Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın

İyi pazarlar

Bugün kızımın okulunda toplantı var saat 11 de oraya gidecem
akşamada düğünümüz var osmaniyeye gidecem
günaydın azracım iyi eğlenceler...

günaydın arkadaşlar zindeyiz inşaallah

günaydın ayşeceylin kg mu sormuşsun katıldğım gün 89.400 idim şimdi sabırsızlıkla cumayı bekliyorum

günaydın cn adın neydi profit.cumaya kadar en az 1-1.5 kg vermiş olursun

doğru söylüyorsun canım karbonhidrat var ama ben 2 öğün yiyorum dikkat edersen. öğle artı akşam demek öğleden sonRA 4 civarı 2. öğünümü yiyip bi daha yemiyorum. bide emziriyoum. bunları gözönüne alırsak menüm masumlaşıyor. yinede uyarını dikkate alıcam.yazmaya fırsat bulunca yazıyorum ama derslerim başlayınca beni maruz görün artık

Son düzenleme:
reyhancığım iyi eğlendinmi düğünde. güldenciğim sanada iyi eğlenceler canım.

menüm
1. öğünümsabah
1 yum
1dlm ekmek
1kk peynir
3 kaşık patlıcanközlenmiş

2.öğünüm
öğle artı akşam
börülce salatası 1 dlm ekmek
bundan sonra

akşam 1 porsiyopn meyve

selam çıtırlarımmmm nasılsınız bakimmm :):):)

ben ev + iş + eş birde dışardan ünv okumak istiyorum ve bu arada çocukta yaparsam şaşırmayın :))))

gençlik enerjisi galiba ama sizleride böyle görünce hepten gaza geliyorum

bugün diyet motivasyonum geldi galiba birazdan plates yapmayı düşünüyorum :):):)

ooo bu yıl güzel başladı inşallah hepimiz için güzel biter of offf çarşamba doğum günüm çok helecanlıyım nedense hehehhe :)))))

bu arada hala ısrarla dikiş makinası istiyorum acaba bu yoğunlukta ona zaman ayırabilir miyim?

neyse çok uzattım galiba ben gideyim sporumu yapayım mis gibiiii

emzirdiğin için fazlasıyla yakıyorsun doğru cnm zaten dün öyle olmuş onun dışında menülerin güzel oluyor zaten.bölümün neydi cnm senin kolay gelsin şimdiden..

oooooo enerji patlaması yaşıyorsun demek dilekcim maşallah

benim dikiş makinam var ama daha 1 kere bile kullanamadım çok istiyorum öğrenmeyi bende.

oooooo enerji patlaması yaşıyorsun demek dilekcim maşallah

benim dikiş makinam var ama daha 1 kere bile kullanamadım çok istiyorum öğrenmeyi bende.

galiba

bence merak lazım hiç kullanmak nasip olmadı ama kendime ciciler dikmek istiyorum mesela sende kızına harika kıyafetler dikebilirsin ve canında sıkılmaz stres atarsın :):):)

en yakın zamanda almayı düşünüyorum aklımda singer var :))

benimkide singerin dijital olanlarından çok güzel ama kolay değilmiş dikmesi hiç bilgim olmadı için az çok anlamak gerekiyor

benimkide singerin dijital olanlarından çok güzel ama kolay değilmiş dikmesi hiç bilgim olmadı için az çok anlamak gerekiyor

hemde hayalimdekinden digitaller çok pahalı ya 700 den aşağı değil..

şimdilik düz bir model alıcam çünkü hiç bir bilgim yok bir de kullanmazsam yazık olur.

bence dene yanıl yöntemiyle alışırsın ya kendini bilmiyorum diye kısıtlama.

karar verdiysen kursuna falan git dijtallerden al bence cnm çok güzel çünkü

haha bak aklıma ne geldi satsana bana makinanı

bi baksana model nosu kaç? garantisi hala duruyo mu?

bizde 750 almıştık 3.5 sene önce annanem düğün hediyesi aldı yani satamam canım dur bakayım modeline

emzirdiğin için fazlasıyla yakıyorsun doğru cnm zaten dün öyle olmuş onun dışında menülerin güzel oluyor zaten.bölümün neydi cnm senin kolay gelsin şimdiden..

su ürünleri mühendisiyim ben canım. dikiş makinasına gelince merak ettim. dijital kendiliğnden dikip gidiyomu. kolaycacık yani.

su ürünleri mühendisiyim ben canım. dikiş makinasına gelince merak ettim. dijital kendiliğnden dikip gidiyomu. kolaycacık yani.

anlıyorsan öyle aslında canım.bunlarda kalıp yok istediğin dikiş türünü seciyorsun tuşluyorsun kumaşı sürüyorsun o dikiyor.ama marifet kumaşı sürebilmekteymiş benimki yamuk yumuk olmuştu biraz pratik lazım.kızım fırsat verse denemek istiyorum aslında

merhaba kızlar bende katıldım aranıza .. çok güzel paylaşımlarımız olacak inşallah

hoşgeldin canım
kurallarımız şöyle:
1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor .hafta da 1 gün kaçamak hakkımız var 2 olursa ceza alıyoruz.şimdilik bu kadar canım...

kendini tanıtır mısın bizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…