaya fırsat bulunca yazıyorum ama derslerim başlayınca beni maruz görün artık
selam çıtırlarımmmm nasılsınız bakimmm :):):)
ben ev + iş + eş birde dışardan ünv okumak istiyorum ve bu arada çocukta yaparsam şaşırmayın :))))
gençlik enerjisi galiba ama sizleride böyle görünce hepten gaza geliyorum
bugün diyet motivasyonum geldi galiba birazdan plates yapmayı düşünüyorum :):):)
ooo bu yıl güzel başladı inşallah hepimiz için güzel biter of offf çarşamba doğum günüm çok helecanlıyım nedense hehehhe :)))))
bu arada hala ısrarla dikiş makinası istiyorum acaba bu yoğunlukta ona zaman ayırabilir miyim?
neyse çok uzattım galiba ben gideyim sporumu yapayım mis gibiiii
oooooo enerji patlaması yaşıyorsun demek dilekcim maşallah
benim dikiş makinam var ama daha 1 kere bile kullanamadım çok istiyorum öğrenmeyi bende.
galiba
bence merak lazım hiç kullanmak nasip olmadı ama kendime ciciler dikmek istiyorum mesela sende kızına harika kıyafetler dikebilirsin ve canında sıkılmaz stres atarsın :):):)
en yakın zamanda almayı düşünüyorum aklımda singer var :))
benimkide singerin dijital olanlarından çok güzel ama kolay değilmiş dikmesi hiç bilgim olmadı için az çok anlamak gerekiyor
hemde hayalimdekinden digitaller çok pahalı ya 700 den aşağı değil..
şimdilik düz bir model alıcam çünkü hiç bir bilgim yok bir de kullanmazsam yazık olur.
bence dene yanıl yöntemiyle alışırsın ya kendini bilmiyorum diye kısıtlama.
haha bak aklıma ne geldi satsana bana makinanı
bi baksana model nosu kaç? garantisi hala duruyo mu?
emzirdiğin için fazlasıyla yakıyorsun doğru cnm zaten dün öyle olmuş onun dışında menülerin güzel oluyor zaten.bölümün neydi cnm senin kolay gelsin şimdiden..
su ürünleri mühendisiyim ben canım. dikiş makinasına gelince merak ettim. dijital kendiliğnden dikip gidiyomu. kolaycacık yani.
merhaba kızlar bende katıldım aranıza .. çok güzel paylaşımlarımız olacak inşallah
merhaba kızlar bende katıldım aranıza .. çok güzel paylaşımlarımız olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?